Mam pytanie, czy któraś z Was moze się podzielić linkiem, gdzie będzie oglądać serial "na żywo", bo wszystkie moje, z których korzystałam już nie działają :(
Nie. Nie znam tego. Ale nie moge tam założyć konta i nic nie moge obejrzeć :(
Wygląda na to, ze w US jest dzisiaj zmiana czasu, albo coś innego ;) w każdym razie B&B będzie o 2 :)
Wlasnie sie dowiedziałam :D.. Czekam już na TVD wyciszony odtwarzacz i nawet bym nie wiedziałą że już leci, Pewnie bym włączyła na BatB :)
ja jestem, przysnela na kanapie i wlasnie wskakuje do wanny, ale tez zaraz ogladam :D:D
eh ogladacie i cisza. ale znalazlam sama link chyba komp mi cos nie domagal chwilowo, tez zaczynam ogladanie :D
a nie widzialam dzieki. ale nic mi nie chce dzialac. ech lece spac. sciagne na emule i rano obejrze bo i tak o 7 musze wstac :D
Strasznie nie lubie oglądać, ja niewiem jak w USA to wytrzymują. I męcz się tu człowieku prawie co tydzień ;D
mi właśnie śmiga jak niewiem, spróbuj sobie następnym razem założyć konto na tym ustvnow tylko nie przez facebooka bo przynjamniej mi nie działało :)
Vin zaczyna się ukrywać w tunelach metra. Pisałyśmy o tym na FW. Musisz nas częściej odwiedzać ;)
Bosze.. i znowu tydzień czekania :(
Raczej zaczne :D już któryś raz oglądam na żywo ale wiesz tak forum to czytam troszkę mało :D
Lepiej tydzień niż przerwy długie..
Prawda :D No i oby powstał sezon drugi <prosi, błaga, skomle>
Ja też od jakiegoś czasu już oglądam na żywo, ale tutaj w nocy siedze pierwszy raz :D
Szkoda, ze weekendu z nami nie spędziłaś. Oglądałyśmy przez cały wszystkie epki i komentowałyśmy je ;DDD
Mój którym się aż tak jaram też dopiero drugi ;DDD
Odwalił mi na jego punkcie totalnie ;D
To i mnie na szczęście tylko dwa, bo nie wiem, czy moje biedne, styrane serducho zniosłoby więcej ;)
Kochana nie jesteś sama! Mi też odwaliło na punkcie tego serialu jak nie wiem :D
I też mam tak drugi raz ;) Dobrze, że to się nie zdarza z każdym serialem bo chyba bym na zawał padła :P
Jak to dobrze nie być samym! ;D Moi znajomi już się zaczynali o mnie martwić, że mi tak odwaliła na punkcie B&B, ale im powiedziałam, że nie jestem odosobniona w tym stanie i ze mam na to dowody ;DDD
ja tak samo bronię się Wami, że nie jestem jedyna wariatka ktora zarywa noce, aby ogladab BatB :D
tylko 16 taka spokojna mroczna, aż się boję co będzie, może lepiej zakończyć na 15, i mieć dobre wspomnienia?
ja bez napisów po angielsku,wiesz jak szybko można nauczyć się tego języka, jak chcesz oglądnąć serial a nie ma polskich napisów:)