tak jak w temacie... bo moim zdaniem wilkołak to to nie będzie a na pewno większość będzie tak obstawiała.
sama jestem jestem bardzo ciekawa i myłe tak: Tyler miał w rodzinie kilku wampirów i ich geby przeszły na Tylera i on zacowuje się jak wampir a pozatym były powiedziane słowa "to rodzinne przekleństwo" i to może nam dać podpowiedż
dokładnie, wg ksiażki to wilkołak... ale jak można zobaczyć serial z książką ma naprawdę niewiele wspólnego :)
tak tak... to akurat robią zgodnie z książką...
podobnie jak jego wujek Mason i ojciec... Tyler jest wilkołakiem
no książki nie znam niestety dlatego miałem prawo nie wiedzieć;p no ale nikt nie broni nam się bawić w spekulacje :)
Nie no alex2010, przeszłaś samą siebie. Miał w rodzinie kilku wampirów?! Wampiry się nie rozmnażają. Damon tłumaczył to Elenie w odcinku 11. Tak więc z łaski swojej wytłumacz mi jak to byłoby możliwe?
ale kochają próbować;p a jak mówi polskie porzekadło kto próbuje temu się udaje ;p he he;)
I'm shocked. jak już xD xD xD
Pewnie to będzie jednak wilkołak:)
Wszystko na to wskazuje - kłopoty z samokontrolą, duża siła, obecność wampirów no i ten cały kamień nazwany mianem KSIĘŻYCOWEGO. To musi coś znaczyć:)
mam nadzieję, że to będą wilkołaki a nie wilki tak jak w Zmierzchu, a trailer wskazywał na to, że to będzie jednak wilk :/