PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34528
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Wiele już o tej postaci zostało napisane. Niech spróbuje z Mikserem tylko dziwi mnie że zna go dopiero drugi dzień a już się z nim całuje no to może jeszcze normalne ale że leci z nim w krzaki i uprawia seks z nim. Co prawda nie było ich widać ale widać jak ubraniami rzucali.

Mikser wiadomo spoko gościu na jego miejscu też wykorzystałbym sytuację ale dziewczyna szybka jest zna go dopiero 2 czy 3 dzień i już leci się z nim bzykać się.

kchm1

rzucali ubraniami? w którym odcinku? XD

ocenił(a) serial na 5
fifi123

W 1986

fifi123

Jak Radek z Jowitą spędzili noc na plaży Jowita ich zauważyła że się migdalą polecieli gdzieś. Oni nie byli pokazani ale widać jak ubrania są rzucane można domyśleć się co robili.

ocenił(a) serial na 8
kchm1

no oczywiście po to pokazali że lecą ubrania gazety w krzaczkach nie czytali

ocenił(a) serial na 4
kchm1

ponioslo dziewczyne - kto by sie oparl Mikserkowi. Luiza jak Luiza , aktorka bardzo ladna, ale ma irytujaca(mnie) maniere w gadce

marajka

Agnieszka jakoś nie mogła się z nim przespać ale wiadomo jaki tego powód jest.

ocenił(a) serial na 8
marajka

jest strasznie mółowata jak się odzywa.Jak nic nie mówi jest ok

ocenił(a) serial na 6
ewi184

Kobiety ogólnie nie powinny się odzywać

JOKE!!!

kchm1

Kobiety nazywają to chemią, faceci nazywają takie kobiety szmatami hhahaa

kchm1

Myślałem, że Mikser dostał nauczkę po ostatniej przygodzie z HIV. No, ale jednak nie.

ocenił(a) serial na 4
no_bo_co

no wlasnie!!!ale przynajmniej tu bylo sie na co skusic bo ta studentka asp byla okropna

marajka

Do tego dochodzi, że Mikser nie miał gumek, więc wiadomo co może wyjść z tego :)

ocenił(a) serial na 8
kokakok

może miał skąd wiesz? no chyba znów nie będzie wątku hiv ryzyko duże jak Luizka po kilku dniach leci w krzaki z nim to i może inni oglądali już w te jej praktyki krzaki z nią

ewi184

Szedł na spacer po plaży i nie spodziewał się, że spotka Luizę, więc nie był na sex przygotowany ;p

ocenił(a) serial na 8
kokakok

fakt.chyba że miał portfel a w portfelu zawsze schowane coś na czarną godzinę,Może tym razem będzie nieplanowana ciąża?

ewi184

Ciąży nie będzie był stosunek przerywany i wytrysk na piasek [ lub twarz]. :P

ocenił(a) serial na 8
backu

dobrze,że byłeś w tych krzakach:)

ewi184

NIe byłem w tych krzakach, ale mam bogatą wyobraźnię :P Achh czym byłby ten świat bez wyobraźni... :D

ocenił(a) serial na 4
backu

Wole sobie nie wyobrazac Miksera w akcji bleee to juz predzej Radzia z Jowita

marajka

moja siostra właśnie mówi, że przecież Mikserek ma fajne ciało i niezłe z niego ciacho, także nie wiemy co do nas mówisz :P

ocenił(a) serial na 4
backu

Jego personality mnie obrzydza

marajka

a ciało? :P

ocenił(a) serial na 4
backu

dba o siebie facet, ale jakos nie moge rozdzielic tych dwoch kwestii

ocenił(a) serial na 1
marajka

Mikser ma nos Pinokia i wygląda trochę jak Pakistańczyk, ale jest chudy i dba o siebie xd

użytkownik usunięty
kchm1

Ej, przecież ta cała Luizka to jest Klaudia- dziewczyna Mariusza (brata Pawła).
Oczywiście, ona jest szybka, a on spoko gościu...

użytkownik usunięty

Też mnie to zdziwiło,że tak szybko. Ledwo się poznali.

ocenił(a) serial na 8
kchm1

Zaczęli od d...y strony, to się nie może udać na dłuższą metę. ;) Tak samo jak związek Radka i Nikoli - zaczęli od seksu, nawet jeszcze dobrze siebie nawzajem nie znając. ;) Nie wróżę Mikserowi zbytnio przyszłości z napaloną Luizą. ;) On zresztą też ma coś nie tak pod kopułą. Uprawia z laską seks w swoim mieszkaniu i zaraz po mówi jej o tym, że mógł złapać hiv, ale na szczęście nie złapał. Po co on to mówił? Podnieca go ten temat czy co? xD

użytkownik usunięty
Cefalix

Też nie wiem po co on jej to powiedział bez sensu .

Cefalix

z Jowitą też zaczął od seksu.

ocenił(a) serial na 8
kchm1

Ale przy drugim podejściu trochę z seksem zaczekali. ;) Więc tym razem może się udać.

ocenił(a) serial na 1
kchm1

Marysia z Aleksem też zaczęła od seksu.

Krytykancki

nie od razu.

ocenił(a) serial na 1
kchm1

Przecież od razu z nim polazła, a ich związek tak naprawdę opiera się tylko na seksie. Rzadko pokazują ich rozmowy tylko lizanie się, albo łóżko.

Krytykancki

sorry ale jak pierwszy raz się spotkali to trochę czasu minęło zanim zrobili to.

ocenił(a) serial na 3
kchm1

Hej, nie wiem czy ktoś to pamięta, ale Luizę gra dziewczyna, która kilka lat temu grała Klaudię- dziewczynę Mariusza- młodszego brata Pawła.

Jak dla mnie to odrobinę żałosne

ocenił(a) serial na 8
kchm1

Racja. Majka tak szybko z Aleksem do łóżka nie poszła, to jej trzeba oddać. ;) To bardziej związek Miksera i Luizy opiera się póki co tylko na lizaniu się i seksie.

ocenił(a) serial na 1
kchm1

Ale wtedy jeszcze nie byli razem a jak zostali parą to od razu zrobili to.

kchm1

Roztyła się, aż II podbródek dostała :D.