Hmm... Robią serial.
Obsada jak na razie mi nie pasuje, ale w końcu nie robię w branży castingów. Może jednak coś z tego wyjdzie... ? Zobaczymy. :)
A tak BTW co sądzicie o tej serii?
Tak :D To bd serial na podstawie powieści Tess Gerritsen jak mówi tytuł bd to przygody Jane i Maury :D
W ogóle to mam obsesję na punkcie jej książek o Jane i Maurze i dlatego nie mogę się doczekać jak puszczą ten serial w Polsce a jak do tego nie dojdzie to może obejrzę na YouTube :D
W Ameryce już chyba dwa odcinki wyemitowano. Wie ktoś może jak można je zdobyć?? Bo ja szukałem ale jakoś nic nie mogłem znaleźć.
Hehe... człowiek tyle lat się uczy angielskiego a tu nadal mylą mu się dwa słówka JUNE i JULY :P Do teraz byłem przekonany że premiera była 12 czerwca i wczoraj cały internet przekopałem w poszukiwaniu odcinków. Dobrze że tutaj zajrzałem bo nadal bym żył w błogiej nieświadomości.
Angie Harmon jako Jane Rizzoli?
troszkę inaczej ją sobie wyobrażałam :P przynajmniej kilka cm niższą niż Angie he he he
bardziej mi chyba jednak pasowała do Lindsay (mimo, że Patterson stworzył blondynkę)
a Sasha jako Maura w ogóle mi nie pasuje :( chyba, że ją ufarbują na czarno ;]
nie mniej mam nadzieję, że serial zostanie lepiej przyjęty przez Amerykanów niż Women's Murder Club
Ja byłam pewna, że Harmon ma grać Isles (ciemne włosy, jeszcze jakby ją obcięli 'a la Kleopatra'...) a Sasha Alexander Rizzoli - taki typ (bez obrazy, bo bardzo lubię tę postać ) 'babochłopa', brązowe włosy. A tu 'suprise'! - pozmieniali....
No nie ma co na razie oceniać. Ja też po lekturze książek inaczej sobie je wyobrażałem. Trzeba poczekać i zobaczyć jak to im wyjdzie.
Już jutro, już jutro, już jutro.... Tak tylko przypominam :)
Tzn jutro, ale u nas we wtorek ;p
Zapraszam na moją stronkę o Tess Gerritsen i serialu "Rizzoli & Isles". --> http://www.tessgerritsen.vot.pl
Mam nadzieję że się nie zawiodę na serialu.
Z racji tego że uczę się tworzyć strony internetowe byłbym wdzięczny za różne uwagi co trzeba, co można by poprawić, co zrobiłem źle i co można lepiej bądź trochę inaczej zrobić.
http://www.divxturka.net/series-tv-shows/1049956-rizzoli-isles-s01e01-720p-hdtv- x264-ctu.html
Ja tez się nie znam, ale podoba mi się :) Fajny pomysł z tym odliczaniem do kolejnego odcinka.
Jutro pobudka o 5.20, ale mimo wszystko spadam obejrzeć pierwszy odcinek.