PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127349
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Co myślicie o tym odcinku?? Mi się bardzo podobał. Co prawda temat magii i duchów, wydaje mi się trochę naciągany, ale cytaty były spoko.
Jak zwykle najbardziej skupiałam się na Kowalskim...
Rozwalają mnie jego teksty...
Jak zawsze z resztą.
A wam jak się podobała polska wersja??

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Wiesz od początku było wiadomo jak zakończy się Noc Wezuwiuszy a o Najlepszym wrogu nie mam opinii.

Merkura

"Najlepszy wróg"- ten odcinek był świetny, oglądałam go pare razy i dalej się śmiałam ;)
"Noc Wezuwiuszów"- jakoś do mnie nie przemówił, też liczyłam że zwierzaki dokopią porządnie bliźniakom. A tu przez cały odcinek bieganina ; x
"Wszędzie żołędzie"- myślałam że pośmieję się z głupoty Freda, a tu rozczarowanie... za bardzo naciagąne, nawet Julian nie powalił swoja piosenką.
"Terror z Madagaskaru"- przeciętne. Julian-tatuś świetny, ale Savia to chyba na siłę wcisneli żeby wkońcu miał swój udział którymś odcinku.
Mam nadzieje że kolejne odcinki będą juz lepsze

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

A jeszcze te wszędzie żołędzie to był POTWORNIE NUDNE. Ostatnio mam złe opinie na temat tych odcinków.

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Póki co najbardziej cieszy King Me po pl. Clemson wrócił jak miło się ogląda :) Oby się jeszcze choć raz pojawił. Oglądanie po pl to jak oglądanie na nowo.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

Ja nie przepadam za Clemosonem,ale odcinek był spoko. Te ich przemiany osobowości
Coś pięknego ;D

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Nie mam programu Nick, ale to już koniec z nowościami? Przeciez jeszcze co najmniej dwa odcinki mogłyby u nas być. Przynajmniej tak pokazuje wikipedia. Widziałam je w oryginale, więc mogłyby być i u nas. Konta na fb nie posiadam i nie wiem co tam piszą i czy w ogóle piszą coś na ten temat. Licze, że jednak odcinki dalej się jeszcze pojawią w tym roku.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

Na razie koniec. Na Telemanie pisało, że to było 9 odcinków 3 sezonu. Na razie nie pisało nic więcej, o żadnych nowych premierach..
Widać, że pozostało nam czekać ;<

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Dziękuje. Szkoda, wciąż mam nadzieje, że jeszcze w tym roku będą dalej.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

Nmzc. Ja tez mam taka cicha nadzieje. Nowych pingwinkow nigdy nie za wiele.