jestem dopiero na pierwszym odcinku, ale musze to wiedziec, bo nie wiem czy oplaca mi sie dalej ogladac ten serial:) On bedze z Stefanem czy Damonem?
Oglądaj dalej;P O takie rzeczy masz prawo pytac pod koniec 1 sezonu bo wtedy coś się zacznie dziac:)
ogladam ten serial tylko dla watku romantycznego. Stefan mi sie nie podoba, wiec nie chce mi sie oglaac tego seialu jak ona z nim bedzie;)
Jesteś na początku serialu więc możesz nie wiedzieć wszystkiego, ale zdradzę ci że Stefan będzie z Klausem.
a elen? bedzie z kims? bo tak w tym pierwszym odcinku wygladalao jakby elena i stefan mieli sie ku sobie;)
O matko :D Masz Marco R. na avie ;d Akurat go najbardziej nie lubie z Borussi,nie wiem dlaczego ;) Ale dobrze gra ;p
Teraz to ja- O matko! Jak możesz mego męża nie lubić?! ;DD Ojć, grać dobrze gra, aczkolwiek w Borussii większość, to robi. ;P I czyżbyś była ich fanką? xD
Hehe,no jestem fanką Borussi,jestem :) Lubie patrzeć na trio -Lewy, Goetze i Reus,ale niestety jakoś ten ostatni nie wydaje mi się za bardzo sympatyczny,ale to taka bardzo subiektywna ocena :) Mówisz że to twój mąż, to przepraszam,więcej nie będe ;p
Nie, no. Nie jestem jakąś napaloną fanką, która się obraża, bo ktoś go nie lubi. ;P Ogólnie, to zwróciłam na niego uwagę, właśnie przez styl gry, aczkolwiek to było w reprezentacji Niemiec. Później mnie tak wzięło, że od jakiegoś dłuugiego czasu oglądam ich każdy mecz. ;D A patrzyć, to uwielbiam na wszystkich. Tych 2- Reus, Goetze, Piszczek i jestem w niebie. ;3
Elena wmiesza się w trójkąt z Elijahem i Tylerem. Nie będzie mogła się zdecydować aż w końcu Tyler zginie więc zostanie jej tylko Elijah, który zamieni Eleną w wilkołaka.
Nie wiem czy Stefan będzie z Eleną, ale myślę, że Stefan pozwolił by się jej utopić jeśli miałby okazję. :)
Elcia wda się w lesbijski trójkącik z Bonnie i Caroline,a oprócz to Caroline zahocha się w Alaricku i będą mieli małą wpadkę - dziecko. Elcia i Bon się na nią obrażą a Carol pójdzie szukać pocieszenia u Esther.