PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Zastanawiam sie czy kogoś wgl interesuje nudny wątek Krystiana? Ten człowiek zachowuje sie jakby był opóźniony w rozwoju. Jest tak naiwny i wręcz głupi niczym 5 latek. Dziwie sie jemu ojcu ze z nim wytrzymuje. Ja na jego miejscu już dawno kazał bym mu sie spakować i wynosić z jego równie irytująca matka. Dodatkowo jego durne watki zajmują 4/5 serialu. Innym denerwującym mnie akcentem tego serialu jest to ze co chwila bohaterzy serialu wychwalają urodę Luizy. Dla mnie wyglada przecietnie. Moze to mały szczegół ale zawsze to denerwuje. Dobrze ze przynajmiej nie wkurza, tak jak kiedyś gdy była równie mdła i denerwująca jak Krystianek. Ogolnie chciałbym pochwalić twórców serialu za wątek wadlewski. Perypetie Wojtka są o wiele ciekawsze od historii irytującej Dajki, Srelki, Ewki i Kryspinka. I wlasnie dla wątku wadlewskiego dalej oglądam ten serial no i oczywiście czekam tez na to, by Michał dał prawdziwa szkole życia swojemu synkowi. Moze do wojska go, niech zobaczy co to prawdziwe zycie

ocenił(a) serial na 4
Kiksu25

no Krystian na tym forum byl juz obgadany ze 100x - oczywista oczywistosc ;) watek wadlewski fajny - zgadzam sie. jedyne z czym sie nie zgadzam to ze Luiza wyglada przecietnie - jest ladniejsza niz przecietna laska a biorac pod uwage, ze w tym serialu wszyscy sie zachwycali swego czasu Nicola (!!!) lub zakochiwali w Marysce to Luiza jak najbardziej zasluguje na zachwyt uroda

marajka

Zgadzam się ze wszystkim :). Właśnie Luiza może zachowaniem denerwuje i mimiką czy co to tam jest ale obiektywnie jest bardzo ładna, zgrabna, wysportowana i wysoka więc trudno też nazwać ją przeciętną :). Może i w PM jest pełno atrakcyjnych i bardzo ładnych kobiet więc wśród nich może się nie wyróżniać ale ogólnie jest na co popatrzeć. A to też prawda że do Nikoli startowało dwóch jak nie trzech na raz, i to w dodatku były "miłości" od pierwszego wejrzenia. Może jej beret chłopakom przypadł do gustu a Nikola była w komplecie :). Chyba coś jest na rzeczy bo jak Nikola przestała nosić beret to już skończyła się miłość Radka i wszystko szlag trafił :P.

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

haha no moze - nie zapomne Nicoli na basenie bez makijazu - wygladala jak zmokniety jez ;)

użytkownik usunięty
marajka

dodam o siebie że Nicola raczej nie była tak piękna żeby zakochać się od pierwszego wejrzenia,a poza tym kreowana na szczerą idealistkę raczej nią nie była.Jak sama twierdziła Julian to bardziej jej kasę dawał,żeby go zdradzać nie miała większych oporów.Laska nawet jak zaczęła ambitne,honorowe życie na własny koszt,to szybko jej się znudziła i prysnęła za granicę.

ocenił(a) serial na 4

wg mnie, byla przecietna i moze bym sie nie czepiala gdyby nie robili z niej laski niesamowitej. a charakter postaci pozostawial wiele do zyczenia

użytkownik usunięty
marajka

choć usprawiedliwieniem dla twórcy będzie też że nie było tak że Nicola była serialową boginią że każdy facet padał z zachwytu,tylko poszczególni faceci tracili dla niej głowę,Julian mimo wszystko był sporo starszy,a Radek czy Błażej chyba nie są jacyś mega przystojni.

marajka

faceci mają różne gusta co do urody kobiet. może akurat dla niego Luiza jest przeciętna, dla mnie zresztą też. nie wiem, może mi się już opatrzyła ;)

użytkownik usunięty
makintosz

ja też w realu,na widok Luizy nie zawyłbym z wrażenia,ale zgadzam się z tym że jest ładna,atrakcyjna.

ocenił(a) serial na 4
makintosz

kobiety tez maja rozne gusta, ale jednak cos takiego jak obiektywizm istnieje. moze tez nie podniecam sie Halejcio alemam oczy i widze jakie laski chodza ulicami...

ocenił(a) serial na 1
makintosz

Luiza jest przeciętna i ma kiepsko zrobione licówki przez co jak się uśmiechnie wygląda jak nutria.
Drugim przykładem przeciętnej kobiety kreowanej na seksbombe jest Opozda.

ocenił(a) serial na 3
Kiksu25

Mnie w ogóle zastanawia, jak jakikolwiek wątek z tej wyjątkowo chałowatej produkcji, może kogoś interesować.

ocenił(a) serial na 1
Kiksu25

...