PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34538
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Od dawna wiedziałem, że ten Pan "aktorem" jest kiepskim, ale to co dzisiaj pokazał przeszło najśmielsze oczekiwania. On się nie nadaje do "Trudnych spraw" a co tu dopiero mówić o serialu. To w jaki sposób odebrał telefon od Dagi i powiedział "Co? Natan został brutalnie pobity?" i ta jego mina na końcu rozwaliła system. Ten człowiek nie nadaje się nawet do prowadzenia Mango z Klaudiuszem. To już nawet Pniewski jest chyba lepszym "aktorem" niż Banasiuk.

edoneil

Niestety ale musze sie zgodzic... Kiedys gral lepiej. Nie wiem co sie z tym Banasiukiem porobilo ;/ Ja uwazam ze mimo wszystko jest lepszy od Pniewskiego.

pampeluna94

No nie wiem, może znudziło mu się to granie PM tyle czasu, po kilku latach ogólnie aktorzy grają gorzej i mniej się starają, pewnie mieli inne aspiracje i myśleli że na jakiś rok, dwa lata zaczepią się w serialu a później coś innego będą robić. To trochę jak ktoś ma aspiracje do dobrej, biurowej pracy a pracuje jako ochroniarz lub w sklepie, w pewnym momencie będzie miał nieładnie mówiąc wyjeb.. Ale też uważam że jest lepszy od Pniewskiego, bo w pewnych okolicznościach jeszcze Banasiuk umie coś zagrać.

maria_88_3

to może być to, bo ile lat można grać takie głupotki.kiedyś np. w 2011 Radek był moją ulubioną postacią, a dziś patrzeć na niego nie idzie. też druga sprawa jest taka że kiedyś był fajny, potem twórcy z niego zrobili głupka i naiwniaka, a teraz jeszcze bywa pantoflarzem przy Jowicie i jak tu takiego grać... kiedyś miał lepsze wątki, lepsze teksty, Banasiukowi się bardziej chciało itd. to trochto może być to, bo ile lat można grać takie głupotki.kiedyś np. w 2011 Radek był moją ulubioną postacią, a dziś patrzeć na niego nie idzie. też druga sprawa jest taka że kiedyś był fajny, potem twórcy z niego zrobili głupka i naiwniaka, a teraz jeszcze bywa pantoflarzem przy Jowicie i jak tu takiego grać... kiedyś miał lepsze wątki, lepsze teksty, Banasiukowi się bardziej chciało itd. to trochę ja kz Arturem, kiedyś był fajny teraz jest nudny.

maria_88_3

jezu ale napisałem... jeszcze raz
to może być to, bo ile lat można grać takie głupotki.kiedyś np. w 2011 Radek był moją ulubioną postacią, a dziś patrzeć na niego nie idzie. też druga sprawa jest taka że kiedyś był fajny, potem twórcy z niego zrobili głupka i naiwniaka, a teraz jeszcze bywa pantoflarzem przy Jowicie i jak tu takiego grać... kiedyś miał lepsze wątki, lepsze teksty, Banasiukowi się bardziej chciało itd. to trochę jak z Arturem, kiedyś był fajny teraz jest nudny.

ocenił(a) serial na 7
edoneil

Dzisiejszy odcinek mam do nadrobienia (chociaż nie jestem pewna czy warto marnować czas ;)? ), ale tekst o Klaudiuszu z Mango genialny :D

Naavy

można oglądać :), nic może szczególnego się nie działo, ale to zależy kto co lubi:)

ocenił(a) serial na 8
edoneil

zgadzam się.

ocenił(a) serial na 1
edoneil

...