Piękna i bestia

Beauty and the Beast
2012 - 2016
7,1 8,8 tys. ocen
7,1 10 1 8826
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

podniecający ;) tak, to chyba odpowiednie określenie, Jay/Vincent rozwala system

http://www.youtube.com/watch?v=6OhibHImIWA mmmm <3

ocenił(a) serial na 9
gosiab76

to ma doopiero sezonów ;D

ocenił(a) serial na 10
more_than_a_woman

I to mnie bardzo cieszy :) mogę oglądać non stop;P

Utworzę nowy temat bo tu już pogubić się można w odp. :) a mam nowego newsa !

ocenił(a) serial na 9
gosiab76

newsa czego dotyczącego ?? ;>

ocenił(a) serial na 8
more_than_a_woman

Ja ostatnio zakupiłam Hobbita :)

ocenił(a) serial na 10
more_than_a_woman

zapewne :)
Pewnie , że szkoda Evana , ale bardziej byłoby mi szkoda J.T .Bardzo spodobała mi się jego postać !

ocenił(a) serial na 9
gosiab76

tak ! to najlepsza postać serialu : )

ocenił(a) serial na 10
more_than_a_woman

Zdecydowanie !
"Jednak jest w ciąży !
-nie , Gabe
-z Gabe jest w ciąży !

Chciałabym więcej , więcej zabawnego J.T !

ocenił(a) serial na 9
gosiab76

myślę, że w następnym sezonie nam posmutnieje z powodu porwania Vinca ;P

ocenił(a) serial na 10
more_than_a_woman

Oj strasznie by było szkoda .Chyba , że uwolnią go tak szybko jak porwało go M za sprawą E.:)

Jeszce niecały miesiąc do kręcenia 2 sezonu i mam nadzieję , że wyciekną jakieś informacje :)

ocenił(a) serial na 8
more_than_a_woman

Wczoraj skończyłam BATB na 18 odcinku. Dużo ciekawych rzeczy się wydarzyło. Zobaczyć Evana pijanego to jest coś. Szkoda, że go zabili. Podobał mi się uśmiech Vincenta jak był na kolacji u Catherine. Mam nadzieję, że dziś skończę oglądać ten sezon.

ocenił(a) serial na 9
Pamela16

myślę, że finał sezonu Cię zadowoli ;)

ocenił(a) serial na 8
more_than_a_woman

Mam taką nadzieję :) Dobrze, że Catherine pogodziła się z Tess. A co jest temu Gabowi, że mu się ta ręka tak trzęsie?

ocenił(a) serial na 9
Pamela16

nie będę spoilerować ;) ...

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 9
Pamela16

Gabe jest bardzo podobną mutacją do tej, którą jest Vincent, tylko ze starszej generacji, bez absolutnie żadnej kontroli podczas bycia bestią ; )

ocenił(a) serial na 8
more_than_a_woman

Tego się nie spodziewałam :)

ocenił(a) serial na 9
more_than_a_woman

a ja się domyślałam aa to nie koniec niespodzianek ;P

ocenił(a) serial na 8
more_than_a_woman

Wczoraj skończyłam oglądać BatB :)

ocenił(a) serial na 9
Pamela16

ii ? ;>

ocenił(a) serial na 8
more_than_a_woman

Jestem pod wrażeniem! :) Teraz jeszcze bardziej polubiłam Vincenta :P Nie mogłam z niego kiedy był zazdrosny o Catherine :) Fajnie ten telefon zgniótł :D Miałam nadzieję, że mam Cat jednak żyje. Jestem ciekawa czym zajmuje się prawdziwy ojciec Catherine.

ocenił(a) serial na 9
Pamela16

moim zdaniem mama Cat jednak nie żyje, a jej ojciec na pewno pracuje dla Muirfield ;) ja się łudzę, że ta nikczemna organizacja ożyje jakoś Evana ;D

ocenił(a) serial na 8
more_than_a_woman

Jestem ciekawa co jest grane z ojcem Cat. Evan jako Bestia :D to może być ciekawe :P

ocenił(a) serial na 9
Pamela16

bestia innej generacji, jakaś nowa mutacja ;>

ocenił(a) serial na 8
more_than_a_woman

Dobry pomysł :D

ocenił(a) serial na 10
Pamela16

Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Evana z żyłami na twarzy :) Muszę troszkę poszperać w necie , czy Evan wróci czy też nie .Wy też dajcie znać jak coś usłyszycie .

