PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127340
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Miałam rację!To nie koniec PzM. Przed chwilą widziałam reklamę . A oto jej treść:
Gdy już myślałeś że ostatnia misja została zakończona, oni wrócili z nowymi odcinkami.Nowi
rekruci,nowe przygody.Przez 2 tygodnie premierowe odcinki Pingwinów z Madagaskaru.Łapcie
ich przez cały tydzień o 18:25 tylko na Nickelodeon.

Czyli że będą nowe odcinki:) I pomyśleć, że tylko ja wierzyłam ,że tak będzie

ocenił(a) serial na 7
tajemnica_mroku

Dla osob piszacych ff ta wiadomosc jest niezbyt wspaniala. "Nowi rekruci" - nowe postacie, ktore nie zostaly przez nikogo uwzglednione, przez co automatycznie moga pojawic sie pewne niescislosci. I pewnie checia zgarniecia jak najwiekszej ilosci kasy schrzania sezon i tyle bedzie z przyjemnych wspomnien. Wiec, czy to naprawde fantastyczna wiadomosc? Watpie.

ocenił(a) serial na 8
n00bers

Ja wątpię czy ta wiadomość jest w ogóle prawdziwa. Przeszukała internet i nic na ten temat nie znalazłam.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Uwierzę jak zobaczę. Poza tym dwa tygodnie nowych przygód? Od kiedy? Też chętnie zobaczyłabym link, źródło do tej informacji.
Nowi rekruci? Uwielbiam te czwórkę jako czwórkę i o ile Manfredi i Johnson dla mnie mogą wrócić na jeden odcinek albo ewentualnie na stałe to do zupełnie nowych jestem sceptycznie nastawiona.

Co do ff to naprawdę wątpię by miało to wpływ. Nie przesadzajmy - ff mają to do siebie, że rządzą się swoimi prawami. Charakter postaci powinien być zachowany i pewne realia, ale np. ile było ff z HP o pokonaniu Voldemorta, zupełnie inaczej niż w książce albo pomijane są nieraz postacie, wydarzenia. Nie ma tu o co kruszyć kopii.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Naprawdę?????!!!!!!!\
Poprawiłaś mi humor na cały dzień!
Miejmy nadzieję, że to prawdziwa wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

natalia30107

Jak,już pisałam to jest prawdziwa wiadomość:)

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Ale że dzisiaj też? Cieszę się, ale na wszelki wypadek napiszę do Nicelodeonu na FB wiadomość... Lepiej być pewnym!

użytkownik usunięty
tajemnica_mroku

Z jednej strony bardzo się cieszę z drugiej nie chcę się zawieść. Zastanawia mnie, że nie wiedzieliśmy tego z jakimś wyprzedzeniem ... ale jeśli to prawda to może będzie - jak w prawie wszystkich ff - jakaś pingwinka ?

ocenił(a) serial na 10

Z dużym prawdopodobieństwem. Z jeszcze większym, podobnie jak w połowie historii zostanie z kimś sparowana. Z jeszcze ogromniejszym- ze Skipperem...

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Wybaczcie że ostudzę waszą radość, ale to chodzi o 3 sezon, którego jeszcze nie emitowali na Nickelodeon HD...

ocenił(a) serial na 8
Megafil666

No i wszystko jasne...

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Przynajmniej była radość...

ocenił(a) serial na 7
Megafil666

Chlopie, dziekuje ci! Juz mi humor sie polepszyl :D

Megafil666

Ale tam były też kawałki jakiś nowych odcinków. Ale widziałam tam też kawałek z odcinka "Koty dwa" , "Akcja bez zadęcia " i "Operacja:Jednorożec Apokalipsy".

