PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10010262}

Pingwin

The Penguin
2024 -
8,1 42 tys. ocen
8,1 10 1 42285
7,5 28 krytyków
Pingwin
powrót do forum serialu Pingwin

Lekkie rozczarowanie

ocenił(a) serial na 8

Ciekawa postać pingwina, reszta niewyraźna. Trochę naiwna historia z czarnym chłopakiem. Odcinek nie trzymał w napięciu. Spodziewałem się bardziej rozbudowanej fabuły i mroczniejszego klimatu. Miałem nadzieję na mocny serial gangsterski.

demaro

Naiwna lub nie naiwna. Może Pingwin potrzebuje "pionka" totalnie zależnego od siebie i nie powiązanego z nikim, żeby w odpowiednim momencie podstawić go pod bicie. Mi nie spodobało się to, że osobiście dostarczył pierścień. W więzieniu powinno być pełno informatorów obu stron, więc info musi dotrzeć (w normalnym, racjonalnym świecie dotarłoby) do jego szefów. Zobaczymy jak to się potoczy dalej i czy serial będzie miał ręce i nogi. Ja mimo wszystko jestem jak najbardziej na tak (dzięki Farrelowi) i czekam na kolejny odcinek.

Danaan

Dokładnie tak ten chłopaczek kompletnie nie pasuje całe to wszystko jest takie mdłe ja uważam że ten reżyser nie potrafi ukazać emocji w filmie nie ma takiego talentu jak Nolan to po prostu denne kino ją oglądać dalej nie bede jak dla mnie strata czasu

demaro

Jakby nie było, oglądasz serial będący spinoffem filmu na podstawie komiksu o facecie, który przebiera się za latającą mysz. Nie spodziewałbym się na Twoim miejscu Coppoli czy Scorsese.