PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554932}

Partnerki

Rizzoli & Isles
2010 - 2016
7,7 6,7 tys. ocen
7,7 10 1 6748
7,0 2 krytyków
Partnerki
powrót do forum serialu Partnerki

Hmm... Robią serial.
Obsada jak na razie mi nie pasuje, ale w końcu nie robię w branży castingów. Może jednak coś z tego wyjdzie... ? Zobaczymy. :)

A tak BTW co sądzicie o tej serii?

I_am_a_Bad_Girl

Czy to będzie (jest?) serial na podstawie powieści Tess Gerritsen?

LilithAJ

Tak :D To bd serial na podstawie powieści Tess Gerritsen jak mówi tytuł bd to przygody Jane i Maury :D

W ogóle to mam obsesję na punkcie jej książek o Jane i Maurze i dlatego nie mogę się doczekać jak puszczą ten serial w Polsce a jak do tego nie dojdzie to może obejrzę na YouTube :D

ocenił(a) serial na 7
Isabelle10

W Ameryce już chyba dwa odcinki wyemitowano. Wie ktoś może jak można je zdobyć?? Bo ja szukałem ale jakoś nic nie mogłem znaleźć.

ocenił(a) serial na 6
prasol

Jeszcze nie emitowali - w lipcu premiera. :) 'Trza' czekać :)

ocenił(a) serial na 6
I_am_a_Bad_Girl

A dokładniej 12 lipca.

ocenił(a) serial na 7
I_am_a_Bad_Girl

Hehe... człowiek tyle lat się uczy angielskiego a tu nadal mylą mu się dwa słówka JUNE i JULY :P Do teraz byłem przekonany że premiera była 12 czerwca i wczoraj cały internet przekopałem w poszukiwaniu odcinków. Dobrze że tutaj zajrzałem bo nadal bym żył w błogiej nieświadomości.

ocenił(a) serial na 7
I_am_a_Bad_Girl

Angie Harmon jako Jane Rizzoli?
troszkę inaczej ją sobie wyobrażałam :P przynajmniej kilka cm niższą niż Angie he he he
bardziej mi chyba jednak pasowała do Lindsay (mimo, że Patterson stworzył blondynkę)
a Sasha jako Maura w ogóle mi nie pasuje :( chyba, że ją ufarbują na czarno ;]
nie mniej mam nadzieję, że serial zostanie lepiej przyjęty przez Amerykanów niż Women's Murder Club

ocenił(a) serial na 6
Sharlene

Ja byłam pewna, że Harmon ma grać Isles (ciemne włosy, jeszcze jakby ją obcięli 'a la Kleopatra'...) a Sasha Alexander Rizzoli - taki typ (bez obrazy, bo bardzo lubię tę postać ) 'babochłopa', brązowe włosy. A tu 'suprise'! - pozmieniali....

ocenił(a) serial na 7
I_am_a_Bad_Girl

No nie ma co na razie oceniać. Ja też po lekturze książek inaczej sobie je wyobrażałem. Trzeba poczekać i zobaczyć jak to im wyjdzie.

ocenił(a) serial na 6
prasol

Już jutro, już jutro, już jutro.... Tak tylko przypominam :)
Tzn jutro, ale u nas we wtorek ;p

ocenił(a) serial na 7
I_am_a_Bad_Girl

Zapraszam na moją stronkę o Tess Gerritsen i serialu "Rizzoli & Isles". --> http://www.tessgerritsen.vot.pl
Mam nadzieję że się nie zawiodę na serialu.

Z racji tego że uczę się tworzyć strony internetowe byłbym wdzięczny za różne uwagi co trzeba, co można by poprawić, co zrobiłem źle i co można lepiej bądź trochę inaczej zrobić.

prasol

Wie ktoś gdzie można obejrzeć lub ściągnąć pierwszy odcinek?

ocenił(a) serial na 7
iga_zarnowska

http://www.divxturka.net/series-tv-shows/1049956-rizzoli-isles-s01e01-720p-hdtv- x264-ctu.html

ocenił(a) serial na 6
prasol

Ja tez się nie znam, ale podoba mi się :) Fajny pomysł z tym odliczaniem do kolejnego odcinka.

Jutro pobudka o 5.20, ale mimo wszystko spadam obejrzeć pierwszy odcinek.

ocenił(a) serial na 7
I_am_a_Bad_Girl

Ponad 7 mln widzów obejrzało premierowy odcinek -->
http://tessgerritsen.vot.pl/newsy-o-serialu/55-wielki-sukces-rizzoli-and-isles