PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10005159}

Pierwsze zabójstwo

First Kill
2022
5,4 1,8 tys. ocen
5,4 10 1 1751
Pierwsze zabójstwo
powrót do forum serialu Pierwsze zabójstwo

Netflix nie dał zlecenia na drugi sezon, bo liczba ukończenia serialu przez widzów była zbyt mała.
Jak uważacie, dobra czy zła decyzja?
Osobiście serial mnie nie zachwycił, ale dwie aktorki z głównych ról nawet dawały rade i jakoś tak było czuć między nimi chemię. Szkoda że nie dowiemy się jak skończy się ich relacja.
Moim zdaniem wina showrunnerki, która niezbyt wiedziała w którą stronę pokierować serialem i zrobiła coś bez większego ładu i składu. Wątek walki wampirów i łowców to fajny pomysł, który nie został wystarczająco dobrze wykorzystany.

marza4366

Kolejny serial niedokończony. Dopiero co się rozkręcał. Patrząc w ten sposób że zbyt mało widzów go obejrzało i ten serial nie zasługuje na kontynuację to wychodzi na to że większość seriali na tej platformie nie warta jest uwagi bo i tak nie doczekamy się zakończenia. Nachodzi mnie pytanie czy warto w ogóle oglądać jakiekolwiek seriale na tej platformie. Netflix ma problem z klasyfikacją filmów i seriali z upodobaniami widzów, brak dobrej reklamy i nagłośnienia danego produktu, a więc nikłe szanse że jakikolwiek serial dotrze do potencjalnego widza. Niezły sposób na tracenie klientów. No bo kto lubi tracić swój czas na NIC!!!!!

ocenił(a) serial na 5
Mariusz_Karasinski10109

Kiedyś Netflix wyświetlał zwiastuny produkcji podobnych do tej, którą się aktualnie skończyło - w ten sposób trafiłam na kilka fajnych starszych produkcji, natomiast teraz non stop puszczają zwiastuny tych samych kilku nowości, więc nie ma możliwości przypadkiem czegoś odkryć :/