PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122127
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

jak myślicie? jak się skończy ten sezon? jak sprawy się wyjaśnią, a czym zaskoczą nas na koniec?

jeżeli ktoś już coś wie to niech napisze...

a z moich przypuszczeń to będzie tak, że Damon w końcu pocałuje się Eleną, może pójdą ze sobą do łóżka, rano Damon obudzi się bez Eleny, ta zrozumie że kocha obu braci na raz i ucieknie, bijąc się z myślami kogo wybrać... równocześnie coś ciekawego stanie się miasteczku, co zostanie rozwikłane dopiero w 2 sezonie :)

Elisa123

Jeśli chcesz wiedzieć, to w książce w Dniu założyciela, Elena miała wypadek samochodowy i tak oto przemieniła się w wampira.
Więcej szczegółów nie zdradzam ; )

ocenił(a) serial na 10
_Hayley_Williams_

Moim zdaniem Elena jeszcze wampirem nie będzie bo nie mieli by poźniej co z nią zrobić i była by zbyt podobna sytuacja z roku 1860 właściwie już teraz jest : Elena rozdarta między Stefanem który stał się złym i siedzi we własnym więzieniu a Damonem który za wszelką cene nie chce ujawnić że ma uczucia i jest w głębi duszy człowiekiem. Jak czytałam to coś tam miało być że Isabel będzie się chciała spotkać z Eleną. Coś takiego tam będzie. A damon zrozumie że kocha elene lecz nic z tym nie zrobi ;)

lady_girl

ja myślę, że będą podejrzenia że wujek Eleny to jej tata, pocałunek Damona i Eleny, śmieć Anny i Jeremiego, i wiele innych tajemnic. wyjaśnią się dopiero w 2 sezonie. tylko, żeby nie zrobili że nie wiadomo kto umrze i trzeba będzie czekać do 2 sezonu.