ocenił(a) serial na 9
gosiab76

ale ta mutacja byłaby wyrafinowana i taka angielska ;P

ocenił(a) serial na 10
more_than_a_woman

Ciekawe czy ryczałby też z akcentem ;P

ocenił(a) serial na 8
gosiab76

To może być ciekawe :) Jak coś znajdę to dam znać :) Muszę jeszcze zobaczyć Evana w innych rolach :P

ocenił(a) serial na 10
Pamela16

Właśnie przejrzałam jego filmografię i nic nie oglądałam z nim .Ze słyszenia znam Dynastię Tudorów .

ocenił(a) serial na 8
gosiab76

Ja o Dynastii też słyszałam. Ale za to grał w moim ulubionym, serialu Spooks. Gra tam Rosjanina :)

ocenił(a) serial na 8
gosiab76

Wyłączyłam po paru sekundach bo słabo mi się zrobiło !!! Zbeszcześcili ten serial !!! Ograbili go !!! Powinno się ich pozwać !!! Zbrodniarze !!!
Cała magia serialu prysła jak bańka mydlana !!! Te półinteligenty co dokonali tego potwornego czynu powinni oficjalnie przeprosić za zniszczenie serialu !!! Nadal słabo mi !!!

Głos Vincenta przecież sam w sobie jest ogromnie istotnym elementem serialu !!! Rozmowy Vincenta i Cat są takie takie emocjonujące, ta chrypka..mrrrr, ich dialogi a raczej emocje jakie w nich się znajdują robią robotę...nie no zbulwersowałam się okrutnie!!!
Aż muszę sobie puścić scenę z wesela...W ORYGINALE! <3

Widzisz i nie grzmisz!!!

ocenił(a) serial na 10
Melatonina

Ups no to Cię nieźle wkurzyłam :)

Pisałam już wcześniej , że mają napisany 1 i 2 odcinek 2 sezonu .Dziś zrobili poprawki do 2 odcinka.Oby były warte naszego czekania !:)

ocenił(a) serial na 8
gosiab76

gosiab76 ja totalnie nie rozumiem dubbingowania seriali i filmów (kreskówki przeżyję jakoś). Nie wiem co za idiota to wymyślił ale zasługuje na tortury po wsze czasy. Fragment BATB z dubbingiem brzmiał jak jakaś marna parodia i nie miał krzty romantyzmu i tego czegoś elektryzującego co posiada ten serial. Głosy bohaterów BATB są ogromnie ważne w tym serialu. Ten koszmar już nigdy nie wymaże się z mojej pamięci :/

A z seriali to od początku oglądam 'Chirurgów', chociaż teraz to już oglądam z przyzwyczajenia. Uwielbiam pierwsze sezony w których jest dużo humoru a teraz do się taki łzawy dramat zrobił. Jakbym chciała sobie obejrzeć łzawy dramat to mam masę sezonów genialnego 'Ostrego dyżuru'.
Amen :)

ocenił(a) serial na 9
Melatonina

ale Lekarzy nie lubisz ? ;>

ocenił(a) serial na 8
more_than_a_woman

Lekarzy jako lekarzy czy serial "Lekarze" ?

Lekarzy jako ludzi lubię bo medycyna to moje niespełnione marzenie :) Chociaż młoda jestem jeszcze to kto wie... xD
A jeśli chodziło Ci o serial "Lekarze" to lubię ale nie mam zbytniej możliwości go oglądać bo wolny czas to u mnie towar deficytowy i ciężko go znaleść aby o konkretnej godzinie trafić na kanapę przed telewizorem a, że nie mieszkam w Polsce to nie mogę oglądać filmów ze stron polskiej telewizji.
Ogólnie uwielbiam wszelakie medyczne programy czy to komedia "Hoży doktorzy", dramat "Ostry dyżur" czy dokument "Młodzi lekarze".

ocenił(a) serial na 9
Melatonina

osobiście odradzam serial Lekarze, jestem na to "dzieło" uczulona ;) a w jakim kraju mieszkasz, jeśli można wiedzieć ?? ;>

ocenił(a) serial na 10
more_than_a_woman

też nie rozumiem dubbingu w serialach czy filmach !! Jak usłyszałam głos Cat to pomyślałam jakby tej kobiecie stringi wpijały się okrutnie ... dramat!!! .Ale wydaje mi się , że te kraje w których dubbing powstaje , są do tego przyzwyczajeni i zapewne to lubią skoro je tworzą .
Co kraj to obyczaj .Moim zdaniem niszczą tym serial.

