Po wielu porażkach jak to ostatni Bond, Batman czy nowy Joker wreszcie fajnie i ciekawie napisana postać kobieca. Świetnie się to ogląda
No po tym 4 tym odcinku wreszcie się przekonalem do niej,jaką szeroka paleta emocji na jej twarzy to nawet kluczowa postac Pingwina jest teraz przyćmiona.
ty jesteś szurnięty czy jak? jak przycmiona jak dostała odcinek swój pocoorviło jak koleżanke z góry
Dzieciaku najpierw dorośnij do dyskusji I jak już jedziesz z dwóch kont to zamaskuj to lepiej :D
Jeden i drugi czyli jeden psychofan ma tylko na swoim koncie dwie oceny tych samych filmow,ale dorobek zacny :D
xdddd zajebista teoria szerlok holms ale nie trafiona, ja mogę podyskutować ale z kimś kto się na tym zna
Po twoich wvzesniejszych wypowiedziach widacże masz tak koło 15 lat.
Ps.Na obu kontach(jak nie wiecej) tylko dwa te same filmy ocenione tak samo,przypadek,nie sadze?D
To tylko potwierdza to co napisałem wcześniej o tobie,wszystko się zgadza.Ps.Bez odbioru,wyszła z ciebie cała słoma z butów.
twoj stary jest chudy jak słoma i okradłem go z portfela siedze w wiezieniu na 9 lat i 364 dni + wygrałem broszure
Przecież ja tylko opisałem sytuację która mi się przytrafiła, to że twoja mama pracuje tak a nie inaczej to już nie jest mój interes
Wiesz,że takie teksty suche tylko utwierdzają ze jednak jesteś jeszcze dzieciak.
aronn ty jesteś sekciarzem Christiana bale’a także może no nie wiem może byś zamknął mordę i sie na przykład nie wypowiadał no i może usunął konto?
obsrał majty z podobizną christiana bale'a na swojej obrosnietej dupie haha #goldeglobedlacolina #criticschoiceawardsdlaCristin
Btw spoko teoria że to jedna osoba z dwóch kont ale musisz zrozumieć że mądrych ludzi jest na świecie więcej niż jedna osoba
aaron leszczyku krytyku filmowy z koziej dupy dorosnij do takich produkcji a potem oceniaj moze i
Aronn obejrzał mrocznego rycerza i myśli że Bale dał najlepszy performance aktorski tam XD