PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122127
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

pocałunek

ocenił(a) serial na 7

pocałunek na początku 18 odcinka VD jest baaardzo podobny do tego ze "zmierzchu"!
co o tym sądzicie ?

patoola67

Chodzi o ten na łóżku z rzuceniem się o ściane? Owszem, też to zauważyłam, tutaj jednak ta scena była bardziej intensywna, wyrazista. Stefan naprawdę stracił nad sobą panowanie, to było widać. A swoją drogą - świetna gra aktorska Paula.

Phantasis

Zgadzam się. Kiedy zobaczyłam tę scenę od razu pomyślałam "zupełnie jak w Twilight". Jednak tutaj Stefano zdemolował przy okazji trochę pokoju ;d

ocenił(a) serial na 10
_Hayley_Williams_

Jak to ogladalam to nie pomyslalam o tym, jednak masz racje ze to troche podobna scena, ale wiecej podobienstwa ze zmierzchu w tym serialu nie ma.

ocenił(a) serial na 9
katherine17

I bardzo dobrze że nie ma więcej podobieństwa ze Zmierzchu w Pamiętnikach.
W VD było widać że Stefan traci nad soba kontrolę, dlatego wyszło to o wiele lepiej niż w Twilight.

marf__

ja tam nie zauważyłam żadnego podobieństwa ze Zmierzchem, chyba już na siłę niektórzy doszukują się podobieństw.

ocenił(a) serial na 7
patoola67

można powiedziec ze jestem wielką fanką całej serii zmierzchu, ale moim zdaniem dobrze że nie ma tam nic ze zmierzchu noo poza kilkoma scenami ;) ale to szczegół

patoola67

Też mi się tak skojarzyło , dlatego przewinęłam , by obejrzeć tę scenę jeszcze raz i po pięciokrotnym obejrzeniu jej stwierdzam , iż nie ma żadnego podobieństwa . Oprócz tego , że odleciał . Paul : boska mimika twarzy , ogólnie świetnie poradził sobie w 18 odcinku . Na plus , jak nigdy .

ocenił(a) serial na 9
wyrafinowanaa

nie, jakoś nie skojarzyło mi się z Zmierzchem... VD i Zmerzch to dwie różne bajki...