Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

http://www.youtube.com/watch?v=GBGSyAI93Nc 10 sekunda aww <3 wg komentarzy
Katherine długo nie pogra, ciekawe :|

ocenił(a) serial na 10
butterfly24

!! 10sek TAK :P i to chyba nawet jest elena, bo ma taki tshirt jak chwile potem w scenie ze stefanem ^^
jejjejeje; p

evasive

Ciekawe co oznacza, że mają ze sobą dużo wspólnego. Czyżby Elena była jakąś uśpioną wampirzycą albo miała moc o której nie wie ? ;)

ocenił(a) serial na 10
Ewcia78

Wydaje mi się, że Damon zobaczył Kath i chciał wzbudzić w niej zazdrość i bez wahania pocałował Elenę, ta akurat na tym fragmencie nie zareagowała za szybko, ale pewnie mu powie "Co to miało być" :P

martakamyk13

Od 4 odcinka są już retrospekcje ? :)
Zwiastun super ! :D

Lily_115

jał!
wcześniej oglądałam i oczywiście scene z 0:10 cofałam z 50 razy!!
ale fajnie ... już nie mogę się doczekać...
ZNOWU ;/
moje uzależnienie... nawet nie wiem teraz czy nie większe niż CZEKOLADA!

filmyitylkoto

Stefan się oświadczał Kat w retrospekcji z tego co widzę...
whoa...;D
zobaczymy zobaczymy!
widzę że tak jak mówiłam z odcinka na oscinek będzie lepiej

filmyitylkoto

ohhh... w tej 10 sec. .. no nieźle . Mam nadzieję że coś będzie .. Jestem ciekawa spotkania Katherine z Eleną

Lavendery

apropo sceny.. [0;10]
musiałam napisac...
CZY ZAUWAŻYLIŚCIE ZE ON JĄ OBEJMUJE W PASIE!?
ja dopiero zauwazyłam na jednym z CHOMIKÓW w gifach...
bo było w spowolnionym tempie wow poprostu wow

ocenił(a) serial na 10
filmyitylkoto

Hym.. A moze on podszed do niej od tylu i ona myslala ze to Stefan?

Sequine

ręke jego widzi bo położył przed nią

filmyitylkoto

to na pewno była Elena. Bo teraz pokazują ją w prostych włosach a Kat w kręconych.

onlyonesmile

tylko jak wytłumaczyć tą scenę?

ocenił(a) serial na 10
filmyitylkoto

zapowiada się ciekawie :) i ona nawet się uśmiecha :) z tym że pewnie kolejny raz scenarzysci robia nam nadzieje na e + d i nici z tego beda :P ciekawe jak to sie stalo ze sie pogodza :)

fifi1516

jeszcze żebyśmy się nie doczekali
to Nina napisała na twitterze
że zwariujemy jak oglądniemy ten odcinek więc ja już poprostu wysiadam

ocenił(a) serial na 10
filmyitylkoto

no ja mam nadzieje ze zwariujemy :) moze jednak sa szanse ze Damon cos zadziala u Eleny :)

ocenił(a) serial na 10
fifi1516

Ja juz wariuje ;P

evasive

ja też do czwartku zwaruje....
a na początku września czy jeszcze pod koniec wakacji ...
napisal u sb na profilach [ian]
właśnie dostałem scenariusz do odcinka 204 wszystkim sie spodoba... wow niespodziewalem sie
albo cos w tym stylu^

filmyitylkoto

Może to jakiś plan, który muszą wykonać, że niby się bardzo lubią, a Damon oczywiście wykorzystuje sytuację żeby zbliżyć się do Eleny.

A tak poza tym zaczynam myśleć, że po tym co Katherine powiedziała Stefanowi on będzie chciał za wszelką cenę ochronić Elenę, co oznacza, że może nawet wróci do Katherine żeby dała spokój Elenie. Może to zrobić tak, że Elena na prawdę w to uwierzy i będzie cierpieć, ale mogą też razem to zaplanować.

emdot

Wygrzebane z twittera
"ninadobrev
Im already counting down the days/hours til next wks TVD episode.One of my FAVORITES -Kat+Elena+flashbacks+blood.Very intense/great episode!"
"Just did the Looping/ADR for this weeks episode of The Vampire Diaries - WOOOOOW!! Badass! Check it out this thursday, ull freak! RT!"

