PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10010262}

Pingwin

The Penguin
2024 -
8,1 41 tys. ocen
8,1 10 1 41320
7,4 26 krytyków
Pingwin
powrót do forum serialu Pingwin

Nie można już nagrać normalnego serialu w prawdziwych lokacjach? Green screen razi w oczy wszystko niewyraźne i rozmyte.

izu123

Ano takie czasy.Wszechobecnej szmiry..

ocenił(a) serial na 9
izu123

Nie jesteś najostrzejszą kredką w piórniku. Jaki green screen? Na Max masz making off z pierwszego odcinka, wszystko było nagrywane w prawdziwych lokacjach a w postprodukcji nałożono filtr.

ocenił(a) serial na 9
dlugikrf_filmweb

Ja osobiście za serial jeszcze się nie zabrałem, ale to nie ma większego znaczenia. Skoro dopiero po seansie materiału zza kulis dowiedziałeś się o tym, to wychodzi, że sam nie byłeś "najostrzejszą kredką". Twoje oko też nie rozrożniło green screena od stanu faktycznego w pełni zrealizowanym epizodzie pilotażowym, gdyż musiałeś się doinformować. Po kiego grzyba zatem twoja pyszałkowatość w stosunku do twojego odbiorcy? ;)

Bo widzisz, bez twojej wycieczki osobistej na początku wypowiedzi zabrzmiałbyś nieco mądrzej, a wyszło jak wyszło. Gorszy dzień i musiałeś na kimś odreagować czy to po prostu twoja natura? 

ocenił(a) serial na 10
GrandFan

Nie "musiał się doinformować" tylko podaje źródło prawdy, młotku

izu123

M jak miłość polecam tam są prawdziwe lokacje bez green screena

izu123

Green screen jest niebezpieczny, moja sąsiadka od niego oślepła :)

soulfly777kris

Powiedz jeszcze że jej włosy między palcami wyrosły to nie uwierzę.

ocenił(a) serial na 6
izu123

A ucievzka Pongwina samochodem tez mi ssie wydała mało realistycznie wyglądając,,też komputery?

ocenił(a) serial na 9
izu123

Uwielbiam ten klimat

ocenił(a) serial na 10
izu123

Fajny tv hahaha