PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10049496}

Pan domu

Suepsandan
2024 -
6,0 1,2 tys. ocen
6,0 10 1 1181
5,0 2 krytyków
Pan domu
powrót do forum serialu Pan domu

Świat miliarderów i ich służby plus morderstwo w tle. Nic tu nie jest oczywiste ani czarno białe . Akcja toczy się szybko i wciąga . I ja i córka przewidywałyśmy , kto , po co i dlaczego i się sprawdziło . Mimo wszystko serial bardzo dobry , dostarcza emocji . W naszej kulturze też niejednokrotnie szef wykorzystuje podwładnych . Zastanawiałyśmy się nad jednym: czy rzeczywiście Kajmook tak zmanipulowała pana domu, że przepisał jej majątek , bo sam powiedział , że nic nie da synom. Może wykorzystała sytuacje , że fascynował się motylami a ona wydawała mu się doskonała . Tylko że ona chciała pomścić inne takie jak ona. A jak widać ucieczka z tego raju była raczej niemożliwa . Trochę Agaty Christie, czyli każdy ma swoją rolę do odegrania. Zgrabne to i całkiem dobrze się ogląda . Nam się podobało .

ocenił(a) serial na 2
Iwona_ola

Nie warto. Służący zachowuja się od początku jak niewolnicy zanim jakikolwiek plan zemsty zaświta. Irracjonalne to i sztuczne. Serial epatuje poniżaniem, ma szokować znęcaniem się nad służbą, ale nie przekazuje przy tym żadnych wartości. Strata czasu.

ocenił(a) serial na 6
Awem

Racja.. nie wiem kto mnie bardziej irytował w zachowaniu. Służba czy ''szlachta''.