PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34528
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Od bardzo długiego czasu w serialu nie ma pewnych postaci.. Np:
Ojca Majki (Jana) i jej dziadka Antoniego,
Mariusza (brat pawła),
Stefani,
Teresy (żona Marka)
Bereniki (byłej żony? Artura),
M. Stasiak,
Magda Nowak (była pawła),
Czy ktoś wie co się dzieje z tymi postaciami?

ocenił(a) serial na 4
rubbim

Bo teraz robią serial sami idioci

mateusz815

Zgadzam się z Tobą :)

użytkownik usunięty
rubbim

Teresa wyjechała do Indii,Stefani odeszła z serialu podobnie jak jej facet serialowy Patryk,Berenika po rozwodzie odeszła z serialu podobnie jak większość byłych Artura,M.Stasiak nie żyje,Magda Nowak chyba pokłóciła się z Pawłem.Mariusza czy Ojca Majki nie pokazują bo widocznie nie mają pomysłu na te postacie.Dziadek Antoni jest chory i też nie ma specjalnie sensu go pokazywać.

Dzięki za info :)

ocenił(a) serial na 4

Aktor odtwarzajacy role ojca nie zyje

użytkownik usunięty
marajka

Przecież W.Dąbrowski żyje więc o kogo ci chodzi?

chodzi o ojczyma Mariusza, Wiktor Nahorski czyli Edward Żentara

użytkownik usunięty
Wingo

Tylko że Autor Posta pytał o Ojca Majki a nie Ojczyma Pawła.

użytkownik usunięty

Tak,ojczym Pawla podcial sobie zyly,ale nie wyjasniono jego nieobecnosci w serialu. Dlatego nie pokazuja Nahorskich,bo nie wiedza jak wyjasnic brak Wiktora. A o ojca i dziadka Majki pytalam niedawno.

użytkownik usunięty

Ja myślę że bardziej chodzi o to że nie ma PAwła to i jego rodziny nie pokazują.Poza tym ostatnio Mariusz zachował się bardzo po chamsku wobec Majki i dalej pewnie ma w tyłku swoją bratanicę.Karolina i jej Matka też raczej nie przejmują się córką Pawła.

ocenił(a) serial na 4

No najciekawsze jest to, że z całej rodzinki to tylko Kinga i Marek się interesują tą Julką. Nawet dziad-ojciec Majki, ani babka-matka Pawełka się nie zajmują tym dzieckiem, nie odwiedzają. To samo wujcio- Mariusz, chyba nigdy dzieciaka na oczy nie widział. Tatko najlepszy- do Stanów sobie wyjechał, kariere robić, a jak dzieciak się "sam" odchowa, wyrośnie to będzie wtedy tatusiek pełną gębą. Cudna rodzinka :D

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

Była niedługo po powrocie Marysi taka scena jak przyszedł Mariusz i myślał że Julka to dziecko innego faceta który Maryśkę kopnął.Chcial żeby dała Pawłowi spokój potem już się nie pojawił nawet żeby przeprosić Maryśkę za te debilne teksty zabrzmiało to tragicznie gość chciał żeby Maryśka nie chciała nic od Ojca swojego dziecka.

użytkownik usunięty

Mariusz wzdychal krotki czas do Oli.

użytkownik usunięty

Przy Mikserze czy Robercie się ośmieszył.Mariusz to kandydat do roli największego mięczaka w serialu,po tym jak Anna oddała mu szpik żeby zatrzymać Pawła stał się w niej ślepo zakochany i popisywał się chamstwem wobec Marysi.

ocenił(a) serial na 4

Pamiętam początki PM. Wtedy Mariusz był taki zapatrzony w Majkę, ciągle do nich przychodził po jakieś rady sercowe i w ogóle. Trzymali sztamę dosyć długo, a potem wystarczyła chwila i już się na nią wypiął, bo Anna oddała mu szpik. W ogóle niby się postarzał, ale fizycznie wciąż wygląda jak dziecko.
Swoją drogą ten sam sposób na "wybielanie" Anny i Pawła w serialu. Ona oddała szpik Mariuszowi, a Paweł oddał nerę Arcziemu.

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

Mariusz to przekupna świnia.Ja rozumiem że to piękny gest oddać komuś szpik ale Maryśka też by to zrobiła gdyby mogła.Poza tym jeśli chodzi o nerkę dla Artura to wszyscy chcieli mu oddać ale tylko Paweł mógł być dawcą.Mariusz powinien być bardziej obiektywny.

ocenił(a) serial na 10

Ja sądzę, że Krawczyk zgodził się na ten chwilowy tylko ze względu na bardzo korzystny scenariusz dla serialowego Pawła. Ludzie łykają wszystko, pewnie niektórzy po jego szlachetnym geście zmienili o nim zdanie.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

I jeszcze ta skromność z tym żeby nikt się nie dowiedział że on jest dawcą.

Przecież matkę Pawła, Mariolę, pokazali niedawno w serialu. Gdy Majka spotykała się z Szymonem, Mariola wpadła na nich w parku i przyszła potem do Majki do domu, zobaczyć wnuczkę.

użytkownik usunięty
Faraon_5

Tylko że to było jedno spotkanie więc żadne cuda.

No ale było, a nie tak jak ktoś wyżej napisał że: "nie pokazuja Nahorskich,bo nie wiedza jak wyjasnic brak Wiktora".

użytkownik usunięty
Faraon_5

Przecież jak pokazali by Całą rodzinę poza Wiktorem to widz by zrozumiał że odtwórca roli nie żyje.Bardziej chodzi pewnie o Pawła niema jego to i jego rodziny też nie.

ocenił(a) serial na 10

A co maja tam pokazywać? Kogo to obchodzi? Tym bardziej bez Pawła... Zresztą teraz jest dużo rożnych wątków jednocześnie, kiedyś toczyły sie 2-3 jednoczesnie.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Wlaśnie to napisałem.Ja wolę żeby ich nie pokazywali niż mieli by pokazywać raz w miesiącu jak Mariola udaje dobrą Babcie i mówi że Paweł to świetny facet a to że ma dziecko w dupie nie ma żadnego znaczenia.

ocenił(a) serial na 10

Dokładnie, chociaż to, że Mariola zupełnie olewa Julkę jest słabe.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Powiedziała że marna z niej babcia.Maryśka nawet nie zaprzeczyła więc najlepiej to świadczy że wogóle się wnuczką nie zajmuje a ta dalej ma wszystko w dupie.

użytkownik usunięty

Ale krewni Majki w Wadlewie tez sie nie interesuja Julka. Sluch o ojcu i dziadku zaginal. A Natalie nie pamietam kiedy widzialam ostatni raz.

ocenił(a) serial na 1

a patryk czasami nie umarł?

ocenił(a) serial na 10
radomir_niewiadomski

Mariusz wyjechał do Warszawy i tam znalazł pracę
Wiktor leży chory w szpitalu
Wie ktoś co się stało z Magdą Nowak ? Ja osobiście chciałbym aby wróciła do serialu