PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122127
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

W tym serialu jest dość sporo zabawnych momentów, wiec proponuje wypisywać wasze ulubione wraz z odcinkiem z którego pochodzą.

ocenił(a) serial na 10
Edie_Sedgwick_

Jak dla mnie smieszna jest scena z 13 odcinka gdy Damon wchodzi do pokoju Stefano.
Ogolnie niektore sceny z Damonem sa zabawne.

ocenił(a) serial na 9
katherine17

dla mnie Damon jest najlepszy, to jak gra jest ogólnie super, chyba każda scena z nim jest super

ocenił(a) serial na 10
Elisa123

Raczej przypisala bym dobra gre Ianowi jest niesamowity, nie mogli znalezc lepszego do roli Damona.

Edie_Sedgwick_

Mi najbardziej podobał się odcinek 11- ale nie z powodu zabawnych, ale słodkich scen. Damon ratuje Elenę, a potem ja porywa i zmusza do dobrej zabawy. Jestem zwolenniczką tego, żeby Elena była z Stefanem, ale takie ruchy Damona (odruchy człowieczeństwa) są słodkie. I nie wiem też, czy w tym odcinku czy w następnym, Stefan i Damon współpracowali, zeby ochronić Elenę.
No i jeszcze fajne było, kiedy Stefan i Demon tymczasowo "podpisali rozejm", razem grali, rozmawiali, Damon nawet pzreszedł na "dietę Stefana". Potem się popsuło, ale i tak mi isę podobał ten odcinek (nei wiem który to był, ale był fajny ;) )

aka13

Zgadzam sie z pierwszą wypowiedzią odcinek 13 i scena jak Damon mówi że zaczyna lubić ten ich trójkącik :D

ocenił(a) serial na 8
moonisha

Damon: "Podoba mi się ten nasz trójkąt. Taki lekko perwersyjny." ;)

Uwielbiam jego teksty XD

ocenił(a) serial na 9
Edie_Sedgwick_

dużo jest takich zabawnych scen w tym serialu :) mi na tą chwilę przychodzi do głowy ta w której Damon tańczył z Vicki i sceny z Lexi jakoś bardzo przypadła mi do gustu ta postać ;P

ocenił(a) serial na 10
skoczus90

A mi się podobało gdy Damon Stefan i Viki (wampirzyca) wyszli na dwór i Damon pokazał jej że tak szybko się poruszaja ona zapytała jak to zrobił a on sama spróbuj i jak to zrobiła to gdzies poleciała a Damon z taką minką Upps mój błąd xD Rozwaliło mnie to xD

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

w ogóle najzabawniejsze sceny funduje nam Damom:) potrafi być naprawdę rozwalający z tym swoim ironicznym podejściem do swoich czynów "upps":D no i oczywiście te jego miny... jest świetny.

ocenił(a) serial na 10
martyna0027

http://www.youtube.com/watch?v=-yB2BjCv0Sw parę zabawnych wstawek z Damonem:)

ocenił(a) serial na 8
Edie_Sedgwick_

No cóż... ja kocham scenę, w której Damon czyta "Breaking Dawn" i wzdycha za książkami Anny Rice xDDD

ocenił(a) serial na 10
Edie_Sedgwick_

http://www.youtube.com/watch?v=-yB2BjCv0Sw od 0;59 najlepsze ze wszystkich odcinków ;D i ten śmiech ;D