PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34539
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

zarzuca Karolowi romans z Aską/koleżanką córki, mimo tego, że to ona bzykała się z chłopakiem córki. Grażyna miała romans z Błażejem.

Hans_Kloss

No dokładnie, już napisałam gdzieś to że Grażyna jest jeszcze gorsza bo mieszkała i spała z Błażejem który był dobrym kolegą z byłej klasy Sabiny i w dodatku jej byłym chłopakiem. A Karol był na dwóch randkach,nawet nie całował się z Asią i nie jest ona wcale koleżanką Sabiny a zwykłą znajomą.

maria_88_3

i dalej, Grażyna jest z Grzegorzem czyli ojcem Błażeja/swojego byłego :D.

Hans_Kloss

No tak dokładnie :). Wszystko zostaje w rodzinie. :). Grażyna jest z Grześkiem ojcem Błażeja czyli swojego byłego i byłego swojej córki, Weksler mógłby być z chrześnicą obecnego partnera swojej byłej żony i jednocześnie ojca byłego kochanka jego byłej żony. Ahh :P.

maria_88_3

jak w tym dowcipie :D

''Ożeniłem się z trzydziestosześcioletnią ładną i młodą wdówką, która miała równie ładną osiemnastoletnią córkę. Mój ojciec ożenił się z moja pasierbicą. Od tej pory wszyscy potraciliśmy orientacje w rodzinnych stosunkach:
Moja żona, czyli synowa mojego ojca jest również jego teściową. Moja pasierbica została moją macochą, a mój ojciec moim zięciem. Nie koniec na tym... Niedawno urodził mi się syn, a pól roku później jego stryj, czyli syn mojego ojca. Moja macocha czyli córka mojej żony została w ten sposób siostrą swojego wnuka, będąc równocześnie babką swojego brata. Jej syn jest moim bratem, a ja jego dziadkiem. Mój ojciec jest szwagrem swojego wnuka, który jest bratankiem jego syna. Moja żona, teściowa i synowa mojego ojca jest babką mojego brata. W ten sposób zostałem swoim własnym dziadkiem...''

hahaha

maria_88_3

ehhh niezła moda na sukces te kolidacjo-relacje międzyrodzinne nic nie zrozumiałem ale najwidoczniej właśnie scenarzyści mielli właśnie taki zamiar :))