Ile można tego oglądać Bolek i Lolek nie wystarczy to KOta filemona sobi eoglądajcie też miał duże oczy ;)
...........lubię czytać inteligentne komentarze ludzi którzy oglądnęli rzecz którą komentują.........
Widzisz, Paranoia Agent to nie kreskówka, a anime. Duże oczy postaci (szczególnie żeńskich) są częścią kanonu tego rodzaju filmów. Wiem że wychowałeś się na głupkowatych amerykańskich produkcyjniakach oraz bajkach pokroju wspomnianego przez Ciebie "Kota Filemona" i ciężko Ci dopuścić do siebie myśl że anime to w pełni wartościowe filmy/seriale (podzielone na kat. wiekowe) które podobnie jak ich aktorskie odpowiedniki potrafią poruszać ważne problemy i wyzwalać prawdziwe emocje. Te japońskie produkcje jak mało które potrafią ukazać profil postaci, rys psychologiczny czy wartości jakimi warto kierować się w życiu. Czyli, firstANDlast, więcej szacunku...
P.S. Masz rację "Bolek i Lolek" oraz "Kot Filemon" to bajki : )
Jestem pod wrażeniem inteligentnej, wnikliwej i bystrej odpowiedzi. Paranoia Agent w istocie bajką nie jest, ponieważ bajki są dla dzieci. Nie wiem tylko, czy warto sobie strzępić język na kogoś, kto i tak nie zrozumie...
Pomyślałam, że nie bedę rzucać ciętymi ripostami Wujaszka Staszka, jednak gdy spostrzegłam, ktos nade mną to uczynił, dołączę do niego: spierdalaj.