Wiem, że już było, ale proponuję grę od nowa ;P I tak na wszelki, zasady:
1. Każda postać zaczyna z trzydziestoma punktami.
2. Można oddać po jednym głosie "KILL" i po jednym "SAVE".
3. "KILL" odejmuje dwa punkty danej postaci, a "SAVE" dodaje.
4. Można głosować raz dziennie.
5. Gdy postać uzyska 60 punktów, trafia do "Hall Of Fame", a gdy straci wszystkie, wędruje do
"Hall Of Shame".
6. Gdy jedna z postaci przejdzie do HoF-u lub HoS-u, następny uczestnik dodaje kolejną.
No to jadziem:
Bulgot 32 SAVE
Skipper 30
Kowalski 30
Rico 30
Szeregowy 30
Julian 30
Mort 30
Marlena 28 KILL
Alice 30
JJ 30
Bardzo polecam. To film o karierowiczu, co odkrywa, że w życiu są inne, ważne rzeczy oprócz pieniędzy. Przyjeżdża do domu opieki po chorego na autyzm. I wyruszają w długą podróż, dzięki czemu lepiej się poznają...
Bulgot 52
Skipper 32
Kowalski 48
Rico 38 SAVE
Szeregowy 26
Julian 20
Mort 28 KILL
Oficer X 30
Alice 24
JJ 32 SAVE
Bulgot 52
Skipper 32
Kowalski 50 SAVE
Rico 38
Szeregowy 24 KILL
Julian 20
Mort 28
Oficer X 30
Alice 24
JJ 32
Bulgot 52
Skipper 32
Kowalski 50
Rico 38
Szeregowy 26 SAVE
Julian 20
Mort 28
Oficer X 30
Alice 22 KILL
JJ 32
Bulgot 52
Skipper 32
Kowalski 50
Rico 38
Szeregowy 28 SAVE
Julian 20
Mort 28
Oficer X 28 KILL
Alice 22
JJ 32
Osobnik ten jest słynnym trollem, z którym stoczyliśmy słynną walkę i nie chcemy jej powtarzać, a odpowiadając na jego posty, zachęcasz go do dalszego trollingu ;]
Aktualizacja, po ubiciu Marleny:
Bulgot 52
Skipper 32
Kowalski 50
Rico 38
Szeregowy 28
Julian 20
Mort 28
Oficer X 28
Alice 22
JJ 32
Hall of Fame:
Hall of Shame:
Marlena
Bulgot 54 SAVE
Skipper 32
Kowalski 50
Rico 38
Szeregowy 28
Julian 20
Mort 28
Oficer X 28
Alice 20 KILL
JJ 32
Hall of Fame:
Hall of Shame:
Marlena
Bulgot 54
Skipper 32
Kowalski 50
Rico 38
Szeregowy 28
Julian 18 KILL
Mort 28
Oficer X 30 SAVE
Alice 20
JJ 32
Bulgot 52 KILL
Skipper 32
Kowalski 52 SAVE
Rico 38
Szeregowy 28
Julian 18
Mort 28
Oficer X 30
Alice 20
JJ 32
Nie chcę nikogo zabić. Chcę po prostu, aby Kowalski pierwszy miał 60 punktów. xD
Załamię się i stracę wiarę w ludzi całkowicie, jeśli to Kowalski będzie pierwszy. Bulgot jest zwyczajnie najlepszą postacią, Goddammnit, niech to do was dotrze xD
E-e. Jest najlepszą postacią ogólnie. Kowalski to mógłby mu buty czyścić, gdyby je miał.
Gdyby był taki inteligentny, o już dawno by się zemścił, ale ciekawe dlaczego jego plany nigdy się nie spełniają?
A tak poza tym to przyjrzałam listę wynalazków Kowalskiego i prawie wszystkie z nich działały jak należy, a to, że przez ich używanie wynikły pewne komplikacje to nie jego wina.
B. jest ciekawszą i barwniejszą postacią, a że twórcy zrobili z niego debila, wynika z tego, że to jest bajka, więc dobra automatycznie musi zwyciężyć. Chociaż nie pogardziłbym Bulgotem mordującym pingwiny.
I tak BTW - Kowalski nawet sam nie potrafił wyłączyć machiny. I taka ciekawostka - Bulgot jest jego szwagrem, czyli rodziną :P
Ale czemu barwniejszą? Ja tam nic ciekawego w nim nie widzę(chociaż też go lubię)
To fajnieee, że teraz stanowią jedną, niezbyt szczęśliwą rodzinkę. Gdyby dalej produkowali pingwiny to kto wie, może by się nawet zakolegowali?
I czy tylko mnie śmieszy scena, w której Doris patrzy na tą wybuchającą bazę, a później jak gdyby nigdy nic sobie odpływa i liże się z Kowalskim? No przecież tam był jej brat, mógł zginąć, był w centrum wybuchu. Widać Bulgot i Doris nie mieli zbyt dobrych relacji.
Jest jeszcze tyle rzeczy do odkrycia w tej postaci :p Skąd ma szramę, dlaczego chce zabić pingwiny, jaki był kiedy był dzieckiem, czy w końcu się zemści? Te wszystkie pytania pozostają bez odpowiedzi. A zresztą, ja zawsze wolę czarne charaktery, choć prawie nigdy nie wygrywają ;
Moim zdaniem w tym serialu dużo postaci jest tajemniczych i z nieznaną przeszłością, więc Bulgot szczerze mówiąc nie stanowi jakiegoś wyjątku.
Ale jest złyyyyyyyy. I temu jest najlepszy. Fajnie by było, gdyby serial/film [niepoczebne skreślić] skonczył się na zabiciu pingwinów przez Bulgota. Ah, marzenia...
To by było fajne zakończenie, ale ja bym wolała jakby oni zabili Bulgota tracąc przy tym kogoś. Może Skippera?
Nieeee. Najlepiej, jakby było mega starcie dobro vs. zło. Wszyscy, poza B. giną xd
To co, jak skończymy kręcić naszą wersję GoT, zbieramy kasę na pingwiny, nie? xD
A masz pieniądze na wynajem? xD Ja zaczęłam chodzić na jakiś kurs animacji i prawdopodobnie za kilka lat będę gotowa do pracy. Ale kto będzie podkładał głosy? Też Chińczycy?
Kurde, ty to masz same dobre pomysły. A Ty byś nie chciał podkładać głos pod swoją ulubioną postać? ;>
Zależy od twojego głosu xD
Wiem, że Marlenę wywalimy i jej nie będzie xd
PS Ale off-top...