Także wiecie, jeśli NIE CHCECIE wiedzieć, co mniej więcej będzie miało miejsce w sezonie 4, to ani mi się ważyć tego czytać ;)
Producentka wykonawcza Julie Plec wraz z aktorami Stevenem McQueenem (Jeremy), Mattem Davisem (Alaric) oraz Zachiem Roerigiem (Mattem) przebywa obecnie we Francji na spotkaniu "Mystic Love". W galerii obejrzeć można pierwsze fotografie z konwencji fanów, a w dalszej części newsa - spoilery wyjawione przez scenarzystkę.
- [Julie] powiedziała, że otrzymamy kilka świetnych, delenowych momentów. Ale [Elena] wybrała Stefana, więc [zobaczymy] też skomplikowane sytuacje pomiędzy Damonem i Stefanem.
- Stefan i Elena są tak silną parą jak zawsze, ale nie oznacza to, że nie mają pewnych problemów. Damon będzie ich częścią.
- Elena podjęła swoją decyzję, ale pomiędzy trójką obecny będzie konflikt natury emocjonalnej.
- Kogo Elena ugryzie najpierw? Dzień gdy to nastanie będzie bardzo mroczny. Nie będzie to mieć miejsca szybko, gdyż Stefan pomoże Elenie.
- Czy Elijah często pojawi się w 4 sezonie? Julie: Mamy taką nadzieję, gdyż kochamy Elijah i Daniela Gilliesa.
- W kwestii transformacji Eleny Caroline pozostanie w Team Stefan. Między nimi zrodzi się więc głęboka przyjaźń.
- Klaus bardzo szybko powróci do swojego ciała.
- Jako, że Klaus okupuje ciało Tylera to Tyler jest pewnie wkurzony i przebywa tam, gdzie wszystkie duchy.
- Stefan będzie mieć jasną wizję tego jak Elena może przejść przez transformację i przetrwać ją emocjonalnie. Damon natomiast: rób tak jak Ci się podoba.
- Po swoim powrocie Katherine będzie narzekać na przemianę Eleny w wampira.
- Katherine szybko się nie pojawi przez Klausa. Dobre wieści dla fanów Josepha Morgana.
- W przyszłości ponownie zobaczymy Jennę w retrospekcjach.
- Czwarty sezon opowiadać będzie o różnicach między Damonem i Stefanem oraz o tym przez co przechodzi Elena.
- W pierwszej połowie czwartego sezonu nie zobaczymy Tatii. Julie nie wie jeszcze czy w drugiej będzie tak samo.
- Gdy Elena dorośnie to może zostać lekarzem z uwagi na swoją wytrwałość w opiece nad ludźmi.
- Julie twierdzi, że Meredith może być mentorem dla Eleny. [Plec] sądzi, że Elena chciałaby zostać lekarzem, gdyż zawsze pomaga ludziom.
- Julie mówi, że w czwartej serii będzie wiele Rebekah i Klausa!
- Julie powiedziała podczas #MLC2, że to Damon otrzyma nowy obiekt uczuć - nie Stefan.
Na drugim dniu konwencji także pojawiły się spoilery:
- Julie nie odpowiedziała na pytanie odnośnie tego czy Elena dokonała dobrego wyboru. [Stwierdziła], że dla ludzkiej Eleny najlepszym wyborem byłby Matt.
- Klaus nadal będzie się starać o względy Caroline.
- Uczucia Klausa wobec Caroline prawdopodobnie zaczęły się rozwijać gdy ją uleczył.
- Connor będzie wrogiem [bohaterów], ale niekoniecznie wrogiem numer 1.
- W pierwszym odcinku Damon będzie chciał wbić kołek w serce Rebekah.
- Czy możemy spodziewać się gorącego, wampirzego, stelenowego seksu? "Gdybyśmy nie [pokazali] seksu to byłoby to przykre. Sądzę, że każdy w tej serii powinien uprawiać seks".
- Katherine wciąż się ukrywa, a Klaus jest w miasteczku. Przez chwilę jej nie zobaczymy.
