ogolnie powiem tak nie lubie brutalnych facetów i damskich bokserów ale Igor coś w sobie ma że na początku mnie drażnił i nie chciałam go oglądać ale potem stwierdziłam że mógł by się zmienić. Wydaje mi się że on tak na prawdę nie chciał by tak zly i uderzyć Sabiny , myślę że też z powodu jego ojca który jak widomo bił jego i jego matkę był taki i przez urazy. Ogólnie myślałam że po ostatnim odcinku wróci na dłużej a tu nagle serio odszedł tak na dobre z serialu?
Ogólnie myślę że chciała bym aby Igor i Sabina byli razem , ogólnie Igor zawszę jest tak elegancko ubrany i mimo taki jaki był wydaje mi się że mógł kochać Sabinę chociaż lubił pieniądze . Myślę że jak by się zmienił mógł by być z Sabiną.
Znam taką sytuację moja koleżanka ma męża on też ją czasem uderzy przez przypadek jak się bardzo zdenerwuje a potem płaczę jak się jej dzieje krzywda , ogólnie nie jest alkoholikiem ani jakimś ćpunem ale jest nerwowy i miał ciężkie dzieciństwo . Ale pamiętam jak ona kiedyś bardzo zle się czuje to się bardzo o nią martwił i denerwował się tym że działa jej się krzywda .
oczywiście że nie , sama mówiłam jej że powinna odejść od niego. Ale czasem taka osoba ma utrudnione i przykre życie jak się tak dzieje , On po prostu musi się zmieni , ona twierdzi że nie zawsze jest zle.
każda mówi "on się zmieni, nie zawsze jest źle..",. aż w końcu takiemu całkiem puszczą hamulce i pozwoli sobie na więcej. i co to za wyjaśnienie, że jest nerwowy i miał trudne dzieciństwo? to oznacza, że ma bić kobietę, na której mu niby zależy? no, ale kobiety to lubią, lubią jak im się przyleje. dla mnie normalnym odruchem jest znienawidzenie osoby, która wyrządza krzywdę i ucieczka od niej, więc nie potrafię tego pojąć ;) ciekawe, czy takim samym kozakiem jest przed innymi facetami, bo w końcu facet może oddać.
Bo tak właśnie jest w realnym życiu.Dwumetrowy mięśniak,wysportowany który większość facetów rozłoży na łopatki traktuje swoją kobietę jak księżniczkę.A ten co potyka się o własne nogi,tchórzliwy,bije swoją kobietę a nawet jeśli nie to traktuje ją dużo gorzej niż ten niezakompleksiony.
No tak w większości przypadków jest tak jak piszesz, że to właśnie tacy zakompleksieni faceci, którzy z pozoru są nieszkodliwymi ciapciakami i w dodatku udający miłych- są damskimi bokserami. Oni boją się innych facetów, nawet 1 na 1, bo baliby się przegrać i zostać pobici, oni to tylko mocni w gębie i na słabszych się rzucają, ale nigdy na równych i silniejszych. Ale ja znam taki przypadek ( no cóż wyjątki się zdarzają) że właśnie umięśniony jak Pudzian facet leje kobietę i wszyscy faceci się go boją, policja interweniowała, ale ta kobieta i tak nie chce uciec. Może jednak mimo iż facet jest agresywny i umięśniony to i tak ma kompleksy. Ja w sumie nie rozumiem takich kobiet, dlaczego nie uciekną jak mają okazję, ale to prawda że większość z takim zostaje.
Często jeszcze jest tak że faceci szukają dużo młodszych kobiet,żeby łatwiej je zdominować niż te w swoim wieku.Facet ma np 40 lat,ma 25-letnią kobietę i traktuje ją właśnie nie jak partnerkę tylko właśnie taką gówniarę.Dla mnie to żenujące bo myślałem że po to kobiety szukają starszych facetów żeby właśnie lepiej je traktowali a czasami jest gorzej.
Potwierdzam, w dodatku Rafał Mohr jest bardzo przystojny :D Ja też bym chciała żeby byli razem ale musiałoby to wyglądać jakoś w miarę realnie tzn. tak by Sabina na nowo mu uwierzyła i pokochała. W tym celu Igor musiałby jakoś odkupić swoje winy za te wszystkie krzywdy które jej wyrządził. Aby udowodnić swoją miłość i zmianę to za takie krzywdy to musiałby zrobić coś naprawdę ekstremalnego np. Sabinę mógłby ktoś chcieć postrzelić a Igor narażając swoje życie sam na siebie odebrałby strzał bandyty hehe :D Wtedy może mógłby odkupić swoje winy u Sabiny i mogliby się związać. Nie mniej jednak wolałabym aby nadal był takim sukinsynem jakim jest teraz jednak nie dla Sabiny. W stosunku do niej to mógłby się stać grzecznym chłopcem. :)