żeby obejrzec to w TV, Czy ktoś się orientuje gdzie to można obejrzeć w sieci? A może na gryzoniu jest?
Czekam na 4 część.Niestety będzie dopiero 30.03. :-( Tak długo trzeba czekać:-(
Mam na gryzoniu 1,2,3,Niestety ostatni odcinek naszego serialu będzie dopiero 30.03.2016 UU....uuuuuu tyle musimy czekać.Mam nadzieję,że będzie też w sieci,bo tego chyba nie dam rady pooglądać.Mam taki sam nick na gryzoniu.
Niewiem czy tylko ja zwrocilam uwage na ilosc powycinanych scen z racji tego ze nie moglam doczekac sie dalszych odc po polsku na yt ogladalam z ang napisami i po rosyjsku w scenie gdzie ksiaze prowadzi belle do tego pomieszczenia z ksiazkami w wersji z napisami ucina sie ona juz w chwili kiedy ten mowi ze trzeba je uporzadkowac w pozostalych wersjach trwa o wiele dluzej tak samo jest w scenie kiedy bella ucieka z palacu a on ja goni na koniu w rosyjskiej wersji jest tekst dlaczego uciekasz jestem zbyt przerazajacy zeby mnie kochac w pozostalych wersjach w ogole tego nie ma np, w rosyjskiej wersji nie ma tez sceny gdzie dziewczynka biegnie do palacu zeby powiedziec ze bella jest chora ksiaze poprostu zjawia sie w tej chacie i ja zabiera juz nie bede zasmiecac :-) ale jest tego sporo
Jeszcze dodam ze wersja z yt ta z napisami trwa 2 godz 04 min a tu w opisie jest ze film trwa 3 godz 20 min wiec sporo filmu wyparowalo
Niestety nasza wspaniała polska tv często tak robi puszczają okrojone wersje żeby było więcej czasu na reklamy.
Akurat tym razem wersja puszczona w naszej TV jest zgodna z oryginałem,czyli dłuższa od tej wersji na YT (najlepiej widać to w końcówce,kiedy do głównych bohaterów przychodzą pozostałe postacie z życzeniami.W wersji z ang. napisami nie ma tego oraz- jak zwróciła uwagę marta490 -scena z rudą dziewczynką jest skrócona (biegnie do pałacu,ale nie pokazane jest jak mówi o chorobie Belli,lecz mamy od razu przeskok do sceny z jechaniem do domu rudowłosej).Po za tym policzyłam i wyszło,że wszystkie 4 odc. trwają właśnie ponad 3 godziny.