PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554932}

Partnerki

Rizzoli & Isles
2010 - 2016
7,7 6,7 tys. ocen
7,7 10 1 6748
7,0 2 krytyków
Partnerki
powrót do forum serialu Partnerki

Pytanie

ocenił(a) serial na 9

Nie mogę znaleźć nigdzie szczegółowego opisu tego serialu i nie oglądałam go od początku, ale zastanawia mnie jedna rzecz- jeżeli chodzi o Rizzoli i Isles, czy jest w tym serialu bądź gdziekolwiek przedstawione to jak one znów się spotkały? Bo właśnie nie wiem jak to jest czy ona zawsze ze sobą pracowały? czy to nie jest przypadkiem tak że Isles wróciła do kraju i tak się stało że pracuje razem ze swoją przyjaciółką... Bo wszystko na to wskazuje że ich drogi się rozeszły i teraz znów się połączyły/ czy dobrze kombinuje? może ktoś bardziej zorientowany wytłumaczył by mi to wszystko, z góry dziękuje

ocenił(a) serial na 8
alunia_kiss

to jest tak,że ten serial jest na podstawie książek Tess Gerritsen i nawet w książkach nie jest do końca powiedziane jak to jest,że one się znają. po prostu razem pracują i tyle ;) i w serialu jest tak samo, pierwszy odcinek jest prologiem który dotyczył książki pt. "Chirurg" i już od pierwszego odcinka są najlepszymi przyjaciółkami i razem pracują :)

ocenił(a) serial na 9
BigCityGirl

no nie do końca sie z tym zgodzę.
W pierwszym odcinku dopiero zaczyna się rodzić ich przyjaźń

ocenił(a) serial na 9
DarthVerde

A ja właśnie tutaj się nie zgodzę ;P Bo w serialu one od razu są przyjaciółkami, a w książce przyjaźń ta się powoli rozwija. Z resztą tutaj opisałyśmy to szerzej: http://www.filmweb.pl/serial/Partnerki-2010-554932/discussion/Do+Tych%2C+kt%C3%B 3rzy+czytali+cykle+Rizzoli+%26+Isles+Tess+Gerritsen.,1462824
:)