PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Do wywalenia z serialu sa, na pierwszym miejscu. . Maly gnoj Tomek z tym krzywym ryjem najbardziej wnerwiajacy debil w calej PM, potem ten pedal Krystian razem z cala ta Mela, jak mozna takie cos dac jak ci do PM i to jeszcze na intro jako jedni z glownych bohaterow jak na nich wogole patrzec nie idzie bo sa ochydni. Daga na szczescie zdechnie, jeszcz Banasiuk do odszczalu, Daria, Aska, Toster, Blazejek, Graza, Krol stary i debil Kaska . Sabina, Dominik krzywy ryj i to juz chyba wszyscy . A jeszcze tych wszystkich debili od zdjec Kingii. A zostawic Jowite, Kinge, Karola, Bartka, Pauline i wszystkich z Wadlewa oraz Ize i wtedy serial znowu bedzie dobry jak kiedys bo na tych idiotow juz patrzec nie idzie .

ocenił(a) serial na 3
GTA1

Hahah! Kocham Cie! XD

GTA1

Ja to bym uśmierciła wszystkich z wyjątkiem Jowity i Radka (Radzio pantoflarz, ale i tak go jakoś lubię) i Igora - Igorek mógłby w końcu zrobić porządek z Sabiną.

ocenił(a) serial na 4
GTA1

dawno coś Luizy nie było, chwała producentom! xD

qwerty95960

Dokładnie! :) Ale zapowiada się że wróci...

GTA1

Coś w tym jest :) ale ja bym zostawiła już tego Radka bo tak Jowita nie będzie miała z kim być. Ja bym się Melki i Krystiana pozbyła ale z Wadlewa to wiele osób np Kłoska. Na pewno zostawiłabym Beatę, Jowitę, Toster niech będzie- tylko niech fajniejszy mu dadzą wątek bez Luizy, Graża i Król też niech będą ale rzadko, tak samo Błażej z Darią. Może nie być Sabiny z Natanem, niech gdzieś wyjadą i niech Igor też zniknie. Kaśka niech też zostanie ale z jakimś śmiesznym wątkiem i niech babkę sobie znajdzie. Kinga mogłaby z Arturem i całą rodziną wyjechać za granicę, Zośka mogłaby zginąć, więc Kinga i Artur po ślubie zabraliby Staśkę. Majka z Julką niech też wyjadą z nimi. A barbarianem niech zarządza Kaśka i Beata z Mikserem byłyby jaja. Adam z Justyną się pogodzą, ale ich też niech nie pokazują. Może jakieś nowe ale normalne postacie są potrzebne?

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

Ale wam odbija :P fakt, ze czasami wkurza to jedna to druga postac ale grubo przesadzacie. Proponuje po prostu ogladac inny serial/seriale, w ktorym graja lubiani przez was aktorzy ;) jezeli juz mialabym sie do czegos czepiac to zrobienie MElki i Krystiana pierwszoplanowymi postaciami bylo slabym pomyslem, ale jako drugoplanowe moga byc

marajka

Trochę żartowałam. Taka prawda że gdyby pozbyć się osób niepotrzebnych i denerwujących to mało by ich zostało i trzeba by było dać nowych( którzy by pewnie i tak denerwowali) . Fakt faktem już jakiś czas próbuję nie oglądać PM i tak jeszcze czekam i czekam na nie oglądanie już ale tak się składa że i tak się obejrzy z ciekawości między zajęciami codziennymi. Tak na dobrą sprawę tylko Zośka mnie wkurza no i Emilia i Kłosek a tak to nawet ten Krystian może być( jeżeli nie pokazują go za często) , wymieniłam dużo osób bo po prostu nie ma dla nich ciekawych wątków na razie i się "przejadły".

ocenił(a) serial na 7
maria_88_3

A ja lubię Zosię, Emilię i Kłoska :P
Widzicie, nie wszystkim się dogodzi. Chociaż kto tutaj lubi Krystiana? Amelia by uszła, jakby miała inne wątki. Ale półświatek z narkotykami czy ten szczeniak lovelas nie przekonują. A na pozbycie się Marysi bym nie liczyła, bo już na Pawle serial dużo stracił. Chociaż wątek Barbariana bez tych nadętych "kuzynek", rządzący przez pracowników brzmi ciekawie :D

Naavy

No prawda to :). Wszystkim nie dogodzisz bo każdy lubi inne postacie.

ocenił(a) serial na 1
GTA1

...