Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122780
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
weronika1609

Raczej nie skoro Klaus pozwolił Tyler'owi wrócić ;-)

weronika1609

Nie:) Najpierw Caroline musi pozbyc się Tylera (co nie będzie trudne, bo przecież w tym serialu nie ma trwałych par, które żyją długo i szczęśliwie, ostatnia trwała para to rodzice Eleny, ale zginęli:)) i przejśc do drugiego serialu- bo Klausik przechodzi:)

alien_2

Ale która para może pochwalić się takim długim stażem jak Caroline i Tyler? :P

Madame_7

i mam 2 komentarze, a tego nie chcę miec:D

Madame_7

3 sezon, potem wmieszała im się Hayley, hybrydy, Klaus imprezę rozgonił i już;P Jeszcze się okaże, że Tyler jest ojcem dziecka Hayley i się skończy tylerowanie:D

alien_2

Ale i tak są ze sobą już od połowy 2 sezonu, dają radę :D

Madame_7

A nie przypadkiem od początku 3 jak Elena miała imprezę urodzinową i Caroline się napiła? Potem mieli różne zawirowania, no ale fakt- jak na ten serial to całkiem długo;p

alien_2

Ale już mieli się ku sobie w sumie od 2, ale oficjalnie od 3, racja.

Madame_7

Mam się ku jednemu chłopakowi od 3 lat, ale jak już będzie mój to nie powiem- no jesteśmy od 3 lat ze sobą ale on o tym nie wiedział:D A serio to zabiły mnie domysły z Silasem, Damonem i Stefanem (kolejny trójkąt:D:D) i idę. Świat się sam nie zdobędzie a pranie się samo nie zrobi;p

alien_2

Serio masz się ku jednemu od 3 lat? :D Zaciekawiło mnie to :D Czekaj, to Ian? :D

Madame_7

Nieee, ja aktorów i bohaterów serialowych darzę inną miłością:D A tamten to już było minęło:D Szukam księcia póki co, za 10 lat może zadowolę się byle kim:D

alien_2

Łahaha z braku laku :DDDD