PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122291
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

tak jak w temacie... bo moim zdaniem wilkołak to to nie będzie a na pewno większość będzie tak obstawiała.

ocenił(a) serial na 10
bastet21

sama jestem jestem bardzo ciekawa i myłe tak: Tyler miał w rodzinie kilku wampirów i ich geby przeszły na Tylera i on zacowuje się jak wampir a pozatym były powiedziane słowa "to rodzinne przekleństwo" i to może nam dać podpowiedż

alex2010

MOŻLIWY SPOILER SPOILER SPOILER!

Wg książki Tayler jest wilkołakiem.

ocenił(a) serial na 10
pkjm

dokładnie, wg ksiażki to wilkołak... ale jak można zobaczyć serial z książką ma naprawdę niewiele wspólnego :)

secale

tak tak... to akurat robią zgodnie z książką...
podobnie jak jego wujek Mason i ojciec... Tyler jest wilkołakiem

filmyitylkoto

Zgadzam się;P to będzie wilkołak, na pewno;P

ocenił(a) serial na 8
secale

no książki nie znam niestety dlatego miałem prawo nie wiedzieć;p no ale nikt nie broni nam się bawić w spekulacje :)

bastet21

i nikt nie powiedział ze broni...

bastet21

Nie no alex2010, przeszłaś samą siebie. Miał w rodzinie kilku wampirów?! Wampiry się nie rozmnażają. Damon tłumaczył to Elenie w odcinku 11. Tak więc z łaski swojej wytłumacz mi jak to byłoby możliwe?

ocenił(a) serial na 8
pikulz

ale kochają próbować;p a jak mówi polskie porzekadło kto próbuje temu się udaje ;p he he;)

ocenił(a) serial na 9
bastet21

Obstawiam wilkolaka :)

anulka88

wilkołak. pewnie.
jeszcze tylko ich brakuje :)

ocenił(a) serial na 10
asusRM

tak wilkołak :DD

ocenił(a) serial na 10
megaami

Ja też stawiam na wilkołaka.

bastet21

Ja nie miałam pojęcia. Nie doszłam jeszcze do tego momentu w kssiążce. So, i'm in shocking :)

ocenił(a) serial na 7
bittersweet_

I'm shocked. jak już xD xD xD
Pewnie to będzie jednak wilkołak:)
Wszystko na to wskazuje - kłopoty z samokontrolą, duża siła, obecność wampirów no i ten cały kamień nazwany mianem KSIĘŻYCOWEGO. To musi coś znaczyć:)

ocenił(a) serial na 8
violet363

mam nadzieję, że to będą wilkołaki a nie wilki tak jak w Zmierzchu, a trailer wskazywał na to, że to będzie jednak wilk :/

ocenił(a) serial na 6
Vampire19

Jak nie zrobią go po bożemu wilkołaczkiem, to normalnie objawię się światu jako najnowsze wcielenie Dżingis-Hana w wersji żeńskiej...;)
Przysięgam na mój pierścionek z odpustu, hłe hłeXD
Fajnegoż ma wujaszka, mniamciuXD