cieszę się:**
:DDD
w nagrodę odpalę sobie przed snem jeszcze jeden odcinek Merlina:DDD
a tak na marginesie - nie spodziewałam się że śmierć Uthera mnie tak bardzo poruszy:((
niemal było mi przykro z powodu jego śmierci a naprawdę przykro mi było z powodu cierpienia jakiego zaznał zanim umarł......
A odpal sobie :D Na mnie i Anie czeka teraz 4x06 jak by co :D
Ja miałam tak samo :((( Też nie sądziłam,że jego śmierć mnie ruszy, a jednak :((( Płakałam razem z Arthurem :(((
ojoj to muszę Was dogonić:DD
ja dziś obejrzę 4x04:))
wspominałaś że to pozytywny odcinek jeśli dobrze pamiętam^^
Morgana jest coraz paskudniejszym typem człowieka:// i jest też coraz bardziej skuteczna w swoich złych zamiarach......
no ale ostatecznie nie ma tego złego - Artur jest wreszcie Królem Arturem:DDD
Tylko 2 odcinki masz do nadrobienia, także ze spokojem :D
Tak jest pozytywny, nareszcie :DDDd
Nic mi nie mów o tej wrednej małpie :/// Coraz bardziej skuteczna i okrutna;///
Ciesze się,że został królem, ale nie chce żeby przez to za bardzo spoważniał :PPP
w takim razie upojnych jak argentyńska noc snów Ci życzę Słoneczko:DD
ja tymczasem zmykam na chwilę do Camelot żeby odwiedzić naszych drogich bohaterów;PP
:*****
Świetne i idealnie wakacyjne <3 ale mi się marzy wyprawa w tamte tereny :) co prawda bardziej Rio, ale Buenos też nie pogardzę :D :D
Tylko się zastanawiam czemu ona powiedziała, że to miasto zakładali jego włoscy przodkowie, Buenos zakładali chyba Hiszpanie no nie? :)
Ale mam przez Ciebie teraz ochotę wyjechać z tego zimnego, mokrego kraju :D
Cieszę się, że opowiadanko Ci się podoba Kochana:DDD
Też uważam, że południowo-amerykańskie kilkaty są idealne na lato:)))))) A La Boca to moim zdaniem mekka wszystkich fanów zmysłowego tańca, piłki nożnej i pysznego wina^^ I też się zdziwiłam, kiedy mi powiedziano, że zakładali ją włoscy osadnicy:DDD I ten fakt mnie zainspirował kiedy wybierałam wymarzony cel podróży Damona^^
Ja też marzę już o wakacjach:D
Ciekawe, ciekawe, Twoje opowiadanka maja jeszcze walor edukacyjny, dzięki :D
Nie wiem jaka u Ciebie pogoda, ale u mnie od paru dni nieustannie pada:( wiec takie gorące opowiadania zdecydowanie się przydają ;)
Hahahahahah:** My pleasure:D Lubię uczyć się nowych rzeczy:DDDDD
Swoją drogą Elenie spodobał się chyba jej prywatny nauczyciel tańca;PPP
U mnie pogoda też nie rozpieszcza niestety;( i dlatego postanowiłam wczoraj wieczorem przenieść nas do miejsca gdzie panują cieplejsze i bardziej kolorowe klimaty;DDDDD
Nie dziwię się jej. Komu by się nie spodobał taki nauczyciel :D i jeszcze do tego wszystkiego tango...;) hot hot hot :)
Exactly;) Damon ma wrodzony talent do tańca;PPP A jeśli jego partnerką jest Elena to....... już czysta przyjemność:DDD
Myślę w ich konteście o takim rzeczywiście hot hot hot;) nieformalnym rodzaju street tanga, które w La Boca tańczy się niemal wszędzie - w kanjpkach, na placach i w ulicznych zaułkach:))))))
W part 2 chciałabym opisać ten ich taniec;PPP bo coś czuję, że D&E są do niego stworzeni;DD
"Boskie Buenos" :D
Coś mnie tknęło, żeby tu zajrzeć i dobrze zrobiłam :)
Bardzo fajne, klimatyczne i sensualne. Aż się rzeczywiście chcę tropikalnych klimatów wakacji :) Jak zwykle dużo detali, a tym razem nawet ciekawostka historyczna. Szkoda, że w TVD bohaterowie raz na jakiś czas nie wyjeżdżają na takie wakacje. Takie "Rzymskie wakacje" ;) by jeszcze bardziej podkreślić rodzinną historię Salvatorów. Atlanta robiąca za NYC, to jednak nie to samo :P
Czy przeoczyłam, czy TNT pozostało tajemnicą? :) No bo chyba nie chodzi o materiały wybuchowe? :D
Aaaaa... i jeszcze duży plus za cieliste buty. Po ostatnim finale bardzo krytykowaliśmy te białe, do białej sukienki - za "ślubnie" się wtedy zrobiło.