Co do serialu Lekarze , widziałam parę odcinków .A że oglądam Chirurgów no to wszystko jasne :)

ocenił(a) serial na 8
more_than_a_woman

more_than_a_woman
A pewnie, że możesz wiedzieć :) Od dwóch lat mieszkam w Holandii i to nad samiuśkim morzem Północnym.

Nie jestem w temacie z "Lekarzami" to i nie wiem jaki obecnie poziom reprezentuje ów serial. Początkowe odcinki podobały mi ze względu na bezczelny flirt Małaszyńskiego do Różdżki. Mam słabość do scen gdzie główny bohater podrywa nieugiętą główną bohaterkę :)

A nawiązując do tematu Evana to byłoby super jakby go jakoś ożywili, brakuje mi jego okcentu w BATB.

gosiab76
Jak byłam we Francji to też wszystkie filmy i seriale leciały z dubbingiem. Monk w dubbingu? Koszmar!

ocenił(a) serial na 9
Melatonina

pytanie znowu nie na temat: u Was też taaki upał ?? ;D

ocenił(a) serial na 10
more_than_a_woman

Wczoraj zdecydowanie było gorzej ale dziś też jest koszmarnie.
Melatonina chyba nie musi narzekać :) 2 kroki i moczy się w morzu :P

ocenił(a) serial na 10
gosiab76

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ihoHgs03H94#at=86

Ten filmik wyjątkowo przeoczyłam .Widziałam fragmenty ale nie całość .

ocenił(a) serial na 8
gosiab76

Fajny filmik, nie widziałam go wcześniej i szczególnie podoba mi się moment 2:58 <3 Też widziałam tylko fragmenty.
A ja mam fazę na piosenkę "Wherever you will go" i nawet jest moim dzwonkiem w telefonie.
http://www.youtube.com/watch?v=CgmFY6i8wnM
http://www.youtube.com/watch?v=Cu8C7_sK_O4
Wybaczcie ale ja KOCHAM tą scenę <3 <3 <3

W Holandii upał? Hahaha dobry kawał...w ostatnią niedzielę czyli 16 CZERWCA byłam nad morzem W KURTCE ZIMOWEJ. Wczoraj cały dzień lał deszcz, dzisiaj znów całe niebo pochmurne na dwór trzeba wyjść w swetrze.
Jak w ciągu całego lata uzbiera się 2 tygodnie takich upałów (czyt. polskich bardzo ciepłych dni a nie polskich upałów) to jest cud :) Reszta to albo pada albo jest na tyle znośnie, że wyjdziesz w krótkim rękawku.
Ja jeszcze w krótkich spodenkach nie wyszłam w tym roku a jesienne kozaczki używam w Holandii cały rok bo w środku lata potrafi się pojawić tak zimny wieczór, że w letnich butach nie da rady wyjść. A morze zimne jak jasny gwint i palca nie da rady zamoczyć ale Holendrzy przyzwyczajeni do takich temperatur już w maju się kąpali.

Ale za to zimę mamy fajną, tydzień lub dwa śniegu o tak żeby oko ucieszyć a reszta wygląda zimy wygląda jak polska jesień. Kiedy Wy mieliście -15st. u mnie było na plusie :))))) A no i w tym roku w Holandii była najbardziej mroźna zima od jakiś 10 lat bo temperatura spadła aż do.... -12 stopni (słownie: minus dwunastu stopni) :D
A się rozpisałam :)))))

ocenił(a) serial na 10
Melatonina

Od dziś nie będę narzekać zbytnio na pogodę w Polsce :)

ocenił(a) serial na 9
gosiab76

a jest teraz na co ;P jest meega upalnie

ocenił(a) serial na 7
more_than_a_woman

Obejrzałam już 7 odcinków i choć nie bardzo lubię seriale kryminalne, to w ten się serio wciągnęłam ;) Może to dlatego,że jest też ten watek paranormalny ;) I ten Jay jest po prostu obłędny! jak dla mnie to esencja męskości :D I JT jest zarąbisty :P

ocenił(a) serial na 10
Morganville_filmaniak

Witaj w klubie zafascynowanych !!!:):)

ocenił(a) serial na 10
more_than_a_woman

u mnie dziś leje od rana !

ocenił(a) serial na 9
gosiab76

u mnie też lało ! a teraz narzekam na tropiki ; P

ocenił(a) serial na 10
more_than_a_woman

To pewnie jesteś ze wschodu ? Bo ja z zachodu .

ocenił(a) serial na 9
gosiab76

z centralno-północnej ; ))