PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34553
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

http://superseriale.se.pl/seriale/pierwsza-milosc-odcinek-2021kinga-w-ciazy-kto- jest-ojcem-artur-czy-adam_494867.html

Nie wiadomo kto jest ojcem dziecka. Masakra jakaś.

użytkownik usunięty
kchm1

No szkoda słów nie mają co wymyślać. Lubię ich oboje ale przesadzili z tą ciążą.

To byłoby dziwne 3 dzieci i każde ma innego ojca.

użytkownik usunięty
kchm1

NO własnie a już 2 ma co innych ojców mają.

kchm1

Żal mogliby by zostawiać ich w spokoju jakaś patola żeby każde dziecko miało innego ojca...

kchm1

Moze w koncu zeswataja ja z Arturem i nie bedzie taka zrzedliwa i w koncu szczesliwa

karolinamm

Ale jakaś szansa że Adam zostanie ojcem jest. Rozumiem że mogłaby mieć dziecko z Arturem ale teraz.
Na prawdę 3 dzieci i prawdopodobieństwo że to 3 dziecko będzie mieć innego ojca. Może niech zajdzie w ciąże potem z kimś innym może z Mikserem bo tak super się dogadywali.

ocenił(a) serial na 4
kchm1

ten serial jest poje*** ile dzieci jeszcze jej zrobią żeby zaczela sie zabezpieczac? Maciusia nawet nie pokazuja to na chu* wciskac kolejnego bachora? Aktorka jest w ciąży czy co? Mam nadzieje ze to dziecko Artura bo jak Adama to wolałbym zeby poroniła !

ocenił(a) serial na 8
kchm1

Spokojnie, fałszywy alarm. Nie bedzie w ciąży... ;)

użytkownik usunięty
Cefalix

To dobrze dzięki za info :)

użytkownik usunięty

Mam jeszcze taklie pytanie czytałam,że jak KInga będzie z Arturem to Tomek nie bedzie z tego zadowolu nie bedzie ułatwiał zycia Arturowi i TOMEK WYMYSLI PLAN POZBYCIA SIĘ GO Z DOMU. Wiesz może jak to się skończy?

ocenił(a) serial na 8

Nie wiem jak to się skończy z tym planem Tomka, ale mogę powiedzieć, że Kinga i Artur na pewno wciąż będą razem (do co najmniej 2040 odcinka). ;)

użytkownik usunięty
Cefalix

oj troche widze razem będą ze sobą a potem koniec jak do 2040 odcinka :)

ocenił(a) serial na 8

Nie, nie, ja nie wiem po prostu co będzie dalej, po tym 2040... Na razie się nie rozstaną.

użytkownik usunięty
Cefalix

Spoko rozumiem zobaczymy jak się to skończy wszystko :)

Cefalix

Mogliby zostać już razem Artur był jej pierwszym chłopakiem i fajnie chociaż jakby ich pierwsza miłość przetrwała bo na Majkę i Pawła to już raczej nie ma co liczyć.

Cefalix

a skąd wiesz? masz może jakieś streszczenia?;-)

ocenił(a) serial na 8
aniaolszowa

Statystuję na planie PM od czasu do czasu. :))

Cefalix

A wiesz, czy Luiza dalej będzie w PM, czy wkrótce zniknie z serialu?

ocenił(a) serial na 8
kokakok

Będzie jeszcze bardzo długo. :) Po zakończeniu wątku z Zygmuntem, będzie z nią nowy wątek. :)

Cefalix

To dobrze ;p

Cefalix

jaki

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Będzie miała romans z Sewerynem. ;)

Cefalix

nie sciemniaj

kchm1

A kto jest ojcem Tomka?

ocenił(a) serial na 4
mrs robinson

Jakiś narkoman i kryminalista, z tego co pamiętam miał na imię Ben, ale dzieciaka całe zycie ma w nosie, a może i nawet nie zyje, kto to wie.

mrs robinson

Tomek był dzieckiem z gwałtu.

ocenił(a) serial na 2
Noane

Kinga została zgwałcona przez właśnie tego narkomana z którym była ... Niepamiętam jak miał na imie... Pamiętam że był malarzem.. Blondynem i umarł bo zaliczył "złoty strzał" - zaćpał sie na śmierć

ArcyLado

Nie... Kinga została zgwałcona przez takiego niższego bruneta. Tylko myślała na początku, że przez tego dilera, bo on miał jej dokumenty (zakosił jej). Później, gdy z tym dilerem była to biologiczny tatuś się znalazł (nie pamiętam już, w jaki sposób). Z tego co pamiętam, szantażował Kingę, że zabierze dziecko. Wtedy ten diler z jakimś kumplem zaprosili bruneta do mieszkania tego dilera i torturowali go krzesłem elektrycznym, żeby dał spokój.

ArcyLado

Ten brunet, biologiczny ojciec, był jakimś kryminalistą.

ocenił(a) serial na 4
kchm1

Kinga to na serio jest przykładem nieudacznika. Niby taka inteligentka, ma własny biznes, wyszczekana, a nie wie co to antykoncepcja... Raz wpadła- dobra, była młoda i sie zdarzyło. Potem stara już była i znowu wpadła z nowo poznanym facetem, a teraz jak sie puszcza na cały regulator z różnymi facetami to co znowu sobie myśli. Może niech założą jej spiralę, bo w przeciwnym razie to bedzie miała 5 dzieci- w kolejce czekają jeszcze Mikser, Szymon, ten psychol, który ją nachodził...

kchm1

Pewnie wyjdzie, że fałszywy alarm, a przy okazji będzie wielka afera.
A wątek i tak durny. Niechby wreszcie Bartek z Emilką doczekali się potomka. Ilczuk była w ciąży, mogli to wykorzystać. Rysiek i Wiktoria też mogliby mieć dziecko, ale zamiast tego scenarzyści wymyślają kolejne patologie.