hej hej:DD cieszę się, że udało mi się porwać Cię choć na chwilę do La Boca :))))
to prawda, że nie chodzi ani o materiały wybuchowe;)) (chociaż w zakresie uwodzenia Damon bywa co najmniej "piromanem";P) ani też o firmę kurierską;PP
wyjaśnienie skrótu "TNT" jest oczywiście między wierszami zawarte w tekście;) i ma dużo wspólnego z motywem przewodnim opowiadania:DDDDD
a co do butów, to chciałam żeby Elena wyglądała zmysłowo, lekko prowokująco, a jednocześnie była na wakacyjnym luzie;PPP
stąd pomysł wrażenia bosych stóp:DDD
Nie mam pojęcia, coś mi słabo dziś idzie czytanie między wierszami. Może jeszcze pogłówkuję :)
Kurczę, ten trotyl mi tak pasował :P
Twój Nauczyciel Tańca;PPP
Hmmmmm trotyl to organiczny związek chemiczny, powszechnie stosowany jako materiał wybuchowy:DD
No w metaforycznym sensie rzeczywiście opis tego zwiąku do Damona i Eleny czasami doskonale pasuje;PPPPP
Dzięki, bo by mnie to męczyło i zapewne bym się zgłosiła po odpowiedż, tak czy siak :D
No i proszę, ukryta metafora :)
Rewelacyjne <333
Jak tak czytam to opowiadanko to zachciało mi się wakacji w Buenos :DDD
Damon i Elena są tacy szczęśliwi i zakochani bardzo chciałabym coś takiego zobaczyć w serialu chociaż wiem, że to graniczy z cudem :D
hej hej:**:DD
to cieszę się Kochana, że udało mi się Ciebie rozmarzyć i uśmiechnąć:DDDDD
ja też chciałabym żeby D&E w serialu "urwali się" z MF i poszli w tango;P gdzieś daaaaaaleko od wszelkich Silasów i innych maszkaronów przebrzydłych;PPPPP
No pomarzyć sobie możemy, ale pewne jest, że Dżuli nie zrobi nam takiej przyjemności :/
zobaczymy^^!
może nie dostaniemy Buenos, ale jakieś inne ich szczęśliwe chwile:DDD
byłoby suuuuuuper:)))
Szczęśliwi to będą przynajmniej przez chwile bo to nawet sama Dżuli mówiła jak ją pytali o 5 sezon to powiedziała, że dostaniemy szczęśliwą Delenę :DDD
Zobaczymy ich poza MF bo przecież Elena idzie na studia i pewnie Damon będzie do niej jeździł :D
hej:) jestem z powrotem;PP
no JP mówiła, mówiła;PP - mam tylko nadzieję, że dotrzyma słowa:DDD
a co słychać u "Merlina":)?
ja padłam wczoraj na 4x04 jak Merlin próbował zdobyć od Artura klucz;PP
no i romowa Merlina ze smokiem o tym, że jest szansa na uratowanie małego smoczka, który być może niedługo się wykluje była wzruszająca:DDD
Ja utknęłam przy 4x06 :D
Tak Merlin i jego pomysły :DDD Mały smoczek odegra ważną rolę w dalszych odcinkach :(
http://24.media.tumblr.com/c76528a2ac189acf002d1962f802ed6c/tumblr_mlgr0iNeAg1rv rk3ko1_500.jpg świetne to jest;)
o ja.. nie wiedziałam, że jest coś takiego jak Season 4 Stelena Appreciation Week, rzeczywiście s4 był dla Steleny udany.. właśnie zobaczyłam gifset na moim dashu, nie wiem czemu, ale jestem ciekawa jak wyglądają inne..
Zamiast tego jest most adorable scene, moment kiedy Stefan już nie słucha Eleny, w momencie gdy ta mówi, że tak naprawdę nie do końca jej się udało( z pożywianiem się na zwierzętach, przecież wymiotowała wszystko) , nie jest ok.. otwiera szampana, świętujmy! och jak oni słodko razem wyglądają <333
Day 1 (June 24): Most adorable moment
Day 2 (June 25): Sexiest scene
Day 3 (June 26): Best hug
Day 4 (June 27): Best quote
Day 5 (June 28): Most heartbreaking moment
Day 6 (June 29): Favorite Parallel
Day 7 (June 30): Overall Favorite Stelena Moment
Niestety nie ma tego w grafiku, ciekawe dlaczego? :D
BLUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSH! Przyslij mi prosze wiecej takich jak to:
http://www.youtube.com/watch?v=Nj4q4rfDcNw
Bo wlasnie jestem uzalezniona......