- Jeśli wszystko potoczy się pomyślnie to #TVD powinno mieć przynajmniej 6 sezonów.
XDDD
"Gdybyśmy nie [pokazali] seksu to byłoby to przykre. Sądzę, że każdy w tej serii powinien uprawiać seks".
To wzbudza moje nadzieje, szczególnie podkreślenie słowa KAŻDY, hyhy.
Klaroline<3
;)
Jestem po 3 odcinkach Hex. W trzecim Joseph był uroczy :)))
On na pewno nie gra już w drugim sezonie?
BARDZO uroczy <333
No nie gra, ale ja i tak obejrzałam 2 sezon.
Mnie się akurat podobał cały serial, choc wiem że nie wszystkim przypadnie do gustu;)
Niby dla młodzieży, ale jest mroczny dosyć;)
Szkoda :(
To ja się chyba ograniczę do 1 sezonu.
Nie jest taki najgorszy, są gorsze seriale, ale jednak nie moje klimaty. Póki jest Joseph to oglądam, a potem wezmę się za inny film z nim :D
Julie napisała na twitterze, że po sieci krąży mnóstwo fałszywych cytatów, więc połowa tych spoilerów jak i nie większość może być nieprawdziwa.
Zdaję sobie z tego sprawę;)
My już przecież dobrze wiemy, że te spoilery to trzeba pomnożyć przez 6 i podzielić przez 11.
Na serialowych pisano że Damon ma być adoptowany. Mam nadzieję że to będzie nie prawda. Takie trochę naciągane.
To właśnie jest plotka. Tak samo jakoby Damon miał otrzymać nowy obiekt miłosny w 4 sezonie. Nie wiem co z syrenami, ale się wkrótce okaże :D
Tak, ale - według Julie - częścią podróży Damona jest sypianie z innymi kobietami :D
Słyszałaś o syrenach w TVD?:P
Julie wprowadza mit o syrenach żeby wytłumaczyć dlaczego Elena tak długo wytrzymała pod wodą :D
Ale to pewnie kolejna bzdura :D
Gdzieś czytałam, że może się czasem pojawiać jako duch, ale nie za często.
Ale to nie jest potwierdzona informacja.
Baardzo mnie cieszą wiadomości o tym, że Klaus dalej się będzie starał o Caroline! <3 Kocham ich, najlepsza para w TVD.
Wreszcie Klaus w swoim ciele. Ciekawe czy Car mu wybaczy... Oby.
Caroline juz i tak nie lubila Klausa, a znajac zycie bedzie probowal wykorzystac sytuacje, ze Tyler jest z Caroline, a on ma teraz jego cialo... :D Znaczy ja bym mu na miejscu Care nie wybaczyla, ale skoro zabicie wlasnego ojca odpuscila Alarickowi, to kto wie.
W tym serialu każdy każdemu cholernie łatwo wybacza, więc nie ma co się martwić. :)
Bo Alaric wtedy nad sobą nie panował, nie był sobą. Wiedziała że prawdziwy Rick nigdy by tego nie zrobił.
Nie rozumiem trochę tej części, że Damon dostanie nowy obiekt uczuć. Czyżby rzucił Elenę? W książce podobno zainteresował się Bonnie, co wy na taki związek? Nie lubię Jamiego a Damona też los (dziewczyny) nieźle sponiewierały...
Z tego co zauważyłem. Dlaczego są zaplanowane tylko 3 odcinki ? Ktoś coś wie o tym ?
Nie rozumiem tylko jakim cudem Elena miałaby zostać lekarzem skoro będzie dostawać szału na widok krwi? To chyba stanowczo wpłynie na śmiertelność wśród jej pacjentów.
Plec chyba się naoglądała Zmierzchu. Elena lekarzem jak Carlisle, Sztefyn będzie popędzać sobie na motocyklu jak Jacob (bez obrazy dla Jacoba za to porównanie).
Wtedy będzie trzeba poprosić Alucarda, żeby rozwiązał także sprawę Eleny i Sztefyna:
http://kwejk.pl/obrazek/32410