Oglądam od jakiegoś czasu V.D i muszę stwierdzić ze jest tam troszke za dużo romansu (jak dla mnie oczywiście) bo mniemam że dla kobiecej części oglądającej tej serial tego romansu nawet jest za mało :)
Damon.S. w tym serialu podnosi mnie na duchu nie roztkliwia się nad kobietami (juz pomijając Katarzynę z przeszłości). Żywi sie ludźmi jak na typowego wampira przystało ;) nie to co Stefan.
A wy co sądzicie ?
Jak dla mnie jest wszystkiego akurat jest romans to zaraz wypuszcza jakieś zagłodniałe wampiry i bedzie akcja wiec jak dla mnie to wszystko jest wyrównane ale Stefcio jest jak dla mnie spoko, lecz wole go w wersji tego dobrego brata a nie odwrotnie :)
Jak dla mnie wlasnie romansu jest za malo, a przynajmniej chemi pomiedzy Damonem i Elena.
no nie wątpie :) dla ciebie to moglo by byc jeden wielki romans :)
A co do Stefana to fakt do złej roli nie nadaje sie tam:) Damon go podwójnie wyręcza.
No tak mi sie Stefcio podoba w wersji good brothera Damon bad brothera.
Wkurza mnie jak ludzie próbują na siłę łączyć Elene i Damona normalnie uparliście się ich jak rzep psiego ogona za przeproszeniem a nie pomyśleliście że Damon może będzie z Bonnie, Katherine(jeśli wróci) czy jakiejś nowej lasce w II sezonie...
Różnie może być niekoniecznie Damon-Elena ale tez nie wykluczam tego wątku
No dobra, dobra to niech Damon bedzie z Bonnie ;p
Ale jak dla mnie to nie jest wieli romans, miedzy Stefano i Elena nie ma jak dla mnnie wielkiej milosci tylko Stef ciagle sie nad soba zamartwia a to go zawszee pociesza....nuda
Nikt nie próbuje łączyć na siłę E z D .
Oni po prostu do siebie pasują wiele scen na to wskazuje ;)
Poza tym to nie realne żeby Damon był z jakąś inną dziewczyną, a już na pewno nie Bonnie! x D Za bardzo kocha Kaśkę, a skoro ta go wyrolowała to Elena bardzo do niego pasuje ;)
I tak to jest lepsze niż Zmierzch, to to już całkiem mdłe.
Uważam, że w TVD wszystko jest idealnie wyważone... Tylko Damon mógłby być z Eleną zamiast Stefana. :)
lady_girl
Też tak uważam, że na siłę chcą zrobić parę między Eleną a Damonem. Moim zdaniem oni nie pasują do siebie. No ale cóż zobaczymy co będzie w II sezonie, przecież to tylko serial. Wydaje mi się, że większość żyje tym serialem jakby to była rzeczywistość ( ja również żyłam w pewnym momencie). Nawet jeśli będzie coś między Damonem a Eleną to sądzę, że to tylko romans tylko nie wiem czy krótki czy długi.
Kiedyś tak ze 3 miechy temu to normalnie szalałam za Sagą Zmierzchu a teraz myślę jaka byłam głupia TVD jest o wiele lepsze tzn może było by inaczej gdyby ze zmierzchu zrobić serial i pozmieniać parę rzeczy :) Mnie osobiście jakoś nie pasuje Para Damonka i Elenki ;p Ale to moje zdanie jak będą razem to będą nie to nie i serial idzie dalej tak czy inaczej wiadomo ze w tym sezonie ni będą już razem wiec czekamy do września czy kiedy tam na 2 sezon w wielkiej niecierpliwości :)
do mrowka...
Ja też żyłam tym serialem i tylko czekałam na następny odcinek a teraz jakoś mi to zwisa bo za dużo już chyba tego mogliby trochę to zwolnić a nie tu wypuścili wampiry tu porywają Stefana tam Katherine żyje tu wraca Isabel jako wampir za dużo. Mam nadzieje ze trochę zwolnią w 2 sezonie :)
Jak dla mnie jest ok, ilość scen miłosnych tudzież łóżkowych jest wprost proporcjonalna do ilości scen akcji, tu cały czas się coś dzieje, nie tak jak w niektórych produkcjach.. No i często fabuła mnie zaskakuje, właśnie to mi się najbardziej podoba w tym serialu.
Co do Eleny i Damona to od początku serialu było oczywiste, że prędzej czy później coś między nimi będzie. Nawet nie trzeba czytać książki, wystarczy spojrzeć na pierwsze plakaty.
No prosze z Tego co widze jestem w mniejszości ....liczyłem ze i jakis chłopak sie wypowie :)
A wiecie stefan to nudy... ciagle sie zamartwia nad sobą jaki to on zły i ze chce umzec, że nie bedzie ludzkiej krwi pił ale tu Elena go pociesza :) zakochany wampirek bez swojego zdania (nie to co Damon) ;)
A swoją drogą to jak porwali Stefa to mialem cień nadzieji że go zabiją :)