Dziękuje bardzo :) Zazwyczaj korzystam z zalukaj . tv ale tam jeszcze nie ma. Po obejrzeniu na pewno podzielę się wrażeniami :)
Obejrzałam pierwszy odc, niezły ale na razie bez fajerwerków. :) Daje mu jeszcze ze dwa lub trzy odcinki i stwierdzę czy dalej warto oglądać.
Zgadzam się. Pierwszy odcinek rewelacją nie był. Nie to, że był jakoś specjalnie zły, ale nie wciągał, był niedopracowany i ogólnie taki... nawet nie wiem jak to wyrazić. Pierwsze słowo jakie mi się nasuwa to mdły, ale aż tak źle nie jest. Może to przez aktorkę, bo w sumie ona mi się zawsze nieco drętwa wydawała. Albo przez bohaterów, którzy są, moim zdaniem, źle przedstawieni, albo wręcz niedopracowani.
Obejrzałam drugi odcinek i może, ewentualnie coś tam jednak z tego serialu zrobią. Bohaterowie już lepiej się prezentują, ale serial nada nie wciąga - co może się jeszcze zmienić.
W każdym bądź razie, wiele się po nim nie spodziewam, no i czuję, że będzie to zbitek różnych wątków różnych innych, popularnych filmów i seriali.
mhm , to w takim razie czy moglabys/moglbys wgrac je na stronke i i t v . i n f o ? :P
Dla mnie trochę takie flaki z olejem. Główna bohaterka bardzo mnie irytuje, a bohater to taki wieczny męczennik. Jeśli chodzi o tegoroczne premiery to chyba Arrow jest o niego lepszy.
Nie warto, m0ck. Chyba, że jesteś amatorem taniej mielonki najpodlejszego gatunku, opakowanej w pozłotko z napisem 'HIT!'
Ja wiem jedno...Vincent ma świetny głos a Oliver z Arrow ma świetne wszystko :D. Ojej co się dziś ze mną dzieje :)
To fakt jest lepszy ponieważ BTB jest taka taką lekką rozrywką po męczącym dniu. Co nie zmienia faktu, że głównym wątkiem tej historii nie jest praca pani detektyw tylko sam Vincent, jego przeszłość i teraźniejszość. Arrow to zupełnie inna bajka o chłopaku który często świeci gołą klatą (coś dla pań) oraz który chce uratować swoje miasto od zagłady (coś dla panów). Pełno tam gadżetów, tajemnic..Serial jest dobry, szczególnie interesujące są wspomnienia z wyspy i kim do cholery jest ten koleś w masce?! Myślę, że BTB to raczej serial dla kobiet bo panowie nie przepadają za takim kinem ale szczerze mówiąc to ja lubię oba :)