Mam pytanie w 10 odcinku 2 sezonu podczas pokazywania co bylo w poprzednich
odcinkach pojawila sie scena rozmowy pomiedzy Drew Amber i on sie jej pytal czy poznala
juz Gordona ktos wie w ktorym odcinku i gdzie to bylo bo nie moge tego znalezc z gory dzieki
za odpowiedz. xD
Też się nad tym zastanawiałem i stwierdziłem, że być może zawodzi mnie pamięć, ale wygląda na to, że chyba faktycznie tej sceny nie pokazali w żadnym odcinku. Może któryś okazał się za długi i musieli coś wyciąć tuż przed emisją :)
Ja też tego szukałam i musze zgodzic sie z spokowap ze ten fragment chyba wycieli a szkoda bo wygladało na fajna rozmowe Amber/Drew.
Zauważyłam, że te "urywki" bardzo często pokazują coś czego jeszcze nie było. Bardzo często mnie to "wytrąca z równowagi", bo muszę się zawsze zastanowić, czy aby nie przegapiłam jakiegoś odcinka... Mnie to osobiście trochę denerwuje :|
wiem ale zauważyłam że w przypadku innych seriali tez tak jest.W ogóel co sądzicie o nowych odcinkach mówie o sprawie jasmin/crosby ,powrocie setha i w ogóle?Jak wam sie podobają te wątki?
Mi szczególnie podobał się wątek powrotu Setha.Mam nadzieje że jeszcze kiedyś wróci do serialu bo te odcinki zwłaszcza 17 był super.Co do wątku Crosbiego to musze powiedziec ze zbytnio mnie nie zaskoczył ,ale ciekawa jestem jak dalej się potoczy. xDBardzo podobała mi się też scena kliedy Sydney pwoiedziała rodzicom że jeste wegetarianką.:)
Powrót Setha był super i mógłby się jeszcze pojawiać bo uwielbiam Johna Corbetta :)