AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nom był a ja nie widziałam :(
Odcięli mi TV.
Byłe odcinki "Nienawiść od pierwszego wejrzenia" i "Kłopot z Żelusiem" :O
Ja także,czekam z utęsknieniem :D
A takie pytanko:Czytałaś może mojego bloga? :)
Zakochałam się w twoim blogu!! To jest świetne! Uwielbiam Cię. Tylko proszę, pisz troszeczkę szybciej, bo już nie wytrzymuje tego czekania. :P
Właśnie...
Też bym chciała pisać szybciej,koncepcje wręcz rozsadzają mnie od środka.
Ale CZAS! Gdybym miała go na własność,to pewnie tylko bym pisała!Ewentualnie rysowała :)Teraz jednak doszłam do takiego rozdziału,gdzie stoję i nie mogę nic napisać!Nigdy więcej układów tanecznych w opku!To mnie wykańcza :P
Ale baaardzo się cieszę,że ci się podoba :)
Układów tanecznych? To brzmi ciekawie :D Właśnie, ja też muszę w końcu zabrać się za swój fanfic. Stoję tak w miejscu od dłuższego czasu...
No skoro są występy,to muszą chyba coś robić,nie?
Nie będą stać i gibać się jak kołki :P
Ale...Teraz już wiem,że coś takiego to masakra!
Już nigdy nic więcej takiego nie zrobię:D
Hehehe
U mnie będzie troszkę Sylwii Grzeszczak,bo mam takie teksty,które oddają to co chciałabym powiedzieć :D
Ja wrzucę Morbid Angel i Cheryl Cole do jednej sceny i wciąż myślę,co pingwiny mogłyby śpiewać na karaoke ;) (koniec spoileru)
Hehe,u mnie to jak jakaś piosenka mi się spodoba to ją daję.
Myślę też nad "Worldwide" BTR :P
Hehe przyznam pomysł także ciekawy :P
U mnie Issy,w którymś odcinku zaśpiewa "Bring me too life",a w innym "Twilight"
U mnie już śpiewali "You're gonna go far kid", "What you want" i kawałek "Snow White Queen". W jednym z planowanych opków będzie albo "Lithium" albo "Everybody's Fool". Może też się pojawić "Enjoy the Silence" i "It's my life".