Znalazłem na allegro koszulki z królem Julianem macie do wyboru pięć wzorów
Nom,ja chcę moje ulubione kolorki...(choć nie przepadam za różowym,ale czego się nie robi dla Juliana :D)
Wee :D Ja już przerobiłam swoją, ale też sobie mam zamiar kupić taką z nadrukiem ;)
Już zaczynam tym męczyć rodziców ^^
Ja tam robię własnego projektu,tylko muszę uzbierać kaskę(albo mieć świadectwo z paskiem na koniec) ;P
Haha ;d Ty z tym drugim nie będziesz miała problemu a ja paska na pewno nie będę miała ;d
http://i42.tinypic.com/oaykk5.jpg ^^
http://i44.tinypic.com/256b43l.jpg
:PP
z rico fajniejsza przyznam.Ja już zamówiłem z Julianem ale też męcze rodziców aby zdobyć kubek z nadrukiem Kowalskiego
Pfiii,to zwykłe pomówienie,nie poparte żadnymi logicznymi tudzież realnymi dowodami :P
No dobrze,może trochę ;>
Dobra,mocno...
Stańmy z prawdą twarzą w twarz...Ja nie mogę żyć bez używania jakiś dziwnych wyrazów,nie z taj planety.Jak już nie ma żadnego w ciągu dnia to mama się pyta co się dzieję, i czy się dobrze czuję ;P
Heheh,nie dzisiaj ni takiego nie było.Ale jak miałam gorączkę to milczałam jak grób i nawet słowem się nie odezwałam i mama zaraz wiedziała,że będę chora ;D
Heh ; P Ja tam jakoś zawsze mało mówię ^ ^ Nie jestem taka rozgadana jak ty :P
Ech... coś mnie głowa zaczyna boleć..
Muszę coś rozwalić ! aa ;d
Mogę ci dać eee stary telefon mojej mamy,który siostra(nie tak dawno),utopiła w akwarium.
Szczerze,moja siostra jest w naszym domu właśnie Ricooo ;D
Hehe ; P
Ej ! bo się jeszcze obrażę ! Może być tylko jeden Rico na tym świecie ;D !
^ ^
Nie no żartowałam ; D
Ale no u mnie w domu akurat tak ^ ^
Brat jest Skipperem, no a Kowalskim moja kotka Fusia XD :P
Hahaha u mnie ja wiadomo kim ;P
Mama to Szeregowy
Siostra Rico
A tata Skipper
Mój kumpel co udaje metalowca to Julian
A moja np to Marlenka(choć tak naprawdę powinna być Mortem,a dlaczego do powiedź sobie z kontekstu ;P)
Hehe, cały skład ^ ^ U mnie akurat Julianem jest tata bo go świetnie udaje a mama to też raczej Szeregowy ; D
Hah : d
Heheh mój tata ma czasami paranoję i dlatego jest Skipperem.Mój kumpel jest przewrażliwiony na punkcie swojej grzywki,jak Julian na punkcie stopy(a po za tym ma prawie 2m ;/),więc na Juliana pasuje jak ulał ;D,a moja np jest jak Mort,bo ciągle za nim(kolegą) łazi i mu usługuje ;D
Haha ; D
Takie ludzkie odpowiedniki pingwinów :P
A ja chyba serio jestem jakaś niszczycielska ! Dzisiaj rozwaliłam drzwi w kuchni bo wypadły z zawiasów jak się o nie oparłam Xd
Hahahaha a ja nasypałam soli do wrzącej wody i bum!!!Jak wykipiało to szok.Mama nic ci nie jest?A ja:To był wybuch?!Mama powiedźmy.A ja:TAAAAAK!!!!Jestem jak Kowalski i zaczęłam skakać z radości.Potem chciałam to powtórzyć,ale nie wychodziło ;>
Hehe ; D
To ja raz tak z nudów wstrząsałam jeszcze nie otwartą coca colą i potem poszłam na dół do kuchni i całkowicie o tym zapomniałam. Ja z przekonaniem że się napiję poszłam na górę a tu BUM ! Nie zdążyłam zakręcić i cała mokra byłam ;d Albo kiedyś chciałam zobaczyć czy coś się stanie jak wsadzę mentosa do gazowanego.. NIGDY WIĘCEJ ! ;D
Jednak wybucha?!U mnie w klasie kolega przy nas próbował i żadnego efektu,(buuu,a ja tak chciałam coś wysadzić ;P)
Nom ! I to jak ! Musiałam myć sufit bo to w domu zrobiłam Xd A do jakiego napoju i jakiego mentosa ^ ^?
