Pingwin (2024)
Pingwin: Sezon 1 Pingwin sezon 1, odcinek 4
odcinek Pingwin (2024)

Pingwin | Cent'anni

59m
8,5 2,2 tys. ocen
8,5 10 1 2181
Pingwin
powrót do forum s1e4

Wreszcie!

ocenił(a) serial na 9

Po wielu porażkach jak to ostatni Bond, Batman czy nowy Joker wreszcie fajnie i ciekawie napisana postać kobieca. Świetnie się to ogląda

ocenił(a) serial na 6
Kata_cat

No po tym 4 tym odcinku wreszcie się przekonalem do niej,jaką szeroka paleta emocji na jej twarzy to nawet kluczowa postac Pingwina jest  teraz przyćmiona.

ocenił(a) serial na 10
aronn

ty jesteś szurnięty czy jak? jak przycmiona jak dostała odcinek swój pocoorviło jak koleżanke z góry

ocenił(a) serial na 10
ZawadiakaPatinson

jak ktos nie lubil sofii od pierwszego odc jest TŁUMOKIEM

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ZawadiakaPatinson

cristin milioti wyjdź za mnie

ocenił(a) serial na 6
ZawadiakaPatinson

Dzieciaku najpierw dorośnij do dyskusji I jak już jedziesz z dwóch kont to zamaskuj to lepiej :D
Jeden i drugi czyli jeden psychofan ma tylko na swoim koncie dwie oceny tych samych filmow,ale dorobek zacny :D

ocenił(a) serial na 10
aronn

xdddd zajebista teoria szerlok holms ale nie trafiona, ja mogę podyskutować ale z kimś kto się na tym zna

ocenił(a) serial na 6
ZawadiakaPatinson

Po twoich wvzesniejszych wypowiedziach widacże masz tak koło 15 lat.
Ps.Na obu kontach(jak nie wiecej) tylko dwa te same filmy ocenione tak samo,przypadek,nie sadze?D 

ocenił(a) serial na 6
ZawadiakaPatinson

To tylko potwierdza to co napisałem wcześniej o tobie,wszystko się zgadza.Ps.Bez odbioru,wyszła z ciebie cała słoma z butów.

ocenił(a) serial na 10
aronn

twoj stary jest chudy jak słoma i okradłem go z portfela siedze w wiezieniu na 9 lat i 364 dni + wygrałem broszure

ocenił(a) serial na 10
aronn

Przecież ja tylko opisałem sytuację która mi się przytrafiła, to że twoja mama pracuje tak a nie inaczej to już nie jest mój interes

ocenił(a) serial na 6
ZawadiakaPatinson

Wiesz,że takie teksty suche tylko utwierdzają ze jednak jesteś jeszcze dzieciak.

ocenił(a) serial na 10
aronn

aronn ty jesteś sekciarzem Christiana bale’a także może no nie wiem może byś zamknął mordę i sie na przykład nie wypowiadał no i może usunął konto?

ocenił(a) serial na 10
aronn

Aron co sie nie odzywasz? Wiesz że przegrałeś i ci gacie z dupy spadły?

ocenił(a) serial na 10
ZawadiakaPatinson

obsrał majty z podobizną christiana bale'a na swojej obrosnietej dupie haha #goldeglobedlacolina #criticschoiceawardsdlaCristin

ocenił(a) serial na 10
aronn

Btw spoko teoria że to jedna osoba z dwóch kont ale musisz zrozumieć że mądrych ludzi jest na świecie więcej niż jedna osoba

ocenił(a) serial na 10
aronn

aaron leszczyku krytyku filmowy z koziej dupy dorosnij do takich produkcji a potem oceniaj moze i

ocenił(a) serial na 10
ZolnierzZoeKravitzz

Aronn obejrzał mrocznego rycerza i myśli że Bale dał najlepszy performance aktorski tam XD

ZawadiakaPatinson

zgadzam się z tym użytkownikiem

ocenił(a) serial na 8
Kata_cat

Niezła ta porażka Batman. Mocne odklejenie

ocenił(a) serial na 10
Filmmloch

Szacun