PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122229
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Mozna dalej prowadzic dyskusję.
Byle nabic 1000 postów w poprzednim temacie: http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2249094?page=20#post_10331205

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Narobiłaś mi ochoty... :D

Slutty_Pumpkin

Sorry że tutaj, ale muszę to napisać ;D
Pamiętasz laskę Ted którą rzucił w jej urodziny? ;D
Ta sama aktorka, gra w Przyjaciołach i też dowiaduje się o zerwaniu w swoje urodziny ;D Rozśmieszyło mnie to, dlatego napisałam xD

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

No to nieźle xD Jasne, że pamiętam... To była jedna z najgorszych rzeczy jaką Ted kiedykolwiek zrobił. Potworne zerwanie :D Dobry był ten odcinek.

Slutty_Pumpkin

No, prawdę mówiąc myślę, że właśnie ta jest najgorszą rzeczą ;D

ocenił(a) serial na 9
robb264

Wpadłam w szał ściągania, jednak pod tym względem Polska ma dużego plusa :D Tylko... ogranicza mnie mała ilość wolnych GB... :/

ocenił(a) serial na 9
robb264

Kto zamieścił ze mną filmik?! :D http://demotywatory.pl/4178470/Gdy-ci-cos-naprawde-smakuje

ocenił(a) serial na 9
robb264

"Wyspa Harpera" - oglądał ktoś..? :)

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Cofam to pytanie, mam nowe - potrzebuję jakiegoś zakończonego, krótkiego serialu, który mozna bez problemu pobrac, tzn. jest dostępny (najlepiej z napisami, nie lektorem, ale ostatecznie też ujdzie) :) Język bez różnicy :p

anulka88

Ja właśnie zaczęłam Go On oglądać, ma tylko jeden sezon po 22 minut odcinek ;)
Z Matthew Perry z Przyjaciół ;) Mi się bardzo podoba.

Z zakończonych seriali polecam jeszcze Six Feet Under ale prawdę mówiąc nie wiem czy jest bardzo dobrze dostępny, ale pewnie tak ;) Ma 5 sezonów po 12 odc. Jeden z moich ukochanych seriali, warto obejrzeć ;)
Kiedyś w telewizji oglądałam jeszcze Uwaga, faceci! i bardzo mi się podobał ;)

ocenił(a) serial na 9
martusia_47

Dzięki, popatrzę później na spokojnie, środkowa propozycja odpada, za długi :p
Jak ktoś jeszcze ma jakieś propozycje to chętnie rozpatrzę :)

robb264

LOL

to video stalo się znowu aktualne :D ha ha
http://www.youtube.com/watch?v=VxZyjRrRH4s

ocenił(a) serial na 1
robb264

Haha ale jaka reakcja :P

ocenił(a) serial na 8
robb264

Jako iż nie mogę znaleźć podeśle mi ktoś link do tego wywiadu co siedzą na łodzi ( tam gdzie Paul mówi ze on jest khalesi ). Z góry dziękuje.

p3rla

Ales wymyslił :D Szukalem i szukalem i nie ma. To byl ten wywiad dla tv guide Comic Con 2013. Poszukaj w google, bo na yb chyba usunęli.

ocenił(a) serial na 1
p3rla

http://www.extratv.com/2013/07/24/comic-con-2013-at-tv-guides-yacht-party/

Slutty_Pumpkin

Slutty zawsze na ratunek:D
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lt8qo2DSr31qa1b67o1_500.gif

ocenił(a) serial na 1
robb264

Tu się nie ma z czego śmiać, ja muszę żyć z taką nadgorliwością i nerwicą natręctw. Jestem cholernie nieszczęśliwa jak czegoś nie potrafię znaleźć :(

Jakie to jest okrutne z twojej strony! Tak z kompletnego zaskoczenia...? Jak tak można? Spodziewałam się jakiegoś than you -gif'a, a tu taki podstęp :DDD

Slutty_Pumpkin

sorry :d teraz juz na serio nie bedę :)

I'm sadist - not masochist. - mój ulubiony cytat Chucka.

ocenił(a) serial na 1
robb264

OK, niech będzie. Nie chowam urazy :D Swoją drogą cudny...

Zakładam, że nie jesteś jak Chuck :D

Slutty_Pumpkin

Jakbym byl, to bym juz sobie strzelił w leb :D

ocenił(a) serial na 1
robb264

:D Ciekawe czy w ogóle go znielubię.

Slutty_Pumpkin

Możemy się umówić, że ja zawsze będę sprawdzała wszystkie gify i nie natrafisz na Dair! Robb nie wygra ze mną 8) młahahaha xDD

martusia_47

http://i44.tinypic.com/17bql1.jpg

ocenił(a) serial na 8
robb264

WTF ;d?

p3rla

to taki running joke :D związany z Gossip Girl.

p3rla

To tylko Robba ulubieniec, nie przejmuj się ;) Jak to mówią, każdy lubi to co lubi i niech wstawia to co chce wstawiać XDDDDDDDD

martusia_47

Seriously :D

Mając porównanie z Chuckiem - powiem ze kocham Damona miloscią wieczną, epicką i pochłaniającą :d Zaczynam go wtedy naprawdę doceniac.
Gdybym byl kobieta, to bym wybral Damona - wiedząc nawet ze jest mordercą zabijającym bez skrupułow.

robb264

Naprawdę? Gdybyś był kobietą zgodziłbyś się być z kimkolwiek z nim? To że Chuck był podły, nie wybiera w żaden sposób Damona. Zażartowałam sobie oczywiście z tym ulubieńcem, doskonale wiem co myślisz o Czaku.

martusia_47

Jako kobieta oczywiscie ze bym wybral Damona. Chyba to jasne jak slonce. Chuck traktuje kobiety jak swoją wlasnosc, jest wobec nich agresywny i chce by go nianczyly. No ja za matkę dla męskiego boksera bym nie robil. Damon ma tego plusa ze jak się zakocha, to by chociaz nie skrzywdzil tej kobiety - nawet jakby sam mial się zamienic w ciapę - chlopca na posylki.

