Co myślicie o tym odcinku?? Mi się bardzo podobał. Co prawda temat magii i duchów, wydaje mi się trochę naciągany, ale cytaty były spoko.
Jak zwykle najbardziej skupiałam się na Kowalskim...
Rozwalają mnie jego teksty...
Jak zawsze z resztą.
A wam jak się podobała polska wersja??
Wiesz od początku było wiadomo jak zakończy się Noc Wezuwiuszy a o Najlepszym wrogu nie mam opinii.
"Najlepszy wróg"- ten odcinek był świetny, oglądałam go pare razy i dalej się śmiałam ;)
"Noc Wezuwiuszów"- jakoś do mnie nie przemówił, też liczyłam że zwierzaki dokopią porządnie bliźniakom. A tu przez cały odcinek bieganina ; x
"Wszędzie żołędzie"- myślałam że pośmieję się z głupoty Freda, a tu rozczarowanie... za bardzo naciagąne, nawet Julian nie powalił swoja piosenką.
"Terror z Madagaskaru"- przeciętne. Julian-tatuś świetny, ale Savia to chyba na siłę wcisneli żeby wkońcu miał swój udział którymś odcinku.
Mam nadzieje że kolejne odcinki będą juz lepsze
A jeszcze te wszędzie żołędzie to był POTWORNIE NUDNE. Ostatnio mam złe opinie na temat tych odcinków.
Póki co najbardziej cieszy King Me po pl. Clemson wrócił jak miło się ogląda :) Oby się jeszcze choć raz pojawił. Oglądanie po pl to jak oglądanie na nowo.
Ja nie przepadam za Clemosonem,ale odcinek był spoko. Te ich przemiany osobowości
Coś pięknego ;D
Nie mam programu Nick, ale to już koniec z nowościami? Przeciez jeszcze co najmniej dwa odcinki mogłyby u nas być. Przynajmniej tak pokazuje wikipedia. Widziałam je w oryginale, więc mogłyby być i u nas. Konta na fb nie posiadam i nie wiem co tam piszą i czy w ogóle piszą coś na ten temat. Licze, że jednak odcinki dalej się jeszcze pojawią w tym roku.
Na razie koniec. Na Telemanie pisało, że to było 9 odcinków 3 sezonu. Na razie nie pisało nic więcej, o żadnych nowych premierach..
Widać, że pozostało nam czekać ;<