PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10010262}

Pingwin

The Penguin
2024 -
8,1 41 tys. ocen
8,1 10 1 41370
7,4 26 krytyków
Pingwin
powrót do forum serialu Pingwin

Wiadomo było ,że po krótkim ale genialnym występie ,,no habla espaniol fellas?" w Batmanie każdy będzie chciał więcej Pingwina na ekranie. Zwłaszcza , że Colin Farrell mistrzowsko wcielił się w tą rolę. No i wiadomo było ,ze

ocenił(a) serial na 8
Chess4

Piszę od nowa bo ucięło:     

Wiadomo było ,że po krótkim ale genialnym występie ,,no habla espaniol fellas?" w Batmanie każdy będzie chciał więcej Pingwina na ekranie, ciężko go było nie polubić zwłaszcza , że Colin Farrell mistrzowsko wczuł się w rolę. No i wiadomo że pod koniec widzowie mają być za Batmanem bo inaczej kto by chciał oglądać ich starcie w którym wiadomo kto wygra ostatecznie. Tak więc dostaliśmy dobrą solidną historię o gangsterskich porachunkach z głównym bohaterem któremu na początku kibicujemy a na końcu... Nie wiem jak wy ale jak zobaczyłem jak utopił braci, udusił Victora i w końcu jak trzyma Matkę jak mebel mimo że prosiła żeby jej w takim stanie nie zostawiać żywej to gościa znienawidziłem i nie mogę się doczekać aż Batman mu skopie dupę i wrzuci go do Arkham. Gratuluję twórcom, naprawdę sprytnie