PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Całkiem fajny, tylko mam wrażenie, że specjaliści od kastingów albo mają krótką pamieć, albo strasznie słaby wzrok. Jak można było wybrać aktora, który jest bardzo podobny do innego, już grającego w tym serialu (jako Oskar). No, chyba, że to jest zrobione celowo i za chwile może się okazać, że Szymon i Oskar są spokrewnieni - bo w tym serialu wszystko jest możliwe.

xena_4

Czyli nie tylko mi Szymon z wyglądu się od razu skojarzył z Oskarem. Jest podobieństwo, to fakt.

Riv__

Nie oglądałam od wtorku pierwszej miłości. Dziś obejrzałam ponownie ale tylko był wątek Marty, małolatów i Maryski. Kto to Szymon?

maria_88_3

Tak ogólnie Kiedys już był jeden Szymon adorator Maryski i jej sąsiad z ktorym się przespała ale wyjechał do Hiszpanii..

maria_88_3

Szymon to brat Lucyny, który wrócił bodajże z zagranicy. I pamiętam właśnie też tego Szymona od Maryśki, daaawno temu to było.

Riv__

Na początku myślałem, że to Oskar :)

aterson

Nie dziwię się, oni nie dość, że z twarzy podobni są, to jeszcze fryzura podobna :D

xena_4

Prywatnie jest synem Kurskiego z "Miodowych Lat".

xena_4

Mam nadzieję, że nie, bo już się ciągnie wątek z Kacprem jako bratem Marysi. Może wykorzystają to podobieństwo w inny sposób, np. jeden będzie udawał drugiego (jak kiedyś Dominika Marysię).