PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554932}

Partnerki

Rizzoli & Isles
2010 - 2016
7,7 6,7 tys. ocen
7,7 10 1 6748
7,0 2 krytyków
Partnerki
powrót do forum serialu Partnerki

Nowy sezon

ocenił(a) serial na 10

już niedługo rusza nowy sezon nie mogę się doczekać jak myślicie czy ten sezon będzię jeszcze
lepszy niż poprzednie ?

papatka01

Przecież ostatni sezon to była jakaś porażka.O ile 2 pierwsze sezony były naprawdę ciekawe,z jajem i czasem z humorem,to ten 3ci ostatni pozostawiał wiele do życzenia.Durne wątki,które poruszano w jednym odcinku po to,żeby w następnych zupełnie je pominąć.Co się stało z matką dr Isles zarówno z ta przybraną jak i biologiczną? Sprawa Caseya też spaliła na panewce.Do tego sprawy kryminalne wyjątkowo płytkie..

avosette

Jak dla mnie, to trzeci sezon był najlepszy ze wszystkich.

papatka01

Jest już dostępny gdzieś nowy odcinek z napisami?

Giedrys

Też nie znalazłam. Jakby ktoś coś wiedział, proszę o info.

ocenił(a) serial na 7
Cairns

Nasze dziołchy nie są zbyt popularne, więc obawiam się, że napisy trzeba będzie poczekać do dwóch tygodni... Ale kto wie!

foxmulder

Na napisy24 jest 20% na razie :)

ocenił(a) serial na 7
elenkaa

PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF.

elenkaa

Zatem nie jest źle i jeszcze się wstrzymam z seansem:) Dziękuję za informację. Tak mi się wydawało, że poprzedni sezon był szybko tłumaczony, nie ze względu na popularność, tylko brak konkurencji.

Cairns

Napisy już są :)

elenkaa

Świetnie, że tak szybko poszło :)

Cairns

Drugi odcinek czwartego sezonu po prostu świetny. Zwłaszcza na początku, uśmiałam się nieźle, a i historia kryminalna również ciekawa. Uwielbiam ten serial :)

elenkaa

Również go lubię, ponieważ jest ogólnie sympatyczny, dobrze się go ogląda i wywołuje uśmiech na twarzy. Idealny na wakacje. Poza tym Jane i jej akcje są bezbłędne:)

Cairns

Pierwsze dwa sezony dużo lepsze ... aczkolwiek dalej przyjemnie się ogląda.

Cairns

Jane jest dobra, te jej miny i teksty hahaha Fajny, przyjemny serial :D

ocenił(a) serial na 6
Kismet_

ja już się nie mogę doczekać dzisiejszego odcinka :) na napisy trzeba będzie troszeczkę poczekać zapewne, ale cóż, zawsze można przemęczyć oryginał.
jakby ktoś miał ochotę podyskutować o serialu to zapraszam na forum: http:/ /www. rizzoli-isles. cba .pl/ :)