PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=718788}

Piękna i bestia

La Bella e la Bestia
2014
7,1 3,6 tys. ocen
7,1 10 1 3579
Piękna i bestia
powrót do forum serialu Piękna i bestia

żeby obejrzec to w TV, Czy ktoś się orientuje gdzie to można obejrzeć w sieci? A może na gryzoniu jest?

nunax4

na yt, z angielskimi napisami

nunax4

Jakbyś znalazł to daj znać, bo też przegapiłem.

nunax4

Znalazłem.
rapidu(.)net/2313729951/Piekna-i-bestia-1-2014.mkv

_Vieslav_

znalazła jak już, dzięęęękiiii ! :)

nunax4

Cześć Mam pytanie gdzie można obejrzeć cały ten film?

malgorzata_trajdos

dziś leci dopiero 2 część w tv

ocenił(a) serial na 10
_Vieslav_

Czekam na kolejne części.Mam nadzieję,że ktoś je nagra i wrzuci.

ocenił(a) serial na 10
mgm27

Z pewnością :)

ocenił(a) serial na 10
Cherry21

Czekam na 4 część.Niestety będzie dopiero 30.03. :-( Tak długo trzeba czekać:-(

ocenił(a) serial na 10
_Vieslav_

Hej! Czy odc.3 już jest gdzieś w sieci? :-) :-) :-)

mgm27

jest :)

nunax4

a gdzie mozna znaleźć?

ocenił(a) serial na 10
rgppanc

Podaj maila wyślę link :)

Cherry21

czy mogę również prosić o link do odcinka nr 3? podaję maila gosienka18@autograf.pl

ocenił(a) serial na 10
gosiafab

Wysłane :)

Cherry21

mogę prosić o link do 3 odcinka , przegapiłam środowy odcinek
akna_1@wp.pl z góry dzięki

ocenił(a) serial na 10
akna_1

Poszło :)

Cherry21

Ja również poproszę link do odcinka 3. Będę bardzo wdzięczny. Podaje e-mail: sroka5525@gmail.com

ocenił(a) serial na 10
mgm27

Dzięki!!Zaraz sconwertuję i będzie na gryzoniu.:-):-)

ocenił(a) serial na 10
nunax4

Mam na gryzoniu 1,2,3,Niestety ostatni odcinek naszego serialu będzie dopiero 30.03.2016 UU....uuuuuu tyle musimy czekać.Mam nadzieję,że będzie też w sieci,bo tego chyba nie dam rady pooglądać.Mam taki sam nick na gryzoniu.

mgm27

Bedzie 3 odc na cda

marta490

Niewiem czy tylko ja zwrocilam uwage na ilosc powycinanych scen z racji tego ze nie moglam doczekac sie dalszych odc po polsku na yt ogladalam z ang napisami i po rosyjsku w scenie gdzie ksiaze prowadzi belle do tego pomieszczenia z ksiazkami w wersji z napisami ucina sie ona juz w chwili kiedy ten mowi ze trzeba je uporzadkowac w pozostalych wersjach trwa o wiele dluzej tak samo jest w scenie kiedy bella ucieka z palacu a on ja goni na koniu w rosyjskiej wersji jest tekst dlaczego uciekasz jestem zbyt przerazajacy zeby mnie kochac w pozostalych wersjach w ogole tego nie ma np, w rosyjskiej wersji nie ma tez sceny gdzie dziewczynka biegnie do palacu zeby powiedziec ze bella jest chora ksiaze poprostu zjawia sie w tej chacie i ja zabiera juz nie bede zasmiecac :-) ale jest tego sporo

marta490

Jeszcze dodam ze wersja z yt ta z napisami trwa 2 godz 04 min a tu w opisie jest ze film trwa 3 godz 20 min wiec sporo filmu wyparowalo

ocenił(a) serial na 10
marta490

Niestety nasza wspaniała polska tv często tak robi puszczają okrojone wersje żeby było więcej czasu na reklamy.

ocenił(a) serial na 10
Cherry21

Akurat tym razem wersja puszczona w naszej TV jest zgodna z oryginałem,czyli dłuższa od tej wersji na YT (najlepiej widać to w końcówce,kiedy do głównych bohaterów przychodzą pozostałe postacie z życzeniami.W wersji z ang. napisami nie ma tego oraz- jak zwróciła uwagę marta490 -scena z rudą dziewczynką jest skrócona (biegnie do pałacu,ale nie pokazane jest jak mówi o chorobie Belli,lecz mamy od razu przeskok do sceny z jechaniem do domu rudowłosej).Po za tym policzyłam i wyszło,że wszystkie 4 odc. trwają właśnie ponad 3 godziny.