PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128207}

Pasadena

2001 - 2002
7,7 1,4 tys. ocen
7,7 10 1 1401
7,0 2 krytyków
Pasadena
powrót do forum serialu Pasadena

wiecie moze skad lub gdzie moge ściągnąć odcinki pasadeny??bardzo mi na nich zalezy dlatego was prosze o linki lub inne...kocham Pasadene i nie wyobrażam sobie bez niej televizji!

użytkownik usunięty
pasadena

Właśnie w tym problem, niewiele się ostało w internecie materiałów na temat "Pasadeny". Przeryłam na wylot. To pewnie też z powodu sporego poślizgu, z jakim serial jest u nas wyświetlany... a szkoda, bo serial rzeczywiście jest wyjątkowo dobrze zrobiony... Pozdrawiam:)

użytkownik usunięty
pasadena

jezeli interesuja was opisy odcinkow, niestety jest ich tylko 13, wprawdzie rozpoczeto produkcje 2 sezonu ale po 7 nowych odcinkach zdjeto z anteny, dlaczego? nie wiem. ponizej wysylam link opisujacy dokladnie kazdy odcinek
http://www.tvtome.com/Pasadena/season1.html#ep10 [www.tvtome.com/Pasadena ...]
serial jest z 2000r wiec glw. str juz nie istnieja na necie
3majcie sie

użytkownik usunięty

Plakat wytworni Fox ktory zapowiadł premierowe odcinki pasadeny mial ciekawe przesłanie: "YOU MAY ENVY THEIR MONEY.. YOU MAY FEAR THEIR OWER.. BUT IF YOU UNCOVER THEIR SECRET , THEY'LL BURRY YOU.." szkoda ze tu go nie moge umiescic
pozdrawiam

użytkownik usunięty

Plakat wytworni Fox ktory zapowiadł premierowe odcinki pasadeny mial ciekawe przesłanie: "YOU MAY ENVY THEIR MONEY.. YOU MAY FEAR THEIR POWER.. BUT IF YOU UNCOVER THEIR SECRET , THEY'LL BURRY YOU.." szkoda ze tu go nie moge umiescic
pozdrawiam

użytkownik usunięty
pasadena

Ja też kcoham Pasadenę ;P Wejdzie na mojego bloga -) www.new-life.blog.pl !!! Mam Pasadenowy szablon :P