"iansomerhalder
Umm some one just showed this to me.I've never seen Twilight but I have seen the Damon/elena scene. I was also there... We are way hotter!"
nic dodać nic ująć! ;D
co do odcinka to kurcze też mi się wydaje, że to bardziej część planu będzie no chyba, że Elena wzięła sobie do serca słowa Damona i nie chcąc być jak Kath postanowi spróbować na nowo się z nim zaprzyjaźnić, ojj mieszają nam w głowach ładnie tak jak z tym zdjęciem z ostatniego odcinka, wyglądało jakby rzeczywiście coś się między nimi zapowiadało, i czas tez był dobry bo Stefek polował z Caroline, a okazało się być 2-sekundową migawką wyjętą z kontekstu. I tak mija kolejny tydzień trzymania kciuków za Delene, filmyitylkoto rozumiem Cię bo mam tak samo - uzależnienie 100% jak tak dalej pójdzie wyślą nas do kina na zmierzch w ramach odwyku xD

ocenił(a) serial na 10
butterfly24

ja tam mam palpitacje serca nawet jak sam Ian sie pojawia na ekranie :) to jest chore ale prawdziwe :)

butterfly24

butterfly24 nie sądze żeby coś dało.... :P Nie wiem co ja zrobie jak to się już zupełnie skończy...
nie chce nawet o tym myśleć...
ten wątek Ian'a:
Umm some one just showed this to me.I've never seen Twilight but I have seen the Damon/elena scene. I was also there... We are way hotter!"
^był o tym głosowaniu na najseksowniejszą parę wampirzo ludzką D&E kontra Bella & Edward
szczerze to w ogóle sie nie zastanawiałam na kogo zagłosuje... belki i edzia nie lubie za sztuczni...

nina jeszcze napisała do tego:
The hard work will pay off. This episode will be great - When you all see episode 204..you'll know what I mean!

ocenił(a) serial na 8
filmyitylkoto

SPOKOJNIE DZIEWCZYNY!!! Im więcej się człowiek napala, tym bardziej może się rozczarować;)
Jedno jest pewne ---> będzie super bo serial jest super:D
A do czwartku już tylko 3 dni z kawałkiem, więc nie ma tragedii:P A jak wy tu się głowicie nad następnym epizodem, to ja sobie pod ciepłym kocykiem z kubeczkiem kawusi podziwiam Damona (czytaj: odlądam ponownie sezon 1) :P ;)

butterfly24

No i zaczynają się zajebiste fryzury Kateriny xD (w najnowszy, odcinku jest powiedziane, że ma tak naprawdę na imię :)) Katerina Petrova ;-)

ocenił(a) serial na 10
Queen_J

to musi być jakiś podstęp z tą sceną, bo nawet gdyby Elena jednak przebaczyła Damonowi to by się z nim tak nie zabawiala...

Queen_J

LadyRebel ja niedawno też zrobiłam sobie powtórkę póki co przerwa bo mnie z domu wyrzucą ;p Jak dla mnie to Kathrine/Katerina mogłaby być w każdym odcinku lubię taką pikanterię ;D ale Nina buduje napięcie uhh

butterfly24

ja 1 sezon oglądałam już pare razy...
z koleżankami jak zarażam... z każdą z osobna...
chyba z 5 sezonów tak oglądnęłam
teraz nawet młodszego brata zaraziłam i jesteśmy przy 17 odcinku... haha...
jeszcze nie wie co dobre xD

tak oni nas tylko tak nastawiają a gorzej jak będzie wielkie G w tego...

filmyitylkoto

Ahhh <3
Ja chce juz piatek.!!!!!
I jescze do tego retrospekcje...
Jednym słowem : WOW.!!!

ocenił(a) serial na 10
_Hayley_Williams_

najgorsze będzie w piątek czekanie na napisy. ;/

urszulankaa

mam nadzieje że będzie tak jak orzy 2 odcinku...;P juz chyba o 16 były
ja tam zbytnio napisów nie oczekuje bo z angielskiego rozumiem i zawsze oglądam rano ...
na szczęście mamy na 2 lekcje do szkoły wyjatkowo w piątek!
nie doczekałabym sie gdybym miala czekać na napisy

ocenił(a) serial na 10
filmyitylkoto

ja jeszcze z napisów angielskich zrozumiem, ale z samego słuchu nie wyłapuje. ;)

urszulankaa

ja też nie mówie że jestem jakąś znawczynią...
nie ukrywam z angielskimi mi się lepiej ogląda ...
:Dtylko nigdy nie chce mi sie czekać...;P

ocenił(a) serial na 8
filmyitylkoto

Ja z angielskim za pan brat, ale wolę czekać na napisy bo niestety często używają dialektu typowego dla amerykańskiej młodzieży, a z tym to już nie jestem na bieżąco:) Na szczęście TVD lubię kontemplować wieczorem, bez światła i w samotności więc zawsze napisy już są;)