Film kinowy ma już osadę dla głównego czarnego charakteru. Głosu złoczyńcowi użyczy świetny John Malkovich.
jeśli o tym była już mowa, to sorry
Nie było mowy ;)
No i w obsadzie będzie też hobbitowy Smaug, wiecie kogo mam na myśli? :D
Po tym artykule, który się niedawno pojawił można już wywnioskować jaka będzie fabuła, a przynajmniej jej część. Chyba, że tylko ja już sobie teorię, ale trudno.
Cieszę się, że w oryginale akurat oni będą podkładać głosy. Lubię tych aktorów i chyba skuszę się też na obejrzenie filmu w oryginale. Ciekawa jestem kto ich zdubbinguje w polskiej wersji.
A ja dodam jeszcze jak ktoś nie wie, że film będzie w kinie. Bo widziałam jak ktoś się pytał na jakim kanale będzie leciał.
Okeeej przeczytałam uważniej i zdałam sobie sprawę że moja wypowiedź jest bez sensu. Pójdę już spać.
Raczej nie. Wtedy w obsadzie byłby aktor podkładający mu głos w serialu, nieprawdaż?
Tak ,ale gdzie ty widziałeś pełną obsadę tego filmu ? Na filmwebie podane są tylko nazwiska reżysera , producentów i scenarzysty oraz tych dwóch nowych.
1.Niby tak,ale to nie znaczy że nie bedzie np. Wrednego Dziobaka. Może być kilku wrogów w jednym filmie.
2. Nie odpowiedziałeś na moje pytanie.
1. Stawiam sztuczną szczękę, że go nie będzie.
2. Nigdzie. Moje przeczucie. I ostatnio często trafiam.