Zwlaszcza emocjonalne zniszczenia jakich dokonal u Blair są niewybaczalne.

robb264

Sorry, ale ja nie wybrałabym ani jednego ani drugiego. I o to mi chodziło. Naprawdę Damon był zawsze taki idealny nawet gdy już kochał Elenę? No chyba nie xDDD Więc nie rozumiem, czemu w ogóle chciałbyś kogokolwiek wybrać.

martusia_47

W sensie jakby MUSIAŁ wybrac. To bym wybral Damona. Bez zastanowienia, w sekundę, bez mrugnięcia okiem.

robb264

No tak, ale ja Ci nie kazałam wybierać ;D
Zresztą nawet sam tego wcześniej nie napisałeś, tylko że "Gdybym byl kobieta, to bym wybral Damona - wiedząc nawet ze jest mordercą zabijającym bez skrupułow. ". Dlatego naprawdę się zastanawiam, czemu ach czemu? Nieraz gardziłeś Damonem, wiec jaka normalna kobieta (a wciąż rozmawiamy o Tobie w tej roli ;* ) by wybrała mniejsze zło, no bo przecież lepiej być z kimś kto zabił mi brata, niż z kimś kto mnie sprzedał za hotel :DD Nie lubię tego słowa MUSIAŁ ;D

martusia_47

Chociaz Damon nie dal Elenie po pysku i nie przyrównal jej do konia którego trzeba zajeździc.

robb264

Właśnie wspomniałam o zamordowaniu brata, a Ty mi argumentujesz przyrównaniem do konia? xD hahahahahahhahaha ;D
No błagam Cię, owszem to było okropne, ale czy Blair też nie była okropna? Czy nie robiła okropnych rzeczy? Poza tym pamiętasz okoliczności kiedy jej to powiedział?? No bez jaj. Spoko, nie chciałam się wdawać w takie dyskusje na forum o pamiętnikach, nie pamiętam nawet dokładnie obu tych seriali, więc trudno mi nawet argumentować, ale nie ogarniam Twojego podejścia. Nie namawiam Cię byś polubił Czaka broń Boże, ale rozwala mnie to, że tak gloryfikujesz Damona, tylko po to by pokazać jaki to Chuck był zawsze podły.

martusia_47

Nie gloryfikuję Damona, bo to co robil jest okropne - i bym nie chcial byc z zadnym z nich. Chodzi mi o to ze związek z Chuckiem bylby bardziej toksyczny, bo on emocjonalnie wysysa zycie z kobiety. Zawsze bym się czul jakbym byl zdany na jego laskę, zdominowany.

robb264

Powiem Ci tak, widziałam toksyczne Chair, nie da się ukryć, ale widziałam też bardzo szczęśliwe Chair. Także reasumując nie wiadomo jaki związek Ty byś stworzył z Chuckiem, nie zakładaj od razu że toksyczny ;D

martusia_47

W sumie.... I'm flawless ... więc i mój związek byly taki :D

robb264

No widzisz ;D Jeszcze byś wyciągnął z Czaka to co w nim najlepsze ;D

martusia_47

I nie mówię tutaj o pieniądzach xD

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Ja pieprzę xD jak tak się z boku czyta to po prostu poezja :D

Slutty_Pumpkin

Cieszę się, że sprawiliśmy Ci przyjemność ;D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

I to ile :D
Po prostu nigdy już nie spojrzę na Chucka i Chair tak samo... zawsze będzie ten niedosyt, że to Blair, a nie robb xD

Slutty_Pumpkin

I że ja kiedyś ośmieliłam się shippować Chucka z kimś innym niż Robb! Czuję się podle teraz :(

martusia_47

:P
Yeah I've been feeling everything
From hate to love
From love to lust
From lust to truth
I guess that's how I know you

robb264

I love you so much it consumes me.

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

I słusznie :D
Matko, to by było love story. Od nienawiści do miłości :d

Slutty_Pumpkin

Prawdziwy build up, nawet Dair by się przy tym chowało ;D Piękne, po prostu piękne!!
A co tam, zaznaczę to jeszcze raz P I Ę K N E !!! <3

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

xD
Wracam do Plotkary dzisiaj :D nagle poczułam straszną ochotę zobaczyc Chucka. a własnie, bo on tam bliski smierci był ostatnio :D Muszę przeczytać znów o czym był 3 sezon xd

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Hahahaha Ale mam ubaw jak tak patrzę na starcie dwóch fandomów, a sama nie muszę mieć jeszcze opinii wyrobionej w tej kwestii xD Co za ulga :D

Slutty_Pumpkin

Hahahahahaha, zrobiłaś popcorn? ;D