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

A jak wyglądały te fragmenty z odcinków, których nie było? Aż mnie ciekawi... Był ktoś nowy? :>

Annqa

1.Nikogo nowego nie zauważyłam.Ale po prostu były tam fragmenty ,których na bank nie było w żadnym odcinku. W każdym razie w jednym z nich była znienawidzona chyba przez wszystkich kura (ta z odcinka "Kura mózgowa"). Reszty fragmentów z nowych odcinków nie udało mi się zapamiętać (na telefonie nagrałam tylko dźwięk).
2. Podejrzewam,że ta informacja ,że nie będzie nowych odcinków,miała nas zmylić ,żeby dało się nas później zaskoczyć nowymi odcinkami. Doszłam do takiego wniosku na podstawie początku reklamy.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Ja wysnułam hipotezę, że to czwarty, ukryty sezon... Ale tak właściwie na reklama była na zwykłym Nickelodeonie? Czy tym HD? Bo jeśli HD, to nadzieja we mnie gaśnie... :<

Annqa

Chyba na nickelodeon HD. Ale na tym kanale puszczali już wcześniej odcinki z trzeciego sezonu,więc to co napisał
Megafil666 mija się z prawdą.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Oby ten sezon miał być prawdą...!

Annqa

Dałabym linka do tej reklamy ale na nie umiem jej znaleźć na youtube .

ocenił(a) serial na 8
tajemnica_mroku

Daj spokój. Gdyby naprawdę były nowe odcinki to w Ameryce by już puścili, nie sądzisz?

Merkura

Teoretycznie tak,ale spójrz jeszcze raz na pierwszy post i przeczytaj uważnie początek treści reklamy. A po drugie oglądałam prawie każdy odcinek (oprócz odcinka "Najlepszy wróg" ,"Noc Wezuwiuszów","Wszędzie żołędzie","Terror z Madagaskaru" i "Zagrożony gatunek" ),więc skojarzyłabym z których odcinków były te urywki,gdyby były to któreś ze znanych odcinków.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Mam taką prośbę: jeśli znów zobaczysz tą reklamę, mogłabyś ją nagrać i wstawić gdzieś, na przykład na YT?
Będę dozgonnie wdzięczna! :d

ocenił(a) serial na 8
tajemnica_mroku

Ale to jest wszystko bezsensu. Pewnego dnia na polskim Nickelodeon jest reklama nowych odcinków pingwinów. Nie dość, że nigdzie nie ma informacji w internecie to nawet na Amerykańskiej wikipedii i Madagascar wiki nic o tym nie ma. Do tego sprawdziłam program na cały tydzień i nie ma żadnych nowych odcinków.

A może ta reklama Ci się przyśniła? :P

Merkura

Obstawiałam na początku tą opcję. Też się dziwiłam ,że nigdzie oprócz mojego telewizora nie ma informacji na ten temat. A co do prośby Anqi(chyba tak to się odmienia):niestety nie mam konta na YT i nie umiem wstawiać filmów do netu:( Jak znajdę kiedyś na YT tą reklamę to dam linka.
PS:Dziwne że jak dotąd tylko ja widziałam tą reklamę.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Ja też tą reklamę widziałem, a jedyne urywki, które tam były, to były te z 3 sezonu.

Megafil666

Ja tam widziałam kilka urywków z nieznanych mi odcinków,a jak już wspominałam widziałam wszystkie odcinki oprócz pięciu.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Dokładnie, zgadzam się. Gdyby były nowe odcinki, puściliby je najpierw w USA, a o tym byśmy wiedzieli. Po za tym na wikipedii dodaliby amerykańskie tytuły odcinków. No i założę się, że o czym jak o czym, ale o nowym sezonie internet by huczał. A tu nic...

Na pewno nie ma nowego sezonu. Jestem pewna na 100%. Radzę jeszcze raz obejrzeć wszystkie odcinki pingwinów. Mogę się założyć o co chcesz, że znajdziesz wszystkie te fragmenty z reklamy, o których piszesz, że wcześniej nie widziałaś. ;-)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Większość była z "Impas w Tunelu" i "Zagrożony Gatunek"

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Ja sądzę, że to chodzi o ostatnie odcinki 3 serii, które nie zostały jeszcze wyemitowane na Nicku HD.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Nie. Też tak myślałam, ale to chodziło o trzeci sezon.

ocenił(a) serial na 7
tajemnica_mroku

Dzięki ci Panie !

tajemnica_mroku

Jakby co reklama "nowych odcinków " które bedą na pulsie ,jest tak naprawdę reklamą starych odcinków .