PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645786}

Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8818
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

Mam pytanie, czy któraś z Was moze się podzielić linkiem, gdzie będzie oglądać serial "na żywo", bo wszystkie moje, z których korzystałam już nie działają :(

kfc16

Ja to mam taką fantazję, by Cat na pewnym etapie trwania serialu stała się taka jak Vincent. Może Mufrield ją złapie i będą na niej testować albo zajdzie w ciążę i poprzez płód zaczną się u niej zmiany. Albo będzie umierała i Vin nakarmi ją swoją krwią albo jakimś serum z jego krwi, które uwarzy JT.
Chciałabym, by Cat i Vin jechali na jednym wózku i mieli poczucie, że na całym świecie mają tylko siebie nawzajem.

ocenił(a) serial na 10
Claudette_2

a może żeby byli razem ale bez zmiany Cat:)

ocenił(a) serial na 10
kfc16

Mi się taki pomysł zdecydowanie bardziej podoba :D

ocenił(a) serial na 10
kfc16

Nikt nie zabija kury znoszącej złote jajka, więc nie sądzę by któreś z nich zniknęło z serialu. A i całkiem luźne jest nawiązanie do starej wersji, więc jeśli powstanie sezon 2 (mam nadzieje!!), to na pewno z tą obsadą :)

KKZientarska

A pamiętasz koniec pierwszego sezonu DA i "śmierć" Max ? Coś czuje ,że będzie podobny ten koniec sezonu w BatB ;)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

No właśnie ja się trochę tego obawiam... ;p

KKZientarska

Ona będzie myślała,że on nie żyje ;) A na nim będą przeprowadzać testy :)
Musi ktoś jeszcze stanąć po stronie Vincenta,bo Cat i JT. nie dadzą rady...Hindus ? czy Evan ? Na pewno będzie jeszcze jakaś ofiara... ;)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

Na pewno jeśli ma powstać sezon 2, w co mocno wierzymy :D to musi się skończyć jakimś "dramatem" więc pewnie Vina zgarnie Murfield, a Cat będzie myślała, że zginął, żeby w kolejnym się sezonie okazało się, ze żyje, uciekł konowałom i znowu będą walczyć razem z Cat ramię w ramię przeciwko całemu światu ;) Jeśli finisz nastąpi po tym sezonie, to nie widzę innego wyjścia jak happy end ;))) Ps. Chyba jednak nie Evan.. ;)))

KKZientarska

Nie wiem muszę rozgryźć Hindusa ;)
A może oni dali tą scenę końcową ,bo zakończy się na 1 sezonie :(( Zauważ w innych serialach ile trzeba czekać na coś takiego ? :((( Teraz mi się zrobiło smutno....

ocenił(a) serial na 10
bliss6

O tak.. Hindus jest niejednoznacznym bohaterem.. Definitywnie ;D Don't panic! Do póki nie ogłosili cancela musimy mieć nadzieje :) <tuli na pocieszenie>

ocenił(a) serial na 8
KKZientarska

tez mysle ze tak bedzie, niestety bo nie lubie jak sezon sie konczy niewaidomo czym, wole jak sie konczy tak zeby mnie zaspokoic, a nie zeby wzbudzic wiecej pytan i niecierpliwosci co bedzie dalej :/ ale tez mam nadzieje na ciaze Cat :D moze on zlapany a ona w ciazy sama?

ocenił(a) serial na 4
joanman

Oglądajcie następnym razem na 'ii tv . in fo' to jest stronka na której jest pare linków ; D i mi sie nie buforuje ani reklam w niektórych nie ma ; D

ocenił(a) serial na 10
Filmomaniaczka15

Ale my oglądamy w nocy w tym samym czasie kiedy B&B leci w US :)

Filmomaniaczka15

A jak się skończył pierwszy sezon Dark Angel?
Ja mam fantazję a propos zmiany Cat bo przyznam szczerze, że na wymioty mnie ciąga schemat dziewczyna - człowiek i jej nadnaturalny ukochany. Nie może być tak, że oboje są tacy sami?
Czy jak Liz zaczęła się zmieniać w kosmitkę to było źle? W końcu zaczęła być interesująca.
Szczególnie, że dam sobie rękę uciąć, że w pewnym momencie pojawi się u Vincenta jakaś laska ze starego oddziału (np. ta co miała zaćmienia) i Cat będzie się czuła poza nawiasem bo oni będą mieli wspólny cel a Cat będzie tylko przyjaciółką człowiekiem.

ocenił(a) serial na 4
Claudette_2

No było już tak w B&B, że pojawiła się Vincenta była narzeczona i Cat była odsunięta na bok bo Vincent był nawet gotów wyjechać z nią. Ale potem ta jego narzeczona zauważyła, jaki jest naprawde (czyli jego przemiane w bestie) i się przestraszyła a Vincent od razu pobiegł do Cat mówić że tylko ją kocha itp -,-

Filmomaniaczka15

A bo miłość jest skomplikowana ;)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

ich miłość jest na pewno skomplikowana

kfc16

Każda :D Ale ich w specyficzny sposób ;)

ocenił(a) serial na 10
Claudette_2

Max została złapana przez Lydeckera, a Logan myśli że zginęła w czasie akcji.
Moim zdaniem raczej będzie to szło w odwrotnym kierunku, czyli do "uleczenia" Vina.