Nie wiem,ja słyszałam,że to musi być oryginalna Coca-cola,najlepiej z lodówki i Mentosy miętowe,chyba ;D
A on takie zwykłe chyba wziął ;)
To też musiała być świeżo otwarta bo stara chyba nie wybucha :D Jak kiedyś do mnie przyjedziesz albo ja do ciebie to wiem co zrobimy ! KA BOOM ; P
Takkkk i sprawdzimy co się stanie jak się wrzuci sodę do garnka z wrzącą wodą.Już to widzę...Aaaa!Jak przyjemnie jest coś razem powysadzać,nawet w myślach :P
Takkk,wiesz ile razy ja marzę,że sobie gadam z Kowalskim,hehe.Czasami zmywam naczynia i gadam sama do siebie,ale wiesz tak jakbym gadała ja i Kowalski.Masakra,a ostatnio zaczęłam sobie wyobrażać,że jestem Isabellą.Hhehehe :D
No bo jesteś ;d To ja ostatnio zaczynam w ogóle dziwnie się zachowywać.. Wszystko rozwalam, ciągle powtarzam sama do siebie KA BOOM i w szkole już nie mam czym pisać bo wszystkie długopisy połamałam Xd
To powinno być zakazane ! ; D
Hahaha ja jestem chora na Kowalskolorie,a ty na Ricobommnomie ;P
Ale ja tam to lubię,przynajmniej się wyróżniam ;P
Hehehehe, genialnie ;D
Och, ja też ^ ^ Mam taki swój osoby (dziwaczny) świat w którym mogę być sobą :P czyli psychopatyczną kopią Rico w ludzkim świecie ;))
Hahaha,przez to,że jestem kopią Kowalskiego to nie wielu ze mną wytrzymuje.Mimo tego,ze staram się być mila,to moja gadka ich eee odrzuca? ;P
Haha :D a mnie wręcz przeciwnie ^ ^ Uwielbiam naukalny(?) sposób mówienia ;D Oczywiście nie bardziej ni ka boom i rozwalania wszystkiego dookoła ale jednak :D
Oooo dziękuję,wreszcie ktoś docenił moje heroiczno-manazmatyczne starania bycia Kowalskim jako człowiek i to jako kobieta :P
Hehe, no trzeba przecież sobie wzajemnie pomagać ; ) U mnie w domu nikt nie rozumie mojego niszczycielskiego sposobu życia... cóż.. ! :D
Hahaha u mnie wszyscy rozumieją,bo większym niszczycielem ode mnie jest siocha :D
Haha ; P
U mnie bardziej tolerują jak coś z mojego powodu nie działa albo w ogóle jest w krytycznym stanie, bo jak powiem coś mądrego w stylu Kowalskiego to od razu chcą iść ze mną do lekarza.. dziwne ^ ^
A co do tego forum to właśnie się rejestruję, bo chyba za dużo mnie ominęło ; P
^ ^ A tam trzeba czekać na potwierdzenie rejestracji ? Bo ja się nie mogę zalogować ; ((
Wiesz co ja nawet nie wiem.Mi bez problemów weszło...
Ale może sprawdź w razie co e-maila.
Sprawdziłam i nic nie mam, a nie mogę się ponownie zarejestrować bo pisze że już założyłam konto na ten mail czy coś w tym stylu.. No cóż.. zostało tylko czekać