Witam,
zastanawiam się czy warto by było założyć forum poświęcone właśnie Pingwinom z
Madagaskaru, gdzie byli by tylko sympatycy tego serialu. Czy Waszym zdaniem taki pomysł
jest dobry?
Nie no, niech zostanie jak jest! Jest dobrze, po co zmieniać coś, co jest już dobre?
Dość późno ale się zarejestrowałam ;D
Jakbyście czegoś ode mnie chcieli to jestem do usług ;)
No nie wierzę. Próbowałam się zarejestrować, ale za każdym razie kod z obrazka jest nieprawidłowy. -.-
Jak na razie pomoc przydałaby się chyba tylko od strony graficznej. Trzeba wykonać tło, logo itp. forum, ale nie wiem, czy byś umiała... Aktualnie chyba nie trzeba niczego więcej. Osobiście chyba jutro już nawet otworzę to forum.
Cóż...Faktycznie nie umiem ;) Ale mogę poszukać po dA fajnych artów, po YT filmików...Chyba że jest już ktoś od tego :)
Chciałabym wam jakoś pomóc ;)
Jeśli chodzi o grafikę, mogę narysować jakieś pingi, umiem to.
Mam jakiś program do robienia efektów specjalnych. ;o
Może uda mi się jakiś kolaż zrobić ze zdjęć. A później tutaj wkleję.
Co wy na to? Jeśli chodzi o logo, zależy co ma być napisane, i coś. Może uda mi się zaprojektować, ale to zależy już o moich sił.
Chmm... dobrego powiadasz?
Nie wiem tego. Mam tylko program do obróbki zdjęć.
Wiem, że będę się starać.
Ale jak mi to wyjdzie, to już zależy.
Wcześniej wyślę moją pracę dziewczynom.
Forum jest już otwarte. Moderatorów wybiorę dopiero jak zarejestruje się więcej osób. Mam nadzieję, że nie robiliśmy tego wszystkiego na marne...
Byłbym również zadowolony, gdybyście jakoś je zareklamowali... To chyba nic złego, a przyda się taka reklama na innych forach...