Partnerki

Rizzoli & Isles
2010 - 2016
7,7 6,8 tys. ocen
7,7 10 1 6812
Partnerki
powrót do forum serialu Partnerki

ocenił(a) serial na 10

już niedługo rusza nowy sezon nie mogę się doczekać jak myślicie czy ten sezon będzię jeszcze
lepszy niż poprzednie ?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
papatka01

Przecież ostatni sezon to była jakaś porażka.O ile 2 pierwsze sezony były naprawdę ciekawe,z jajem i czasem z humorem,to ten 3ci ostatni pozostawiał wiele do życzenia.Durne wątki,które poruszano w jednym odcinku po to,żeby w następnych zupełnie je pominąć.Co się stało z matką dr Isles zarówno z ta przybraną jak i biologiczną? Sprawa Caseya też spaliła na panewce.Do tego sprawy kryminalne wyjątkowo płytkie..

avosette

Jak dla mnie, to trzeci sezon był najlepszy ze wszystkich.

papatka01

Jest już dostępny gdzieś nowy odcinek z napisami?

Giedrys

Też nie znalazłam. Jakby ktoś coś wiedział, proszę o info.

ocenił(a) serial na 7
Cairns

Nasze dziołchy nie są zbyt popularne, więc obawiam się, że napisy trzeba będzie poczekać do dwóch tygodni... Ale kto wie!

foxmulder

Na napisy24 jest 20% na razie :)

ocenił(a) serial na 7
elenkaa

PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF.

elenkaa

Zatem nie jest źle i jeszcze się wstrzymam z seansem:) Dziękuję za informację. Tak mi się wydawało, że poprzedni sezon był szybko tłumaczony, nie ze względu na popularność, tylko brak konkurencji.

Cairns

Napisy już są :)

elenkaa

Świetnie, że tak szybko poszło :)

Cairns

Drugi odcinek czwartego sezonu po prostu świetny. Zwłaszcza na początku, uśmiałam się nieźle, a i historia kryminalna również ciekawa. Uwielbiam ten serial :)

elenkaa

Również go lubię, ponieważ jest ogólnie sympatyczny, dobrze się go ogląda i wywołuje uśmiech na twarzy. Idealny na wakacje. Poza tym Jane i jej akcje są bezbłędne:)

Cairns

Pierwsze dwa sezony dużo lepsze ... aczkolwiek dalej przyjemnie się ogląda.

Cairns

Jane jest dobra, te jej miny i teksty hahaha Fajny, przyjemny serial :D

ocenił(a) serial na 6
Kismet_

ja już się nie mogę doczekać dzisiejszego odcinka :) na napisy trzeba będzie troszeczkę poczekać zapewne, ale cóż, zawsze można przemęczyć oryginał.
jakby ktoś miał ochotę podyskutować o serialu to zapraszam na forum: http:/ /www. rizzoli-isles. cba .pl/ :)