w tym filmie występują ,chyba wszyscy najgorsi aktorzy polscy , zwani inaczej aktorzynami .
Okropny aktorski chłam !
z niewielkimi wyjatkami to prawda. a prym w tym wiedzie główna boahterka Majka grana przez Zającową. Wybitne drewno. zaraz obok niej Dagmara ta wielka podobna do faceta
Oczywiście , dla mnie osobiście tym wyjątkiem jest Piotr Głowacki -widziałam ostatnio ,że się tam pojawił ale czy na chwilkę czy na stałe czy jeszcze jest , tego nie wiem ale mogę go zrozumieć - młody jest , może kredyty spłaca :)
" Wybitną aktorką " w tej telenoweli , dla mnie jest KINGUSIA , wyjątkowo " uzdolniona " !!!
skoro jesteś tak świetnie poinformowana i znasz całą obsadę to domyślam się, że to oglądasz? w takim razie po co?! nikt cie nie zmusza, żebyś oglądała ''najgorszych polskich aktorów, zwanych inaczej aktorzynami''
pier... o szopenie... aktorzy jak aktorzy. jak w każdym serialu tego typu. słabi, średni i ci dobrzy również muszą z czegoś żyć, spłacać kredyty itp. nie widzę żeby pierwsza miłość odstawała od reszty polskich produkcji. poza tym, zając może i nie jest wybitna, ale najgorsza też nie. zdecydowanie niższy poziom prezentował jej eks partner. aktorskich wyżyn nie prezentuje też "grupa" młodych, ale ich gra nie razi jakoś bardzo. pasują. dla mnie wręcz żenujące "aktorstwo" uprawia - wprawdzie w innym serialu lecz jednak - kasia cichopek. kogos takiego ( a na pewno nie grającego pierwsze skrzypce) w PM nie ma.
to nie sa aktorzy tylko ludzie z ulicznej łapanki. kto akurat przechodzil ulica to juz mial angaz w PM. i tak oto zajacowa ktora jest drewnem wybitnie wybitnym "zachwyca" kunsztem aktorskim haha rowbie sztuczna jest pakulnis, choc mogloby sie wydawac ze to aktorka na poziomie ale w pM chyba chce sie wpasowac w panujace tam trendy grania gorzej niz w reklamach parowek i chałturzy:/
e tam, w każdym tego typu serialu część jest z łapanki, część dobrych. i po co to wałkować. największe drewna w PM moim osobistym zdaniem to krawczyk, wlodarczyk, halszka lehman (gdyby nie była taka ładna to po prostu nie dałoby się tej jej "gry" oglądać). to taki mój top3, który mi przychodzi do głowy w pierwszym momencie. natomiast z dobrych a nawet bardzo dobrych wspomniany juz piotr głowacki, ale też niezłym aktorem jest odtwarzający mariana śmiałka, aktorka grająca aurelkę, wolszczak, rafał mohr i kilku innych więc nie przesadzajamy z tymi glonami
dokładnie, w każdym serialu telewizyjnym są jakieś drewna, pm nie odstaje od norm, zreszta co sie dziwic w wiekszosci sa to ludzie z castingów... wole juz ogladać drewniana marysienke niż braci mroczkow......
dla mnie mega drewnem jest kasia cichopek /jej "gra" sprawia ze czuję zażenowanie;/// zając przy niej to aktorstwo oscarowe;p
Włączam! ależ to durne. podkreśla na czerwono a i tak nie czai dlaczego:D
nie znam gry ani Kasi Cichopek ani braci M. ale nie wierzę że ktoś może grać gorzej od tej drewniano-kluchowatej męczennicy. Gdyby w Polsce przyznawano złote maliny to byłaby murowaną kandydatką co roku:D Wymiatasz dziewczynko. a razem z tobą mixerek, jego podejrzliwe spojrzenia i sztuki walki oraz Ola "ręce dłuższe od nóg" :D
haha ale tekst:D Szczyt twojej błyskotliwości. chylę czoła buahaha
Ps. WYŁĄCZ się, lub jak wolisz "WYŁONCZ" :D
widzisz tylko tu weszłaś i już strzelasz z pyszczka :) oj dziecko dziecko... kiedy ferie w szkole? wyśpij się jutro trzeba wstać do szkołki :*
Marysia wcale nie jest najgorsza, tam jest więcej drewna niż w lesie =)
Wygrywa Robercik. Grażyna jest taka sama jak w "Na wspólnej", nie wiem skąd zachwyty nad jej aktorskim kunsztem, sorry ;( Te małolaty obie, Pawian tzn. Fabian, Mikser, Ola, ten piękniś szef co ją "molestował"... te gadki do niej były w ogóle bez przekonania, ale się w sumie nie dziwię ;) - scenarzystów poniosła fantazja... Niektórzy to nie wiem czy grają, czy są po prostu sobą...?
"Kupuję" za to Stefani, Emilkę, Śmiałka, chyba Aurelkę, Igora, Króla oczywiście. Nawet Mirek jest w miarę dobry. I Malwina, choć ta aktorka chyba ma zawsze podobne role?
Właśnie mnie olśniło, że ona już chyba grała tu kilka lat temu, jakąś siostrę dziewczyny Artura...?
ooo Grażyna Wolszczak to jedna z gorszych aktorek polskich , jak w ogóle można nazwać to co robi aktorstwem ! Fak t , że w każdym filmie , którym gra to tak samo , ten sam tembr głosu , ten sam wyraz twarzy i nawet odzież ta sama . te same gesty , mimika itd . Oczywiście wyraziłam swoją złą opinię o niej pod jej wizerunkiem w filmweb !
Dla mnie aktualnie najwiekszym dnem aktorskim w serialu jest Patrycja i Ten jej emowaty chłopak Fabian. Najbardziej rozśmieszyła mnie scena gdy wykrzyczał "PATRYCJA NIE ROZUMIESZ TEGO? TO JEGO OJCIEC", płakałem przy niej z beki. Jego mina jego sylwetka i modulacja głosu po prostu mnie zabija.
Przypomniałam sobie jeszcze taką rudą sklepikarkę ze wsi wadlewo - ona jak tylko mordę otwiera i słyszę jej obrzydliwy ton głosu z jeszcze gorszym wypowiedzianym tekstem dostaje wrzodzenia pięt i wstyd mi ,że kobieta ( nie wiem ile ona lat może mieć ) dobrze pod 50tkę może grać takiego debila i jak debil !
Ale przynajmniej ,,gwiazdy" PM nie promują tak jak Cichopek, Mroczków, Zielińską i całą nędzną resztę. W PM celebrytami można nazwać jedynie Koterskiego oraz Krawczyk i Zając. Ta ostatnia dwójka stała się dopiero po tym jak Włodarczyk weszła w ich życie, bo wcześniej byli zwykłą, cichą parą. Reszty nie widać, dajmy na to młodego pokolenia - Radka, Błażeja, Oli, Miksera, Sabiny.
Pewnie się nie znam, ale mi się podoba gra większości aktorów. Ogólnie fajny serial, na pewno najlepszy w Polsce.