KKZientarska

A nie przez tą białowłosą ? Ten akt Zacka mi się podobał z tym jak oddał jej serce <33 :D

ocenił(a) serial na 7
bliss6

Ja mam nadzieję na drugi sezon, a ten odcinek po całym niedosycie do tej pory to aż za nadto obfitował w fajne vin-cat sceny^^ Byle nie było tak, że potem znowu przez 10 odcinków jeden całus;p

ocenił(a) serial na 10
Angelic_Wings

bedzie 2 sezon wie ktos ,bo z tym głosowaniem sie juz troszeczke pogubiłam tyle tego w necie

waleria_3

"czasami mam ochote popisac ......mogę do was dołączyc" oczywiście,że możesz dołączyć do naszych dyskusji :) Co to w ogóle za pytanie ;)
Co do drugiego sezonu to jeszcze nic nie wiadomo :( Też czekam na tą informację z niecierpliwością....

ocenił(a) serial na 10
bliss6

jak sie czegos dowiesz daj zanc:)

ocenił(a) serial na 10
waleria_3

Chyba wszystkie czekamy na to info, więc myślę, ze jak tylko się pojawi, to któraś na pewno założy osobny wątek. I oby był to good news dla nas! ;DDD

ocenił(a) serial na 10
Angelic_Wings

Był pocałunek, był seks, nic tylko czekać na ciążę, o której dziewczyny wspominają, ze była w poprzednim serialu o PiB ;)

ocenił(a) serial na 8
KKZientarska

zostawmy ciaze na kolejne sezony, zeby nie wyczerpali wszystkich fajnych watkow teraz :)

ocenił(a) serial na 10
joanman

Ja jestem za! ;D Dajmy się im nacieszyć sobą ;)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

Białowłosą? Aaaaaa ok! Już wiem. Nieee przecież tą akcją dowodził L i on ją zastał jak ona trzymała Tarę (nie pamiętam jej imienia) przy tym rozbitym pojemniku.
Sorrka ze odp z taki opóźnieniem, ale znowu mi FW nic nie wyświetla ;/

KKZientarska

Taaa ,ale ona później rozkazała go aresztować i sprowadzić Max. Lydecker pomagał później Max,Loganowi,Zackowi, Kritowi, Syl w wysadzeniu laboratorium z próbkami. A strzeliła do niej X7 klon Max w lesie.
P.S. a trzymała Tinge ;)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

Tara, Tinga jeden shit ;)
Zgadza się. Ale to była akcja Lydeckera. On ją chciał, bo była jego "dzieckiem", a białowłosa by ją znowu przerobić na żołnierza, czego zresztą połowicznie dopięła.
Sprawdziłaś, czy pamiętałaś jak sie ten klon nazywał? ;p

KKZientarska

Aż tak dobrej pamięci to nie mam ;) A te X7,X6 piątki zawsze mi się mieszały :D

ocenił(a) serial na 10
bliss6

I na tym powinien zakończyć swój żywot ;) Mi się też to podobało :D Tylko nie potrzebnie go później wskrzesili..

KKZientarska

Czemu? Ja akurat go bardzo lubiłam i lubiłam z nim odcinki :)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

Nie wiem. Jakoś mi nie leżał. Za to fajny był ten drugi. Ben :D

KKZientarska

Ben/Alec bardzo go lubiłam ;)

ocenił(a) serial na 10
bliss6

Blissku zmuszasz mnie do tego bym sobie ten serial przypomniała,, bo jak widzę, mam poważne luki w pamięci ;p

KKZientarska

Ja tak nie oglądam, chociaż może kiedy spróbuję.
I mam pytanie: jeśli air date jest o 20:00 w USA to "na żywo" można oglądać o 1:00?
Nie korzystam ze stron, które oferują takie oglądanie, więc się po prostu na tym nie znam.
No i ostatnio było prawdopodobnie jakieś przesunięcie czasu czy coś.

ocenił(a) serial na 10
ardnaskela_filmaniak

W US B&B leci o 9/10 więc w Polsce oglądamy między 3-4 rano. Ostatnio faktycznie było przesunięcie czasu, więc udało nam sie obejrzeć wcześniej czyli o 2 :)

KKZientarska

Aha, czyli z czasem dobrze myślałam.
Dzięki :).

ocenił(a) serial na 10
ardnaskela_filmaniak

Nie ma za co :)
Dołącz kiedyś do nas :D

ocenił(a) serial na 10
KKZientarska

Robimy powtórkę w ten czwartek?? :DDD

ocenił(a) serial na 8
KKZientarska

ja bym bardzo chetnie dolaczyla, ale ne wiem czy ogarne sie z tymi linkami :/ wtedy godzine stracilam i mi sie nie udalo :/

ocenił(a) serial na 10
joanman

To czemu nie dała znać? :( Wysłałam zaproszenie, następnym razem pisz na priv. Jak będzie trzeba pomóc, to chętnie to zrobię :)

ocenił(a) serial na 8
KKZientarska

pisalam wam ze mi linki nie dzialaja, ale ze bylyscie juz po to za bardzo pochlonely was wrazenia emocjonalne :D:D ale teraz bede was gnebic o dobre linki :>