PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=610018}

Partnerzy

Common Law
2012
7,6 2,2 tys. ocen
7,6 10 1 2204
Partnerzy
powrót do forum serialu Partnerzy

S01E02 - Opinie

ocenił(a) serial na 7

I jak tam? Kurde, kolejny odcinek na zajefajnym poziomie :) Już pierwsza scena na strzelnicy położyła mnie na łopatki :) Dawno nie było fajnego, lekkiego policyjnego serialu ale z jajem i dodatkiem komedii, oby taki dobry poziom odcinków się utrzymał jak najdłużej :)

A, no i pani doktor, nie wiem co ona w sobie ma, ale świetnie jest zagrana, no i fajna laska :)

ocenił(a) serial na 10
klimuszko

Faktycznie 1 scena rozwala ;) Serial na dobrym poziomie

klimuszko

Drugi odcinek tak samo fajny, jak pierwszy :). Niby nic oryginalnego, bo seriali kryminalnych z dwójką detektywów było mnóstwo, a tu wyszedł naprawdę świetny serial. Warto obejrzeć, jeśli ktoś się jeszcze nie zdecydował.

klimuszko

Muszę chyba obaczyć, skoro są takie dobre opinie. :) Ale co do lekkich policyjniaków, to np. "Rookie Blue" jest świetne i z humorem, chociaż rozumiem, że facetom może romans przeszkadzać, ale znowuż nie ma go tak dużo.

milkaway

Potwierdzam, że RB też jest bardzo fajne. Gdy jakiś czas temu zacząłem oglądać, zupełnie nie spodziewałem się, że tam będzie tyle tak zgrabnie wplecionego humoru :).

direct39

Dokładnie, mam nadzieję, że nowy sezon mnie pod tym względem nie zawiedzie, a zaczyna się już jutro. :)

ocenił(a) serial na 5
klimuszko

A jak dla mnie to średnio. No dobra trochę lepiej niż średnio ale serial jakoś mnie nie przekonuje i chyba sobie odpuszczę. Ostatnio połknąłem 6 sezonów "Psych" z tej samej stacji - USA Network. Przyjmując tą zwariowaną komedię kryminalną za punkt odniesienia, to "Common Law" wypada bledziutko i wtórnie.

ocenił(a) serial na 7
gagarin77

nie można porównywać 6 sezonów do 2 odcinków, bez jaj, serialowi na pewno trzeba dać szansę i obejrzeć coś więcej....

ocenił(a) serial na 5
klimuszko

Akurat w Psych to po 15 minutach pierwszego odcinka już było wiadomo że będzie świetnie. Zgadzam się że serial ma potencjał i może się rozkręcić, ale jak dla mnie dwa pierwsze epy to 6/10 - bez rewelacji ale ponad standard, sprawa kryminalna prosta jak diabli i trochę humoru. Daj znać jeśli się rozkręci ponadto co jest teraz, to nadrobię. Polecam jeszcze zerknąć na Psych chociażby dla porównania. pzdr

ocenił(a) serial na 7
gagarin77

Spoko, postaram się wrzucać na bieżąco tematy z odcinkami, nie czekam na napisy i oglądam praktycznie od razu tak więc będziesz mógł poczytać moje skromne wypociny ;) Na psych bym zerknął, ale już i tak tyle seriali na bieżąco, że jeszcze coś dokładać do tego to w ogóle byłby dla mnie strzał w stopę ;) Jak masz chwilę czasu, zerknij na moje kontrybucje ze świeżymi serialami, pododawałbym coś, ale tak jestem uziemiony ;)

klimuszko

ja po 2 latach oglądania zabójczych umysłów postanowiłam zacząć oglądać coś lżejszego typu ncis :la , hawaii five-0 itd. ale dopiero common law maksymalnie mnie rozbroiło :D. genialny bromance , kapitalne teksty. nie mogę się doczekać 3 odcinka!!.

klimuszko

jakos nie wrzucasz...
a sam serial swietny na lato