W ogóle słabe te związki w PM. Małżeństw prawie nie ma, dzieci się nie rodzą, a te dzieci, które są (Julka, Danusia, Maciek, Tomek), mają rozbite rodziny - wszystkie! Zresztą starsi bohaterowie też pochodzą z rozbitych związków, albo stracili rodziców (Majka, Kinga, Artur, Emilka, Sabina, Radek itp.) . Jakiś anty-rodzinny ten serial :) Wiem, że takie mamy czasy, ale to jest przegięcie na całej linii.

ocenił(a) serial na 4
LiLuLa

dodam do tego Błażeja i Ole. Rodziców Malwiny i Wiktori też nie ma. Dagmara nie utrzymuje kontaktu z rodzicami przez jej dawne życie ćpunki

datina69

Otóż to. Ja podałam w nawiasach tylko przykłady, ale jakby się zastanowić, to naprawdę ciężko tam znaleźć pełną rodzinę.

A co z rodzicami Miksera?

LiLuLa

Kiedyś było mówione, że pochodzi z biednej rodziny i starał się o pomoc z fundacji Anety.

ocenił(a) serial na 8
LiLuLa

Rodzice Miksera to jest bardzo ciekawy temat. Nigdy ich nie pokazywali. Mikser wspominał o nich tylko na początku swojej bytności w serialu raczej. Raczej mieszkają we Wrocławiu. Ciekawe, że Mikser na ekranie nie utrzymuje z nimi żadnego kontaktu. Powinni się kiedyś pojawić, tak samo jak często wspominany ojciec Radka i Patrycji. ;)

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

no i rodziców Darii mogliby pokazać, skoro chodziła do liceum do klasy z Sabiną, Olą i Błażejem to musiała mieszkać u kogoś we Wrocławiu, nawet jeśli jej rodzice mieszkali gdzieś indziej to ona przynajmniej u jakiejś ciotki czy babki musiała być.

ocenił(a) serial na 8
qwerty95960

Rodziców Darii póki co nie będzie, ale za to... spoiler... na wiosnę pojawi się ojciec Krystiana, a także nowe wnętrze - pokój Krystiana.

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

o Jezu! nie wiem po co będą budować tą postać. może jeszcze będzie miał romans z Daga? Bo jeśli nie ma Patrycji i Dominika to nic innego mi do głowy nie przychodzi jak właśnie romans z Dagą

użytkownik usunięty
datina69

Też nie wiem po co rozbudowywać będą jego wątek :/

ocenił(a) serial na 4

Krystian podobno zainteresuje się tą dziewczyną co u Majki i Aleksa będzie... a tak latał za Dagą

użytkownik usunięty
qwerty95960

No się mądrował,że Daga będzie jego .

ocenił(a) serial na 8
qwerty95960

Tak właśnie będzie. Nawet koleś stanie się przez to częstym gościem w mieszkaniu Majki.

ocenił(a) serial na 4
LiLuLa

w którymś odcinku chyba było kiedyś że Bartek robił badania i wyszło że jest bezpłodny

qwerty95960

Wiem, ale przecież w PM ludzie wstają z grobów, więc jakim problemem byłby mały cud w postaci ciąży ? ;) Poza tym w tych czasach bezpłodność można leczyć.

ocenił(a) serial na 4
LiLuLa

Moglaby cudownie zaciazyc podczas pobytu u ciotki :p

ocenił(a) serial na 4
marajka

wiatropylne poczęcie ;)

użytkownik usunięty
qwerty95960

3 ciąża u Kingi to już przesada. Ledwo sobie daję radę z dwójką. Kiedy Marek miał się wyprowadzić do Anety to była nieszczęśliwa,że ją zostawia,bo kto jej pomoże przy dzieciach. Gdyby to dziecko było jeszcze z Arturem to pół biedy. Jedyna pozytywna strona to taka,że nie będzie miała 3 dzieci z 3 różnymi facetami.

kchm1

Nie no rozwalił mnie Adam mówiąc ,że chciałby mieć z Kingą jeszcze jedno dziecko Artur dobrze go wyśmiał i jeszcze ten jego tekst .że Maciek jest wspaniały to dziecko też byłoby super Kinga z kim ty się zadawałaś...

ocenił(a) serial na 7
Kinomaniaczka_95

Z kim Kinga się zadawała?... A z kim zadaje się Artur i Adam?!
Tak jak ludzie tu piszą, Kinga to patologia i skrajna nieodpowiedzialność... Niech się cieszy z takiej reakcji Adama, bo jakby za nią faceci tak nie latali [a w realnym życiu nikt normalny by nie chciał być z taką puszczalską furiatką] to na pewno nie dałaby sobie rady z niczym. Poruszony został w końcu wątek Tomka - wielkie zdziwienie niedoszłej pani psycholog, że jednak na dziecku odbija się "nowy tatuś" co kilka miesięcy :)

Naavy

Mnie po prostu rozwaliła jego reakcja ,a na swoją żonę to ma kompletnie wyrąbane.