Arashi na głównego bohatera^^ George to asshole.. ale jednak wszystko kończy się happyendem :P wiecej takiego anime!! muzyka jest super.. XD układ choreograficzny swietny... bekowo^^ a zwłaszcza w scenach z Miwako..hai!
Czy ja wiem... w końcu Yukari (Carrie) nie będzie z Georgim..., nie dostała się na studia, ale jako zawodowa modelka się sprawdziła. Ciekawe czy Georgi stał się sławnym projektantem...
Stał sie sławnym projektantem. Na samym koncu jest o tym wzmianka, ze zaprojektowal kostiumy na musical na Brodway'u.
Gdzie można dostać film Paradise Kiss? A może wiesz gdzie można dostać film Kenshin? Oczywiście w wersji polskiej.
Też uważam, że George to dupek... Jak on ją mógł zostawić... Pasowali do siebie z Yukari, takie jest moje skromne zdanie... Pomimo, że chciał zostać sławny i robić to co kocha... Mógł jej jednak nie zostawiać, albo chociaż nie zerwać z nią kontaktu całkowicie... To było dla mnie straszne... Nie zakończyłabym tego anime tak jak jest... Mimo, że chłopak z którym potem ślub brała... Ten jej kolega z klasy(nie było chyba powiedziane to, ale można się domyślać... ) ją lubił, a ona nawet jego no i fajny był nie powiem... Jednak nie pasował do niej tak jak Georgi... Zakończenie zrobiłam bym najbanalniejsze jakie mogło by być... A to co by to było, to chyba każdy się domyśli :)
W świecie show-businessu tak już jest .
Dziewczyna nie widziała w co się pakuje
George to Artysta. A Artyści potrzebują nowych wrażeń, nowym bodźców.
I mimo że coś tam między nimi iskrzyło..on wybrał to co wybrał....
Można się było tego po nim spodziewać. Ale jestem też pewna, że po tym wszystkim swoje przecierpiał ((na swój sposób oczywiście...))
Anime jest genialne, bo pokazuje wszystko:
Ludzkie problemy, współczesny świat...kręte ścieżki
O fuck moja godzina (( po 24..)) i już filozofuje, ale muszę to napisać:P:P
Takie jest życie. Żeby coś osiągnąć musisz coś stracić, a jeżeli wybierzesz coś tak ulotnego jak "miłość" to zmarnujesz szanse na dalszą karierę... Zwłaszcza tego pokroju.:):)
Jak dla mnie śliczniuchny romansik Georga i Yukari był idealnym takiej zagrywki przykładem:):)ale to nie mogło się udać :) Chyba że George zrezygnowałby ze swojego największego hobby:)
Happy End jest. BO wszyscy na końcu pałają szczęściem . I to chyba najważniejsze!:P:P:P