PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649462}

Piąty stadion

2012 - 2014
4,1 2,7 tys. ocen
4,1 10 1 2741
5,0 2 krytyków
Piąty stadion
powrót do forum serialu Piąty stadion

O mój Boże...

ocenił(a) serial na 1

To będzie kolejna "Buła i spóła". Ewentualnie "Synowie, czyli po moim trupie".

Na co idą publiczne pieniądze.

chatiflatt

Nie podzielam Twojego zdania, wygląda o naprawdę ciekawie. Z oceną powstrzymaj się do obejrzenia pierwszego, właściwego odcinka (ja widziałam)

ocenił(a) serial na 1
zoom50

Respondent w grupie dopuszczającej serial do produkcji po obejrzeniu pilotowego odcinka czy pracownik firmy produkującej serial?

chatiflatt

Hahahahahahahahahahaha! Wybacz, ale nie znam słowa "respondent". I nie jestem członkiem ekipy filmowej. Co prawda byłam na planie, ale nie jako pracownik. Po prostu widziałam kilka odcinków i mi się podobają. Więc powtarzam - wstrzymaj się z oceną do czasu kiedy obejrzysz właściwy odcinek, szanuję Twoją opinię, ale skąd ją masz skoro tego nie widziałeś? Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
zoom50

O nie znowu Karolak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zoom50

Widziałem już dwa odcinki. Mogę ponarzekać? Typowa, denna kicha w wykonaniu współczesnej "śmietanki" naszych aktorów. O tym, że, to jedna wielka reklama Tyskiego, chyba domyśli się każdy średnio rozgarnięty.

Serio nie macie na co wyrzucać pieniędzy?

Kuba1982

Raczej Tyskie wydaje pieniadze, bo to jest zwykla reklamówka...

Grabka23

Przecież napisałem, że to jedna, wielka reklama Tyskiego, a że nie mogłem sobie odmówić typowego dla naszej nacji narzekania, to retorycznie zapytałem o kasę wyrzucaną w błoto. ;) Mimo wszystko, to niczego nie zmienia.