Jak myślicie kto zabije zabije Stasiaka może frytka hah:)
to z pewnoscia ktos od jego Zony przynajmniej ja tak uwazam albo cos powiazane z Weronika czyli z frytka
spoiler!
Kinga orientuje się, że Tomeczka nie ma w mieszkaniu<najprawdopodobniej uciekł przez okno>. Przerażona Kinga wszczyna poszukiwania. Nad ranem znajdują chłopca w warsztacie samochodowym.
Tomeczek to zrobił.
coś napewno z frytką bo kilka odcinków temu dała kase tej recepcjonistce że jak tylko się zamelduje to żeby do niej zadzwonić, a ona pewno z byłą żoną współpracuje
To już wczoraj było wiadomo kto :) Stasiak otwierając drzwi mówi To ty ?, a więc to logiczne,że to jego była :)
Ja myślę, że Stasiaka zabił Walczak, dlaczego tak uważam?
1) Chciał pozbyć się najlepszego chirurga i zająć jego stanowisko
2) Zakochał się w żonie Michała i zabił go, aby potem razem z jego żoną mieć jego dom i kasę.
3) Zakocha się w Majce i chciał pozbyć się rywala. Wrobił Pawła, aby mieć Majkę tylko dla siebie.
Najbardziej prawdopodobna wersja to wersja druga!!!
Dowód? proszę bardzo!!!
Walczak majstrował coś przy zlewie w mieszkaniu Majki i Pawła.
- mógł podłożyć klucy.
Jeżeli to nie Walczak to mogła to też być żona Stasiaka.
1) Chciała mieć jego dom i pieniądze tylko dla siebie.
2) Nie mogła już na niego patrzeć.
Tutaj niestety mam tylko jeden mały dowodzik.
- Po śmierci byłego męża zachowywała się normalnie, nie było jego jej żal. Mimo, że już nie byli razem to spędziła z nim lata swojego życia i tak po prostu ma to gdzie?
To są tylko moje przypuszczenia, a jak będzie to się przekonamy, bo jestem pewien na 100%, że Paweł jest niewinny!!!
Też myślę, że to kolega Stasiaka, bo coś za często u Mjaki bywa. W każdej chwili mógł jej podrzucić ten klucz. Ale czemu miałby to robić to nie mam pojecia....
Z opisow kolejnych odcinkow wynika, ze chyba jednak Walczak i Stasiakowa go zaciukali
Ja też myśle że to nie Paweł bo jak Stasiak otworzył dzrwi od pokoju to powiedział "Ty" jak do kolegi a Paweł nie znał Stasiaka dobrze -oglądam na ipli stare odcinki.