że to Damon jest tym Bad Guy'em, a tu go bije 400 lat starsza kobiecina :D
no rzeczywiście dobre podsumowanie
Ja tez myślałam że silniejszego od niego nie ma a jak się okazuje jest silniejsza od niego ;p
Tu nie chodzi o siłę, tylko o stopień okrucieństwa, sadyzmu i bezwzględności. Damon to aniołek w porównaniu do Pearl. Co zresztą uważałam od początku, że Damon nie jest, nigdy nie był i nigdy nie będzie krwiożerczą bestią.
okrucieństwo nie ma nic do rzeczy, im starszy wampir tym mocniejszy i tyle. Byla laska stefana ta którą grała "ariel kibel" tez zrobiła demostracje siły "dejmonowi" no ale SPOILER na koniec zalatwił ja kołkiem
haha dobre,ale przecież Pearl jest starsza od Damona co też wpływa na jej siłę;)
Z tego co wiem im wampir starszy tym silniejszy :) Więc Damon raczej nie miałby szans z Pearl. Zastanawiam się jak obaj ze Stefanem z tego wybrną? Widzieliście promo 17 odcinka?
no Anna jest starsza... ale kurde wezcie, ale do kitu troche to zrobili.. znaczy z Damonem, ale coz, a czy nikt sie nie przejuje Jeremmim?? on chce zostac wampirem,,, no sory ale nie mam pojecia, jak to bedzie dalej, jestem spragniona kolejnych odcinkow, i mam nadzieje ze bedzie zajebiscie, bo kto widzial promo 17 odc to... wezcie... w ogole to... szkoda gadac, strasznei nie lubie ogladac jak ktos cierpui, a Stefano to ledwo co ciagnie, ale moge sie pocieszyc ze na pewno go NIE ZABUIJA bo co to by byl za serial... a ta Pearl jak ja jej nie cierpie, powinna byc wdzieczna corce ze ja wyciagnela z grobowca, a nei jej jeszcze rozkazywac,,, takie jest moje zdanie, no i uwazam ze im starszy wampir tym jest silniejeszy, a przeciez bracia sa z 1860 ktoregos, czy cos tam, sorry ale sa dosc... mlodzi, wiec raczej nie sa ZBYT silni,zwazajac na to ilu jest teraz wampirow...
dziekuje za moja, wyczerpujaca wypowiedz
Ja gdzieś czytałam (albo mi się przyśniło) o jakimś wywiadzie z producentem albo kimś tam i było w nim, że chcą uśmiercić głównych bohaterów, ponieważ chcą wprowadzić element zaskoczenia. Było też coś takiego, że fani myślą 'a tam, on gra główną rolę, więc co oni mu mogą zrobić. Nie zginie na pewno..' itp.
Nie wiem gdzie ja to wyczytałam, być może na jakimś pudelku czy czymś równie ambitnym, ale wychodzę z założenia, że każda plotka ma w sobie trochę prawdy, także jestem w stanie w to uwierzyć ;D
Ale nie wydaje mi się, żeby już w 17 odcinku Stefano zginął...
Jaaa, wg mnie to spieprzyli. Mogliby zrobić z Damona tego jednego z "najpotężniejszych"... coś takiego jak w książce ;p A tu na głowę biła go nawet ta Anna. A w ostatnim odcinku Pearl. Nie podoba mi się .
Ale Damon to Damon dla mnie i tak będzie najlepszy.
Kto jak kto ale Damon się nie podda i na pewno znajdzie jakiś sposób na te wskrzeszone wampirki :d W końcu cierpliwości i determinacji mu nie brak wystarczy przypomnieć sobie jak długo szukał sposobu na otworzenie grobowca i ile czekał na to by odzyskać Katherine. No i zrobi wszystko by pomóc bratu :D
Ej ale milenka... ty chyba zartujesz ze usmierca głownego bohatera to by był zal i cios po nizej pasa na serio ;/
http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,7235847,Vampire_Diaries___bohaterowie_nie_sa_b ezpieczni.html
nie chodziło mi tylko o Stefka ;P z resztą mam nadzieje, że to plotka w 100%
ahh! ludzie nie nie nie xD, jeszcze raz wielkie nie!
ta informacja się pojawiła kilka odcinków przed
śmiercią Viki, więc na 99.99% chodziło o nią, a nie
głównego bohatera ;P, cóż to byłby za szok gdyby
uśmiercili Elen/Stefana/Damona(!)/Matta/Bonnie/Caroline ;-D
to nie byłoby dobre posunięcie, no chyba, że by wróciła tak postać z za światów jak w książce, ale to by było... hmm... brak mi słów, chyba głupie tu pasuje :) niech serial trzyma klasę :)
według mnie <SPOILER książki> powrót Eleny jako anioła (czy coś takiego bo dawno czytałam) był niezły, chociaż masz racje - do serialu raczej nie pasuje
hmm, moim zdaniem skoro przodkowie Eleny byli tacy wyjątkowi to niech ona też będzie. może niekoniecznie aniołem.. ale powinni coś dla niej wykombinować. ; D
hahh, kiedy czytałam sagę (z resztą teraz też, jeśli chodzi o serial), pamiętam, jaka byłam wkurzona tym, że wszyscy porównują to do 'Zmierzchu'. a różnica przecież jest tak zauważalna.. 'Pamiętniki Wampirów' to fantastyka z elementami romansu. 'Zmierzch' to romans z elementami fantastyki. ; D